Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V louisianských močálech je objeveno zmasakrované tělo, a protože není první, je zmatené policii vyslán na pomoc soudní lékař Sam Rivers a bioložka Mary Callahanová. Rybář Elmer je zavede do osady tvořené obytnými čluny a domy na kůlech, obývané pestrou směsicí lidí. Sam tam vyrůstal, a tak se tu na rozdíl od Mary cítí jako doma. Od Glorie, manželky jedné z obětí, se dozví, že vše začalo před několika měsíci, kdy v jednom z mělkých úseků ztroskotala loď. Elmer jim místo nehody ukáže. Zatímco Sam s Mary prozkoumávají trosky, je napaden něčím děsivým, co se ukrývalo pod hladinou. Při pokusu o útěk nevědomky zapnou naváděcí signál, který je zachycen asijským majitelem lodi, jenž okamžitě na místo vyšle profesionálního lovce s dobře vyzbrojeným týmem. Téhož večera tajemný rybí netvor znovu zaútočí... (TV Nova)

(více)

Recenze (134)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nějaká geneticky upravená ryba způsobí pozdvižení v jednom malém rybářském městečku. Další zářez ekohororu v oblasti vodních tvorů v nízkorozpočtové televizní tvorbě. O žádný filmových majstrštyk se samozřejmě nejedná. Stále stejná šablona y ohromujícím (?) finálem. Originální název 'Frankenfish' ledasco naznačuje, avšak rozhodně se jedná o bídu z nouzí, která na zaplnění televizního programu zcela postačí. Jak by řekl Jan Werich: "To je blbý, to se bude líbit". Ryze televizní CGI efekty, výrazný humor, který však k zasmání není, gore efekty vcelku dobré a zábavné jen při vzpomínce na 80. léta. Předvídatelnost každé následující scény je doslova do nebe volající. Nezbývá tedy nic jiného, než polknout hořkou slinu a přistoupit k tomuto snímku oken shovívavým. V opačném případě se tomu ohromným obloukem vyhnout. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak poster filmu naznačoval, že sa jedna o krokodíla a nie o prerostlú Latimériu divnú. Trikovo sa nemá čim chváliť a herecké prejavy boli otrasne, ale aspoň krvi tu bolo dostatok a ten opojený jedinec dostal o čo si koledoval celú dobu, len škoda, že to bolo príliš neskoro. Len musim dodať, že je to poväčšine tak hnusné, že je to aj tým aj zábavné. Ale chválim super zvolene miesto, lebo nešťastnici nemajú moc na výber a tak rybky majú celkom ľahkú korisť. Silné 2*. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Film vytvořen přesně podle osvědčených receptur. Parta lidí, většinou mužů, za podpory zhruba dvou až tří žen se sejde na místě, kde budou muset společně čelit nástraze zdejší fauny v podobě gigantického žravého, vědeckého omylu. Postava slečny, která ztvárnila odbornici na ochranu vodních živočichů, nebo čeho, působí asi tak seriózně a neméně vtipně, asi jako kdybyste na patologii potkali člověka oblečeného ve skotské sukni, hrajícího na dudy (nevím, proč mě napadlo zrovna toto srovnání, nicméně, stalo se:) Poslední zhruba půlhodina děje je obdařena neuvěřitelnými rozmluvami, které by za jiných okolností vyzněly i vtipně, v tomto případě jsem se však musela usmívat nad jejich trapností, hloupostí a béčkovitostí. Tomas Arana zachraňuje, co se dá, i nedá. Za povšimnutí stojí scéna pečení masa z oné obrovité ryby (?) a její následné... kdo viděl, ví. Další bonus v podobě nelogického chování postav se snad ani nedal nečekat. "Nečekal jsem, že ve svém volnu budu poskakovat po voru uprostřed močálu.", "Nabídl jsem se, protože jsem myslel, že to příznivě ovlivní náš vztah.", "Houseboat je solidní výrobek, je schopen plavby?", "Je to živočich. Dělá to, co všichni." ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 7/10/// +celkem detailní maso, v pohodě postavy, originální název .-) -nějak slabší atmosféra, hodně slabé obaszení/// Rybičky, rybičky rybáři jedou. Jedou si vás ulovit a proto na nic nečekejte a na místních hodujte. Standartní bestiální film o jedné vyvynuté bestii, která ráda maso. Tentokrát to však není stupidní. Je to celkem koukatelné, jen z toho mohl být klidně direct to DVD projekt a né jen film určen rovnou do televize. Kdyby do filmu investovali víc peněz mohlo z toho být větší žraso. Základ to totiž má dobrý./// Celkem 59% /// ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Nozaj vydarený zoohoror. Nejde o žiadnu komédiu, ale znalci žánra rýchlo pochopia, že aj tvorcovia sa vyznajú a určité momenty tak vyznievajú úsmevne fanúšikovsky ("Už viem, ako sa odtiaľto dostaneme!"). O niečo starší MIMIC i RELIC mali lepšie triky, ale nakoľko tu ide o plne digi príšeru a TV film, je Predátor z hlbín v porovnaní s dnešnými Asylumovkami dobre odvedená robota. V záplave (omnoho horších) aligátorov a útočiacich žralokov neprávom opomínaný film... ()

Galerie (11)

Související novinky

Souboj akčních velikánů

Souboj akčních velikánů

11.01.2008

Tak tohle je stoprocentní kachna, a i kdyby náhodou ne, sotva se někdy podobný projekt dočká realizace. Zní to však natolik zábavně, že se s vámi o tu představu musíme podělit. Co napsat na úvod?… (více)

Reklama

Reklama