Reklama

Reklama

Recenze (37)

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Ide o krátky film, ktorý má 16 min a ja ho mám na DVD ako bonusový materiál k filmu Kruh 2. Príbeh sa odohráva medzi filmami Kruh 2002 a Kruh 2 2005. Dalo by sa povedať, že sa jedná o krátku prequelovu časť, ktorá je za mňa veľmi dobre napísaná, zahraná a hlavne spracovaná. Celý film: https://m.youtube.com/watch?v=n1NDuV5TVaM&t=4s Tento krátkomontážny film môžem len odporučiť. Celkové hodnotenie za mňa je 85%. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Otázkou je, ako by vyzeral námet tohto kraťasu v plnohodnotnej filmovej podobe, respektíve či by to bolo lepšie pokračovanie (v tomto prípade prequel), akým je Kruh dvojka. Hoci som osobne s druhou časťou nemal výraznejšie problémy, bolo by zaujímavé sledovať príbeh práve tohto snímku. Rings ma potešili a patrične navnadili na svojich dospelých kamarátov. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle bonusovej kraťas se ke mě dostal až teď, kdy co nevidět přijde do kin celovečerák se stejným názvem. Po dokoukání jen nevěřícně koukám na zdejší ( kladný) hodnocení, který absolutně nechápu. Pro mě to byla celkem provar, kterej nenabízí nic novýho a jen mě ujistil v tom, že duchařinám tohodle typu už dávno odzvonilo. Takže jsem docela zvědavej s čím přijdou celovečerní Kruhy. Nic moc dobrýho od toho určitě nečekám. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem asi ještě neviděl, aby byl bonusový materiál mnohem lepší, než celovečerní film. Americký Kruh 2 se mi nelíbil skoro vůbec, takže tomuto snímku dávám zelenou. Je sice pravdou, že Naomi mi byla sympatičtější než zde hrající hlavní hrdina, ale ani on si nevedl špatně. Bylo to krátké, úderné a po atmosférické stránce slušně vyšperkované. Navíc si tvůrci skvěle pohráli s vizuálním provedením a jejich využití vody a Samary bylo „dokonalé“. Mohu jen doporučit. No a ten konec – prostě paráda.70% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Vynikající spoiler mezi prvním a druhým dílem, 16 minut našlápnuté atmosféry vyrcholíc hodně luxusním finále.První Kruh (americký) je jeden z nejúžasnějších hororů poslední dekády a i přesto, že dvoika byla o dost slabší, pořád je v téhle sérii mrazivý potenciál a já se těšim na 3D pičo jak sviň.75%.Prdel je, že tenhle kraťas je nejlepší Liebesmanův film vůbec. ()

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o bonusový materiál k filmu Kruh 2 (2005). (R´Hell)

Reklama

Reklama