Reklama

Reklama

Na venkově, v malém městečku The Cake Eaters, žijí dvě propojené rodiny, které se musí vyrovnat s láskou a ztrátou. Otec rodiny a místní řezník se musí vyrovnávat se ztrátou své manželky Ceci. Jeho nejmladší syn Beagle pracuje v místní střední škole v bufetu, nejstarší Guy byl několik let pryč na cestě za svým snem stát se rockovou hvězdou, kvůli tomu ale prošvihl matky pohřeb. Beagle touží po dívce jménem Georgia, která je ale smrtelně nemocná. (poz3n)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

JamesLeon 

všechny recenze uživatele

Mám rád tyhle malé nezávislé filmy. Často mi přivodí mnohem větší a silnější zážitek, než kdejaký komerční vysokorozpočtový trhák. A v tomto případě to platí dvojnásob. Dlouho jsem neviděl tak silný emotivní film. Rozporuplné pocity ve mě vřely po celou dobu, stejně jako v postavách ve filmu a po skončení jsem jen nehnutě seděl před obrazovkou, sledoval titulky, poslouchal závěrečnou píseň a ještě dlouho poté ve mě doznívaly dojmy z tohoto příběhu... To na filmech miluju nejvíc, i když se mi to stane jen jednou začas. A proto je to u mě jasných 5*.. P.S.: Kristen byla úžasná... ()

Leyla 

všechny recenze uživatele

Další film, co jsem se na něj podívala jen kvůli Kristen. A musím říct že pro ni to byl opravdu herecký koncert, neuvěřitelný, co ta holka dokáže. Dostává mě pořád víc. Ne tak ale tenhle film. Jistě je to takove dojemné téma, ale mimo Kristen mi všichni ostatní herci byli zoufale nesympatičtí a nebylo tu vlastně nic, co by mě opravdu chytlo za srdce. Jako vždycky jedna hvězdička za úžasnou Kristen, film...nicmoc:/ Po zdejším hodnocení jsem tedy čekala víc... PS: tý kadeřnici co si vzala Kristen do parády bych dala pár facek:-D ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší průměr. Nicméně žádný vzlet do nebeských výšin. Moc bych chtěla pochválit Kristen, která se mi tady líbila a myslím, že svoji roli (nemocné dívky trpící Friedreichovou ataxií, která - jak jsem se dočetla, neb skutečně nejsem znalec - způsobuje těžké poruchy koordinace pohybů apod.) zvládla výborně a jen tak mimochodem, ty dlouhé vlasy jí slušely víc. A jinak to byl takový ten klasický film, kterých jsou mračna - výsek ze života jedné rodiny, komunity... - která má svoji historii a propletené vztahy a všichni dělají, co mohou a vlastně se maj rádi, jak jen to jde a každý se svým životem válčí, jak jen to umí....Nedostavily se žádné potoky slz, ani výbuchy smíchu, hudba byla decentní, herci milí a vše uteklo tak, jak mělo, nic víc, nic míň. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Moc se mi líbilo, jak citlivě je tento film natočený. Jen je obrovská škoda, že je příběhově tak strašně omezený. Vždyť by se z toho dal natočit výrazně komplikovanější a bohatší film, který by dokázal lépe využít fantastické Kristen Stewart. To mě dost mrzí. Navíc, když se režisérce podařilo vtisknout filmu takovou přirozenou atmosféru, ale úplně zapomněla, že film musí mít taky nějaký příběh. Škoda, ale 3 hvězdy si určitě zaslouží. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Tento film mi byl doporučen, ale i tak bych ho jednou ze zákona musel vidět :D ... Díky tomu, že zde hraje super roli Kristen Stewart. Úžasně natočený film , super příběh.. Bál jsem se, protože jsem viděl v ukázkách, že Kristen má ostříhaný vlasy, ale, co jsem teď dokoukal tento film, tak je mi jedno jaký měla vlasy, byla nádherná i tak! Jediný, co mě mrzelo bylo, že Kristen měla nějákou chorobu, takže to mě moc mrzelo :/((( , ale je to život a je to hlavně jenom film, takže v pohodě:) ...Normálně bych dal asi 4 hvězdy za příběh, kristen a jinak i celkové obsazení se mi moc líbilo . Přišlo mi to jako podle skutečné událostin, takový reálný :) ... Fakt super.. Ale jelikož na filmy s Kristen uplně ujíždim, tak dávám 5 hvězd!... :)) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Poté, co Georgia (Kristen Stewart) stráví noc s Beaglem (Aaron Stanford) a chystá se vstát z postele, je možné vidět otlačený popruh od podprsenky. Údajně ale Georga byla celou noc nahá. (Reesam)
  • Režisérka při natáčení tohoto filmu spolupracovala s dvěma sestrami, které touto chorobou trpí. Jedna z nich po shlédnutí filmu řekla, že na začátku filmu si myslela, že Kristen touto chorobou opravdu trpí. (Reesam)

Reklama

Reklama