Reklama

Reklama

Projekt LAZAR

  • Česko Projekt Vzkříšení (více)
Trailer

Muž, kterého čeká rozsudek smrti se náhle probudí s druhou šancí na život. Netrvá dlouho a ukáže se, že jeho nový život je možná děsivější, než ten předchozí.  Ben má podmínku téměř za sebou, a je nesmírně vděčný za vše, co mu život dal: krásnou ženu, roztomilou dcerku a stabilní plat. Jeho život vypadá idylicky ... Jenže pak Ben nečekaně přijde o práci a bláhově se vrátí zpět ke zločinu. Společně se svým bratrem se pustí do krádeže, která bude mít fatální následky. Ben najednou stojí před smrtící injekcí, musí se rozloučit se svou rodinou a připravit se na nejhorší. Nakonec je vše ještě trochu jinak. Ben se probere k vědomí na děsivém psychiatrickém oddělení, kde mu sdělí, že byl najat jako čistič podlahy. Ben nic nechápe a jediné čím si je jistý je jeho láska k manželce a dceři. Musí však přijít na kloub tomu, jestli skutečně unikl smrti z lopaty anebo se stal součástí něčeho mnohem hrozivějšího. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

William Wallace

William Wallace (hodnocení, recenze)

Musím říci že film se mi až do damotného závěru opravdu hodně líbil ... Přiznám se ale, že konec, kdy se oba manželé setkají je až moc sladký a do tohoto filmu se moc nehodí ... jinak u mě má tento film 4 hvězdičky ;o)

na příspěvěk reagoval Badmaniak

ohencz

ohencz (hodnocení, recenze)

Som rád, že som nevidel (žiadne) hodnotenie k tomuto filmu pred tým ako som ho pozrel, možno by som ho ani nevidel. Občas sa oplatí vyberať filmy náhodne, alebo podľa odporúčania názorovo blízkych. Je tu na CSFD možnosť zobraziť náhodný film z databázy?

ol4s3kk

ol4s3kk (hodnocení, recenze)

Začátek byl opravdu zajímavý. Střed filmu byl celkem svižný, ale určitě mi to přišlo zbytečně natahované. Konec byl ale opravdu slabý, možná jsem čekal příliš mnoho, ale celý film mi přišlo, že se režiséři snažili hrát na zajímavý konec a ten nakonec opravdu odflákli. Film jako takový si zaslouží 3*. Kdybych už podobných filmů neviděl více a daleko lepších dal bych 4*

svkjozef

svkjozef (hodnocení, recenze)

zaciatok filmu sa dal pozerat, stred bol na moj vkus nudny a koniec sa tiez dal pozerat , viac ako *** hviezdy mu nedam

Reklama

Reklama