Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem přesně to, co jsem očekával podle názvu - horor, který díky svému rozpočtu (a tedy i trikům a hercům) působí jako parodie sama na sebe. Kdo očekával cokoli jiného, je blázen. Přesto jsem se trochu zvráceným způsobem bavil a některé hlášky byly opravdu geniální (nevím, jestli cíleně). Na párty plnou lidí super film. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotku povazujem za velmi zabavny komedialny horor. Dvojku som pre istotu preskocil a na trojku ma nalakalo slusne herecke obsadenie a zabavny trailer. Bohuzial film dopadol mizerne. Sice je evidentne, ze ani tvorcovia ho nebrali nijak vazne a snazili sa o rozne vtipky, ale je ich strasne malo a prilis vela casu tvori nudna dialogova omacka medzi nejakou tou akciou. Samotna akcia je mizerne natocena, s podfinancovanymi TV trikmi, ale tym je zaroven zabavna. Ale ako som spominal je jej pomenej. A ani slusna porcia nahych koziciek filmu nevynesie druhu hviezdicku. ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Za 11 rokov svojej existéncie prešla séria Lake Placid dlhou cestou, večná škoda že smerom strmo dole. Kým svižná, zábavná a miestami aj hororová jednička z roku 1999 bola vďaka čierno-čiernym humorným zložkám vcelku prijemným relaxom, tento, už na tretí krát riedený cajrajt je poznačený vôňou žumpy. až tam sa na poli kvality prepracoval krokodíl, obývajúci kedysi čisté vody jazera. Na koniec štípku optimizmu, ešte stále to nie je také zle, aby to nemohlo byť horšie. Keď uvidím zmienku o pripravovanej štvorke, začnem sa triasť ako osika... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Digitální horor jak se patří. Digitální krev, digitální krokodýli a postavy tak "sympatické" že s děsem v očích zjistíte, že fandíte těm odporným digitální krokoušům, aby je všechny sežrali za deset minut, naskočily by titulky a byl by konec. Jednička byla paráda, dvojka už třela bídu s nouzí, ale trojka jí hravě překonala. Chtěl jsem zvířecí horor a dostal jsem kolosální nudu kde nejhezčí je plakát k filmu. Ach jo začínám prudce chápat, proč je Jezero 4 poslední kapitola... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Úplně průměrný film od Syfy, je to špatné, hloupé, a ne moc krásné. Já se celkem bavil i když tentokrát jsem se občasně i nudil. Butler, Ironside jsou moc fajn herci, a dokonce i dobře hrají(a Ironside je prostě borec). A ostatní za moc nestojí. Efekty se mi zdály o něco více horší než ve dvojce, ale aspoň tohle mělo celkem spád a pár scén bylo skvělých. Můžu za sebe říct že celá serie má sestupnou kvalitu ale i tak se dost často bavím. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama