Reklama

Reklama

Manželé Roger a Carolyn Perronovi se se svými pěti dcerami přestěhují do zchátralého domu na statku v Harrisville na Rhode Islandu. Jejich pes ale odmítá do domu vstoupit. Už během první noci se ale začínají dít paranormální události. Ozývají se zvláštní zvuky, v určitý čas se zastaví všechny hodiny, obrazy padají samy od sebe a všichni mají pocit, že v místnosti s nimi někdo je. Jedna z dcer má noční můry, ve kterých se setkává s děsivým démonem, který jí říká, že chce, aby její rodina zemřela. Na statek přijíždějí vyšetřovatelé paranormálních jevů Ed a Lorraine Warrenovi. To, co se Warrenovým jeví jako banalita, se brzy stává nejtěžším a nejhrůznějším případem jejich kariéry. Podaří se jim pomoct rodině ovládané hrůzostrašnými silami? (TV Nova)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Pilda17

130? To si z lacinýho kraje já tady v Praze dám 180, ale jdu zadarmo mám poukaz na jeden volnej lístek co za měsíc propadne a fakt nevím na co jinýho ted jít žádnej jinej film mě momentálně nezajímá. Akorát teda nevím jestli tím podpořím ten film...

na příspěvěk reagoval Pilda17

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

Mirike

žeby na novinárskej premiére, v zahraničných (anglických/amerických) kinách alebo od dnes v Českej republike :)

Daji

Daji (hodnocení, recenze)

bestlama

Počkej až ti začnou vyhrožovat, že uspořádají protiromskou akci a tebe si najdou jako prvního.. Už se těším na ten hon :))

na příspěvěk reagoval bestlama

hatapa

hatapa (hodnocení, recenze)

Pilda17

tak to je jasny ze davaji odpad jen tak.... nastesti je jich malo a v celkovym meritku to stejne nebude mit moc vliv...tehle lidi se proste csfd nezbavi...to bude u kazdeho popularnejsiho filmu

na příspěvěk reagoval Litsarch

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

MikeCool

Těžko, takový lidi kdyby to viděli, tak se v kině nebo doma podělají. A pokud to viděl, tak se nejspíš podělal a myslel, že je to něco špatného, tak dal odpad. 

na příspěvěk reagoval MikeCool, hatapa

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Ta thle me vubec netrapi, 25 je premiera v Cine tedy zitra to uz budou slusny HD CAM kopie :DDD

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

a fat teda nechapm "logiku" CZ a SK distributorov, ze takyto pomaly uz kultovy horor nejde do kin. Hanba!

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

hatapa

Paranormalna debilita si na seba bohate zarobilla. A uz sa planuje aj paranormalna debilina 5. Ach jaj. Do Hajzlu.

bestlama

bestlama (hodnocení, recenze)

Pilda17

To sice sračka je, ale kdybys natočil nějakou dojnou krávu, která bude vydělávat, tak si celkem nad tím hlavu lámat nebudeš, jestli to dává smysl nebo ne. Od takových věcí tady je Wan.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

hatapa

Vydělávat prachy PA aktivity může, ale je to od třetího dílu MEGA s*ačka. A potom ti do kin nedají Insidious chapter 2, tak to už nechápu. Navíc když teď nemohu vyrazit na Conjuring, tak jsem se těšil aspoň déle na Insidious.

na příspěvěk reagoval bestlama

Bloody13

Bloody13 (hodnocení, recenze)

Nesmírně, ještě včera po filmu jsem povídal kámošce, že na Halloween vyrazíme na pořádnej horor.

hatapa

hatapa (hodnocení, recenze)

Pilda17

no tak to je podpasovka...ze jde PA celkem chapu delaj velky prachy ale tech hororu co jde u nas do kin a jsou to takovy sracky a tohle tam nedaj tak jsou blazni a jsou proti sobe

na příspěvěk reagoval Pilda17, Martin741

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Pilda17

Hm je mi to jasné, Do píči ! Dyt Insidious 1 je prvotřídní horor ! Tobě to sedlo koukám stejně jak mě i procentuálně ! :)

To je na nic... nechci to nějak prožívat, ale těším se na dvojku dost! Navíc mě i štve, že Insidious1 nevyšel u nás na DVD proč jako ? Já jsem zběratel originálek, jako ne všech, některé si vypálím filmy a jen ty nejlepší si kupuju abych podpořil filmy :) Takže třeba na srpen se těším až si koupim Pád bílého domu, Nevědomí. V září zase Rychle a zběsile 6 a třetího Iron Mana...

 

Zpátky k tématu, prostě je to celé divný ten Insidious, jak jednička tak dvojka, takže se nedočkáme ani DVD :(

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

mzss1

V ČR do kin nepůjde, někde jsem to četl, ale teď nevím kde. Málem jsem rozmlátil nasráním notes. Hlavně, že tam cpou s prominutím "píčovinu" Paranormal Activity! :))

na příspěvěk reagoval mzss1, hatapa

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Martin741

Takovej gilmů je víc, třeba nový Dredd nešel do kin což mi nevadilo! Tak se z toho holt neposeru když nepůjde INS2, ale tuším, že jo sakra...

na příspěvěk reagoval Pilda17

Související novinky

HBO Max se mění

HBO Max se mění

12.04.2023

Sbohem HBO Max, seznamte se s Max. Šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav si protlačil svoji a streamovací služba HBO Max, jež se v květnu spojí ještě s obsahem právě Discovery+, ponese v Americe od… (více)

Hororoví mistři spojí síly

Hororoví mistři spojí síly

19.11.2022

Když se ve filmovém byznysu řekne fúze, většinou z toho nepramení moc dobré zprávy, viz studio Warner Bros. Discovery. Ta následující by ale přece jen mohla být výjimkou. Produkční společnosti Jasona… (více)

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

28.06.2021

Vin Diesel a jeho gang dorazili do amerických kin zhruba měsíc po čínské premiéře, a nutno říct, že tak učinili s velkou parádou. Okamžitě totiž stanovili nový pandemický rekord, kdy za první víkend… (více)

Páté Insidious zná režiséra

Páté Insidious zná režiséra

29.10.2020

Protože hororových zpráv v období Halloweenu není nikdy dost, přichází i jedna pro fanoušky duchařských filmů. Studio Blumhouse dnes oznámilo, kdo bude režírovat pátý snímek v sérii Insidious. A… (více)

Reklama

Reklama