Reklama

Reklama

Manželé Roger a Carolyn Perronovi se se svými pěti dcerami přestěhují do zchátralého domu na statku v Harrisville na Rhode Islandu. Jejich pes ale odmítá do domu vstoupit. Už během první noci se ale začínají dít paranormální události. Ozývají se zvláštní zvuky, v určitý čas se zastaví všechny hodiny, obrazy padají samy od sebe a všichni mají pocit, že v místnosti s nimi někdo je. Jedna z dcer má noční můry, ve kterých se setkává s děsivým démonem, který jí říká, že chce, aby její rodina zemřela. Na statek přijíždějí vyšetřovatelé paranormálních jevů Ed a Lorraine Warrenovi. To, co se Warrenovým jeví jako banalita, se brzy stává nejtěžším a nejhrůznějším případem jejich kariéry. Podaří se jim pomoct rodině ovládané hrůzostrašnými silami? (TV Nova)

(více)

Diskuze

bestlama

bestlama (hodnocení, recenze)

Wilda Bruska

Já bych normálně tobě oddělil hlavu od krku. Ani jedna tvoje věta nedává smysl. Ty jsi co jako? Vysokoškolák? Nebo nějaký cvičený šimpanz? Nauč se prvně psát a potom tady začni něco vykřikovat, chytráku.

Wilda Bruska

Wilda Bruska (hodnocení, recenze)

Eště něco, v politice taky všichni vše ví...A proto máme na hradě zmetka, co se vysmívá i těm co ho volili...

 

NAUCTE se oddělit zrno od plev...Tenhle film je průměr a nic víc, mějte trošku koule a názor svůj, TOT VŠE..........

na příspěvěk reagoval bestlama, kingik, Pilda17, Wacoslav1, Kobain

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Wilda Bruska

Co je to nazor? da sa tym zaplatit faktura za plyn/vodu/elektrinu? Jak hej, tak to je dolezita a potrebna vec. Jak ne, sral pes vsetky nazory ........

Wilda Bruska

Wilda Bruska (hodnocení, recenze)

GEORGEX

 

Kašli na ně a jejich osobní invektivy, většině se bude bohuzel vždy líbit plebs a kýč..A píšou jsem asi hodně děti.


Málokdo i tady má bohužel taky něco nakoukáno a proto to tady vypadá jako na facebooku...

Tedy, ne že bych tuhle sociální sít co rozděluje lidi namísto toho , aby je spojovala měl používal (tu už nějakou dobu naštěstí nepoužívám... používal jsem ale, abych vyzkoušel... nikdy nesoudím knihu, pokud jsem ji nečetl totiž...).......Leč Kamarád mi říkal, že na FB jsou z toho všichni hotový.....................................bože, lidi nebudte ovce...

Co je to za dobu..........................................Ale co, beru všechny názory, mám jen jiný....-)

na příspěvěk reagoval Martin741, Litsarch

Uživatel Wilda Bruska smazal svůj příspěvek.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Litsarch

Byl jsem sám velice příjemně/děsivě překvapen, jak moc sem si druhou projekci užil lépe než tu první ;) Filmek asi krapet uzrál a je to znát, další projekce je nevyhnutelná a popřemýšlím i o originálním Blu-ray, jen co bude k mání :) A snad ještě dodám, že pokud máte někdo šanci, určitě si sežeňte ten poster co je tady na profilu, ten s Annabelle, houpacím křeslem a tak... Je vážně perfektní !

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Georgex

tak pokud jsou lidi, kteří to považují za horor bůh ví kolika let, tak viděli asi 2 za posledních deset let, ale to bych nebral vážně. Já napsal svůj názor a dostatečně jsem rozvinul, proč se ten plný počet zasloužil. Též jsem to napsal i do komentáře, je jasné, že to nemusí přijít všem, ale já to tak cítil a dost lidí se mnou bude souhlasit.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Tak, druhá projekce v kině je za mnou a já nemohu než s velkým zadostiučiněním konstatovat, že je to OPRAVDU vydařený kousek. Druhá projekce byla nejen že báječná, byla o moc působivější jak ta první! Nemám si na co stažovat, takže dávám tu poslední, pátou hvězdu - The Conjuring si ji jednoznačně zaslouží ;)

na příspěvěk reagoval Litsarch

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

teď sem se na to dodíval a to procentuální hodnocení by mi tu sedělo ... dokonce bych řekl, že to je nejlepší horor za poslední dva roky ... naposled mi vcelku nahnala hrůzu The Woman in Black .. U Conjuring mě asi nejvíc vyděsilo, že je to podle skutečné události .. jen by mě zajímala jedna věc a sice co se tam vlastně odehrálo ... 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Ano, ale od toho diskuze snad je, navíc když jsem napíšu "hádat se již s některými o tom nebudu," znamená to mezi námi budoucí čas a nyní jsem pouze reagoval na příspěvek a s touto diskuzí končím :-)

na příspěvěk reagoval dr.horrible, Wilda Bruska

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Pilda17

nech si ty urážky na Mouriha, ano možná, že ty jeden z mála si aspoň napsal proč, ale mnozí mně jenom usvědčují jak je to nad-horor, ale důvod, proč zrovna tento u nich, přestože je tisíckrát převyprávěný polotovar duchařského hororu, vyhrává a dokonce ho označují div ne za horor desetiletí ;)

na příspěvěk reagoval dr.horrible, bestlama, Pilda17

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Wilda Bruska

s nadhodnocením souhlasím, tento film zkrátka nevybočuje od ostatních průměrných takovým rozdílem, ale hádat se již s některými o tom nebudu, jelikož mi stejně nikdo neřekl důvod, proč právě toto považují za majstrštyk... ;)

na příspěvěk reagoval bestlama, Pilda17

kingik

kingik (hodnocení, recenze)

Kdo ví jakýho Zemana myslel. Třeba majora Zemana. Pokud měl na mysli hlavu státu, tak to je taky "Démon". V obou případech se svým způsobem stále držel v okruhu filmů a seriálů. Tedy politiku sem netahal:-)))

na příspěvěk reagoval Litsarch

Litsarch

Litsarch (hodnocení, recenze)

Wilda Bruska

V tomto případě to není až tak "klasicky". Osobně beru snímek jako poctu starším snímkům a to právě použitím fragmentů z nich. Takže z tohoto pohledu to sedne jak p*del na hrnec.

 

A politiku bych sem netahal. Nejsme na Novinky.cz, kde lidi se*ou politiku ke každému "článku".

Wilda Bruska

Wilda Bruska (hodnocení, recenze)

Po delší době jsem horror i dokoukal, dobrá...pár konečně nových triků ....No ale jinak taky klasicky spousta vykrádaček ... a klišé (přeci jen duchařin uz bylo jak štětek ve Smečkách u Venclplacu).

 

Hodnocení zde nadhodnocené klasicky, ale co...lidi taky jako ovce a slepý volili Zemana a to je mnohem větší haluz a pjůser.

 

Vzpomínám na Osvícení...Kdy uz si někdo vyhraje víc s atmosférou a kamerou namísto lekaček se zombie, který vypadaj vždy a pořád stejně navíc.

na příspěvěk reagoval Litsarch, Martin741, dr.horrible, Georgex

Související novinky

HBO Max se mění

HBO Max se mění

12.04.2023

Sbohem HBO Max, seznamte se s Max. Šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav si protlačil svoji a streamovací služba HBO Max, jež se v květnu spojí ještě s obsahem právě Discovery+, ponese v Americe od… (více)

Hororoví mistři spojí síly

Hororoví mistři spojí síly

19.11.2022

Když se ve filmovém byznysu řekne fúze, většinou z toho nepramení moc dobré zprávy, viz studio Warner Bros. Discovery. Ta následující by ale přece jen mohla být výjimkou. Produkční společnosti Jasona… (více)

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

28.06.2021

Vin Diesel a jeho gang dorazili do amerických kin zhruba měsíc po čínské premiéře, a nutno říct, že tak učinili s velkou parádou. Okamžitě totiž stanovili nový pandemický rekord, kdy za první víkend… (více)

Páté Insidious zná režiséra

Páté Insidious zná režiséra

29.10.2020

Protože hororových zpráv v období Halloweenu není nikdy dost, přichází i jedna pro fanoušky duchařských filmů. Studio Blumhouse dnes oznámilo, kdo bude režírovat pátý snímek v sérii Insidious. A… (více)

Reklama

Reklama