Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Valentine se svezl na vlně teenagerských vyvražďovaček, kterou započaly série Vřískot, Tajemství loňského léta a Temná legenda. Horor pro patnáctileté dívky, které ocení pro ně zajímavé obsazení (David Boreanaz ze seriálů Angel a Sběratelé kostí nebo romantička Katherine Heigl z komedií Zbouchnutá nebo 27 šatů), pro mě osobně však byla nejvíc vítanou osobou Denise Richards v plavkách. Jinak šeď a nuda. Spíš dávám přednost nadupanému soundtracku od Dona Davise (Matrix), kde vystupují třeba Deftones, Marilyn Manson, Rob Zombie, Disturbed a v neposlední řadě i mimořádně atmosférický song "Breed" od dnes už neexistujících Snake River Conspiracy, který zazní při závěrečných titulcích. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Klasická, na svou dobu průměrná vyvražďovačka. Naštěstí tu nejsou smrti mimo kameru, ale že by byla některá z nich zapamatovatelná se říct nedá. Plusem je celkem svižné tempo a pohledný herečky, hlavně Denise Richards, na kterou byla radost se dívat (navždy v paměti ze Starship Troopers  v její životní roli). Bohužel, ale nedošlo k odvážnějsím scénkám - kozy žádný. Každopádně, na jedno zhlédnutí, je to fajn. ()

Reklama

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Tak další z řady filmů, který se líbí asi jenom mě. Perfektní vyvražďovací oddychovka u který člověk vůbec nemusí přemýšlet a příjemně se pobaví. A na to obsazení je radost pohledět. Neříkám, že je Denise Richards nějaká herečka, ale kroutit zadkem, koulet očima a vyšpulovat pusinku umí opravdu báječně. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

O "hereckém talentu" Denise Richards je zbytečné cokoli psát, že ano, pánové?;) Valentine skutečně není žádný převratný kousek, ani ve svém žánru, za povšimnutí stojí snad jen hudba Dona Davise, dvorního skladatele Matrixu. Vzato kolem a kolem nebýt Denisky, neštěkl by po něm ani pes, ale za daných okolností...haf:)) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Valentine“ si vás získá snad jedině v případě, kdy jste žádný jiný slasher neviděli. Je to produkt své doby, kdy slashery letěli a tvůrci chtěli napodobit úspěch „Vřískotu“. V tomhle případě se to nepovedlo ani omylem. Jediným pozitivem, je snaha nechat postavy umírat celkem zajímavě, i když to nemění na tom, že to je tak trochu divné. Scéna s vrtačkou moc nedává smysl. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • V úvodu filmu jde jedna z hrdinek na večeři s Jasonem, což je odkaz na postavu z filmové série Pátek třináctého. (Ghostface2)
  • David Boreanaz natočil všetky svoje scény za dva týždne. (ladko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno