Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novomanželia Cory (Robin Dunne) a Sarah (Katharine Isabelle) Morganovci vezmú Corryho sedemročného syna Liama (Peter DaCunha) ​​na vidiek, aby spolu strávili istý čas spolu a posilnili nové rodinné väzby. Keď vysvitne, že Liam podľa všetkého utiekol, psychické napätie manželského páru sa postupne mení na pocit neutíchajúcej hrôzy. Obidvaja totiž musia čeliť sadistickej rodine, skrývajúcej sa vo vidieckom dome po celý čas, ktorá praktizuje akýsi zvrátený kult. Ešte horšie však je, že práve oni sú zodpovední za Liamovo zmiznutie. (Incantator)

(více)

Recenze (57)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Corry je mladý vdovec, ktorý sa spolu so synom Liamom a jeho novou priateľkou Sarah nasťahuje do staršieho rodinného domu, ďaleko od ruchu veľkomesta. Po smrti manželky by veľmi rád začal žiť od začiatku, v úplnej, šťastnej rodine. Počiatočná Sárina zlá predtucha z nového prostredia sa napĺňa takmer okamžite. Hneď v prvú noc sa budú musieť postaviť nečakanému problému. Obrovská škoda, že keď konečne prišlo na lámanie "chleba", nastal strih, a tak efekt šoku z gore, vymizol do zatratenia. Mohla to byť riadna "hixplo" pecka! Každopádne musím uznať, že "Tormant" má vďaka krátkej stopáži veľmi rýchly spád, takže takmer stále sa je načo pozerať. Napriek tomu, že je snímok pomerne atmosferický, na "The Strangers" sa z môjho pohľadu nechytá. Po dlhej dobe celkom slušný horor, ktorý potešil a nebol stratou času - 65%. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Torment sice hraje druhou ligu, ale společnost s loňskými kolegy Home Sweet Home nebo Static taky neni k zahození. Je zručně natočenej, díky kratší stopáži příjemně odsejpá a místy překvapí slušnou atmosférou, které dává přednost před explicitním násilím. Jinak ty masky plyšovejch zvířátek jsou zvoleny perfektně, dokonce líp, než v You're Next. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně trapný. Frajer zabíjí rodiče a bere si pod sebe jejich děti, to chceš ty vole a aby se jó neřeklo, že nemá cit pro rodinu, tak si nasadí všichni povinně na svůj xicht hlavy z plyšáků, bomba, normálně jsem se pochcal strachy. A to měl Torment celkem slušný rozjezd, úvodní scéna nebyla vůbec špatná. Každopádně, Gore tu není vůbec žádné a Katharínka opět nic nepředvedla. Kvalitně natočený, ale hodně slabý Home Invasion, nedoporučuji. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Povedený Home Invasion, který však nepřekonává své kvalitnější předchůdce, ale přesto zaujme díky velmi povedeným maskám všech záporných postav, vynikajícím soundtrackem a špinavou, temnou atmosférou doprovázející celý film. Bavil jsem se,ale na vyšší hodnocení bych vyžadoval alespoň nějaké gore. 60% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Já považuji Home Invasiony za podprůměrný žánr, protože je to skoro to samé dokola. Rodinný dům či chata, rodinná idylka, která končí terorem zabijáků či únosců a nakonec nějaké to zabíjení. Je pravdou, že někdy se najde výjimka, ale jinak tento žánr už nemá čím překvapit. To samé řeknu i tomhle snímku. Zase ta samá písníčka o rodině a bandě šílenců. Žádné gore, masky pro mě docela slabé a celkově za zmíňku stojí jen hudba. I pointa byla hodně chabá a čekal jsem teda větší a lepší rozuzlení. Ty dvě hvězdy jsou za hlavní hrdinku, kterou mám hodně v oblibě a za tu hudbu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama