Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osem náhodne vybraných nešťastníkov sa ocitá vo vnútri zvláštneho objektu zostaveného z miestností v tvare veľkých kociek. Nevedia ako sa dostať von a sú masakrovaní fyzikálnymi silami nadpozemských dimenzií. Panika prerastá v zúfalstvo, zúfalstvo v šialenstvo. (POMO)

Recenze (323)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

O dost horší než první film, ale i tak se tu dá najít pár dobrých a pořádně nepříjemných scén. Postavy jsou asi tak stejně sympatické jako v původní "Kostce", což by se dalo počítat jako plus... O obrovské mínus se postaral především dimenzionální mišmaš, dále pak totální absence originálně-brutálních pastiček a v neposlední řadě také konec... Tvůrci se nejspíš snažili odhalit nám tentokrát trochu víc, a právě to byla osudová chyba číslo jedna. Proč? Protože přávě KONEC s velkým K zapříčinil vystřelení jedničky mezi top ve svém žánru.;-) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Kam se poděla ta hustá atmosféra, strach či napětí z jedničky? Atmosféra zde sice je, ale kvalit úvodního dílu dosáhne jen stěží. Tato "Kostka" byla příliš moc prosvětlená a více umělá. Obsahuje sice pár zajímavých, promyšlených momentů a nápadů, působí efektivně, vizuálně podmanivě, má slušný spád, ale celkově je velmi prázdná. Velmi vydařenou scénou je pro mě "styk" mladého páru, kterou si stále vybavuji:) ()

Reklama

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Rada by som to ohodnotila odpadom ale "bohužiaľ" len som sem-tam načúvala a vykukla spoza PC, že čo sa tam deje. Ako v predošlom filme, samozrejme, že nič. EDIT: Nakoniec som našla tú odvahu si to pozrieť a bola to neuveriteľná sračka. Neviem čo viac k takejto kktine napísať. Tú starú kravu by som obetovala ako prvú... Ono sa to snažilo byť horor alebo psycho sračka? Ale toto určite horor nebol podľa môjho názoru. Minimálne tá sračka. ()

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Když si tvůrci při natáčení horrorového hitu řeknou, že nemají co ztratit, je nejvyšší čas utéct. Z průměrně natočeného dobrého nápadu se v tu ránu stane nesmyslná a přetechnizovaná amatéřina, ve které je všechno a přitom nic. Místo zneklidňující atmosféry barevně odlišných kostek se najednou sází na vizuální sterilitu se skutečně směšnými pastmi typu točícího se čtverce a všechny kvantové či časoprostorové narážky jsou jen jedním slovem načrtnuty a vzápětí zapomenuty. O nějakých důmyslných časových paradoxech se pak nedá ani mluvit. Navíc z postav jsou jen naivní loutky, které se nadšeně vrhají vstříc těm nejpodezřelejším místům a místo zoufalství si při absolutní neorientaci střihnou šíleně natočené milostné číslo, takže je velmi brzy jasno, že tady se bude hodnotit až úplně dole. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já jsem si pamatoval, že mě série „Kostka“ po prvním sílu nakonec zklamala, ale nemohl jsem si vzpomenout, proč to zklamání přišlo. No, teď jsem si to osvěžil a docela se děsím nulté „Kostky“. „Kostka 2 – Hyperkrychle“ je filmem, který nesmírně kazí to, co bylo v prvním filmu nastoleno. Druhý film nemá atmosféru, nemá neustálé napětí, které vás provází, a nakonec nemá ani potřebnou nápaditost, ta se stává jen zběsilou nesmyslností, která vás utrápí. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • "Rtuť" na konci filmu byla vytvořena programy Real Flow a Real Wave. (Piggsy)
  • Vlna energie, kterou je zabit plukovník Maguire, je ve skutečnosti vytvořena pomocí vysavače nastaveného na vyfukování (aby mu odfouknul oblečení). (Piggsy)
  • Okolo 8. minuty je možné zahlédnout, že Kate (Kari Matchett) má na těle přichycen mikrofon. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno