Reklama

Reklama

Armáda temnot

  • USA Army of Darkness (více)
Trailer

VOD (1)

Přichází doba velkého zla. Vyděšení poddaní se skrývají za hradbami zámku. Stateční rytíři se chystají k nerovnému boji s nemrtvými. Armáda temnot se připravuje k útoku. Na poslední chvíli se ale objevuje spasitel. Muž z jiné země, z jiné doby, který s sebou přináší své zázračné zbraně - brokovnici a motorovou pilu! Nenechte si ujít "Armádu temnot" - poslední díl slavné trilogie Sama Raimiho "Evil Dead". Horor, při kterém budete současně umírat hrůzou i smíchy. (Falcon Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (641)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Skvělá zábavovka a pro mě nejlepší film Bruce Campbella. Opravdu tady neskutečně válí a neúnavně mě rozesmívá celých 90 minut. Měl jsem možnost vidět obě verze Armády temnot a nelze objektivně říct, která se mi líbila více. Režisérská verze nabízí 2 prodloužené pasáže a alternativní konec. Prodloužená pasaž číslo 1 se nachází ve mlýně poté co se vyklubou malí darebové. Jedná se o 2 a půl minutové prodloužení. Bitva s kostlivci je přibližně o 4 minuty delší. A nejdůležitější je pozměněný konec filmu, kdy si Ash jde zdřímnout do jeskyně a ještě předtím musí spolknout přesně 6 kapek lektvaru, samozřejmě se splete a dá si kapek 7. Takže si asi dokážete představit co se stane, když každá kapka znamenala prospání 100 let. 85% ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Důstojné zakončení úspěšné série Evil Dead, které tentokrát nenese stejný název, ale „schovává“ se za názvem Army of Darkness. S hororovými prvky to jde každým dílem dolů, jednička byla hororová zdaleka nejvíc, druhý díl už se pořádně mixoval s humorem a trojka nabídla čistou komedii s hororovým prostředím. Bruce Campbell je ovšem jako Ash dokonalý. Suché hlášky a jeho mimika nenechají chladným naprosto nikoho. Stejně jako nadmíru kvalitní režie. I když triky vypadají jako z třetí/čtvrté cenové relace, budí dobrý dojem, aspoň tedy pro příznivce prvních dílů. Zasloužené 4* ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Po uletenej dvojke, ktorá nedala vydýchnuť Raimi preradil ešte na vyššiu rýchlosť a nechaj prirobiť ešte aj turbomotor. Maniakálny film.Totálne šialená,nahláškovaná miliónmi nápadov prešpikovaná zábava. Ale občas je to na mňa až príliš preplácané a nepríjemne agresívne. Najslabší Evil dead. 8/10 P.S. Videný Director´s cut, takže chýba" heil the king baby ", ale ten koniec čo som videl sa mi páči viac než ten v obchode ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $11miliónovTržby USA $11,502,976Tržby Celosvetovo $21,500,000║ __Sam Raimi je génius pokiaľ do filmu vnesie aj určitú ľahkosť, lebo keď sa chce tváriť moc vážne tak to mu až tak vyprávanie príbehu nejde, ale tu si to užíva ako sa len dá a do deju vtesnáva asi všetky blbosti čo ho na pľace filmu napadali a k tomu hlavného hrdinu Asha dáva do rôznorodých situácii aby nuda nebola a mali sme stále na čo pozerať so zámerom maximálne sa zabávať. Súboj na hrade proti armáde temnôt v mnohom pripomína Jacksonové Dve veže či Návrat kráľa , takže je vidieť odkiaľ Jackson bral inšpiráciu pre svoju prstienkovú trilógiu, ohľadne súbojov oháv. "Bžunda ako sa patrí!" /80%/ ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Klasická série Evil Dead tímto dílem zřejmě definitivně skončila. Bohužel. Musím se přiznat, že skončila dost vydařeným dílem, jenž si skoro nic nezadal se svými předchůdci. Bruce Campbell dovedl svou roli až k dokonalosti, jeho hlášky, sebejistota a velkohubost mě opravdu hodně pobavily. Pravda je, že triková bitva s armádou temnot chvílemi vypadala, jako když banda školáků vtrhne do kabinetu s pomůckami do biologie a začne tam všechny kostry, lebky apod. rozhazovat a ničit. Nicméně ani tato triková naivita (dost možná záměrná) nemohla výrazněji potlačit finální prožitek a proto dávám za čtyři. ()

Galerie (375)

Zajímavosti (34)

  • Film je znám také pod názvem Army of Darkness: The Medieval Dead. (Chatterer)
  • Hlavní postava filmu Ash se také nachází ve hře "Poker Night 2". (Karlsberger)
  • V původním návrhu měl Ash ve filmu přijít o oko. (Chatterer)

Související novinky

Natočí Raimi a Campbell Armádu temnot 2?

Natočí Raimi a Campbell Armádu temnot 2?

30.10.2013

Už před nějakým časem internetem prosvištěla zpráva, že Sam Raimi a jeho bratr, scenárista Ivan pracují na pokračování ságy Evil Dead. Ta se (když pomineme letošní remake) ve třetí části nazvané… (více)

Raimi chystá Evil Dead 2 a dvojku Armády temnot

Raimi chystá Evil Dead 2 a dvojku Armády temnot

12.03.2013

Řečeno slovníkem Pulp Fiction, Sam Raimi je právě teď „spokojenej parchant“. Omalovánková fantasy Mocný vládce Oz odstartovala skvěle v amerických i světových kinech a za první víkend nastřádala… (více)

Sam Raimi se vrací k hororu

Sam Raimi se vrací k hororu

23.12.2007

Nejzásadnější otázka těchto dní zní: Bude Sam Raimi režírovat Spider-Mana 4, anebo se nechá ukecat, aby se ujal dvoudílného Hobita (Jackson už potvrdil, že hodlá pouze produkovat a dohlížet, aby dva… (více)

Reklama

Reklama