Reklama

Reklama

Lovci pokladů

(seriál)
  • Francie Relic Hunter (více)
Fantasy / Mysteriózní / Dobrodružný / Akční / Sci-Fi
Francie / Německo / Kanada / USA, (1999–2002), 48 h 38 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Gil Grant

Hudba:

Donald Quan

Hrají:

Tia Carrere, Christien Anholt, Lindy Booth, Tanja Reichert, Juan Carlos Velis, Tony Rosato, Louis Mandylor, Thomas Kretschmann, Simon MacCorkindale (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Do dobrodružných výprav za poklady se žene americká archeoložka Sydney Fox (Tia Carrere) se svým poněkud zbrklým a nešikovným asistentem Nigelem Bailey (Christien Anholt). V každém díle se vydávají po stopách nějakého vzácného artefaktu, pokladu. V cestě jim však vždy stojí zloději pokladů, kteří chtějí poklad prodat. Nesmí chybět ani jejich sekretářka Claudia (Lindy Booth) - mladá rozmazlená dcera boháče. Ve třetí řadě jí nahradila Karen Petrushky (Tanja Reichert), která se více podobá stereotypnímu standardu "sexy sekretářky". Seriál má tři řady, každou po 22 dílech. Na vzniku se podílela americká, kanadská a francouzská televize. (Košoun)

(více)

Recenze uživatele Likan7 k tomuto seriálu (4)

Lovci pokladů (1999) 

Tomb Raider měl úspěch, tak proč se nepokusit o seriál podobného charakteru? Tia Carrere byla totální sexsymbol a Christien Anholt toho vtipnýho ňoumu hrál skvěle. Zvlášť on se postaral o to nejlepší, co seriál nabízel. Jeho prvoplánový humor mi tam prostě seděl. Všech 66 dílů jsou prostě malé epizodky, které se nikdy nezlomí do nějakého většího příběhu. Vztahy mezi postavami se nikam neposunou, žádný příběh taky nepřináší. Prostě 66x se tihle dva někam dostanou, něco získají, někdo jim to vezme, a oni to na konci získají zpátky. Mezi tím utíkají, bojují, Sydney kope jak Van Damme (občas přepere i nějaký ty vojáky) a celý to máš ten šílenej guilty pleasure feeling. Buď se vám to určitým způsobem bude líbit, nebo to budete nesnášet. Jako kulisa k různým jiným činnostem jsou "Lovečáci" fajn. Takže Nigele a Syd, díky! Byli jste jak Lara Croft :-) ()

Série 1 (1999) (S01) 

Klasický seriál z konce milénia se všemi neduhy i klady. Je to taková správně pitomá vykrádačka Indiana Jonese. ()

Série 2 (2000) (S02) 

Od jedničky žádná změna (ani jí nečekám). Žádný posun postav, bez nějakého hlavního příběhu. Prostě 22 epizod plný dobrodružství, krásný Tii Carrere a kámoše Christiena Anholta. ()

Série 3 (2001) (S03) 

Potřetí to samé :-) doufal jsem alespoň v nějaký závěr, který by to trochu zakončil, místo toho jsem dostal totální cliffhanger do čtyřky, která nikdy nevznikla :-) ()

Reklama

Reklama