Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

Handle 

všechny recenze uživatele

Jako každá parodie, tak i tahle si neodpustila pár trapností a blbostí, avšak pokud jste schopni je tolerovat, dočkáte se v tomto případě docela solidní zábavy. Ve srovnání novodobých, otřesných parodií typu Disaster Movie nebo Epic Movie to pro mě bylo vtipné, pobavilo mě to, takže účel byl splněn, jinak film samozřejmně na 3* není, ale je to parodie, takže to také tak budu hodnotit - vypnul jsem u toho, zasmál jsem se. Jsem docela rád za takovéhle filmy... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další z řady otřesných současných parodií, kterou se bratří Wayansové řadí po bok Friedberga a Seltzera. Pravda, sem tam se aspoň objeví celkem vtipná scéna (celkem asi 3), ale ty jsou okamžitě přebity tím dementním zbytkem, ve kterých figuruje humor typu neustálého padání a narážení do něčeho, tancování hodně tlustejch a nechutnejch lidí a špatnýho parodování filmů či celebrit. Ach jo,kdy už bude těmhle debilním filmům konec? ()

Reklama

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Asi to bude tím, že jsem si od tohoto filmu sliboval mnouhem víc. Tyhle bláznivé "MOVIE" filmy mě celkem dost baví, ale tenhle kousem mě nedokázal moc vtáhnout. Spíš bych řekl, že to nejlepší z filmu je v traileru a zbytek je jen taková omáčka. Teda ne úplně, je tam ještě pár vychytávek a závěr taky stojí za to. Jenže od rodiného podniku Wayans jsem už viděl lepší kousky. Sice tohle taky není kdoví jaká hrůza, ale čekal jsem od toho víc než se mi dostalo. ()

Bart16 

všechny recenze uživatele

Ou,rodina Waynsových opět útočí na naše bránice.Po skvělým Scary Movie,hodně drsným,ale úderným Někdo to má rád blond,průměrném,ale celkem vtimném Pidihajzlíkovi je tu Dance flick,který je hned po Scary Movie 2 jejich nejhorším počinem.Nemůžu říct,že bych se u filmu ani jednou nezasmál,to opravdu ne,ale celý film na m působyl hrozně laciným dojmem(občas mi to připomínalo Disaster Movie a podobné sračky).Snad se příště tahle rodinka pro příště polepší.Jinak nad nimi zlomím hůl. ()

Siri69 

všechny recenze uživatele

Ach jo... Pořád čekám kdy narazim na povedenou moderní parodii, ale ona ne a ne přijít. A začínám mít strach že asi nejpovedenější z těch novodobých parodií zůstane napořád Scary Movie, jelikož každá parodie která byla natočená v posledních letech stála doslova za ho*** !!! A za co teda dávám tu 1 hvězdičku? Za pár dobrých písniček a za pár (ale opravdu jen pár) povedených vtipů... 1* ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama