Reklama

Reklama

VOD (1)

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Dala bych pravou ruku za to, abych měla obě ruce pravý.“ Nechápu, jak tohle zvěrstvo mohl někdo nazvat parodií. Ano, ve filmu se objevují různé postavy z hororových příběhů, ale toť vše. Nezaznamenal jsem snad ani jednu vtipnou scénu, zato jsem musel přežít spousty a spousty nechutností, hovadin a nesmyslností. Korunu tomu dala postava Leslieho Nielsena, kterého jsem litoval a zároveň jsem nechápal, proč se této šílenosti účastnil. Příběh defakto neexistuje a postavy jsou nesympatické až na jedinou výjimku, Desi Lydic, která byla opravdu roztomilá. ()

Suzie1 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak blbě blbý, až je to chvílema vtipný. Trapnost všech trapností, tak moc trapný, že mě to sem tam nutilo se dementně usmívat. Nevim jestli to měl bejt vtipnej film, pokuď ano, je to špatný, ale jestli to měl bejt tak trapnej film, až to bude vtipný, je všechno v pořádku. Jo a Kenan T. v kostýmu seupermana, je prostě dokonalej :) ()

Reklama

Stocki odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem ještě nezažil. Už jsem viděl mnoho špatných filmů a v tomto případě i několik špatných hororových komedií a parodií, ale tohle už je opravdické dno. Myšlenka velmi chválihodná, dát do jednoho filmu snad všechny známé hororové postavy jako Jason Voorhees, Michael Myers, Freddy Krueger, panenka Chucky či Leatherface a další. Mohlo to být velmi zajímavé, kdyby se ovšem scénáře ujal někdo, kdo má alespoň trošku inteligence. To, co jsem viděl až do konce to nemá obdoby. Nesympatičtí hlavní hrdinové, Leslie Nielsen jako servírka (měl to zapotřebí?) a z našich starých dobrých masových vrahů si dělají srandu, trapnou a ubohou. Nemá cenu to komentovat, těch 100 minut se dá využít mnohem smysluplněji. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Kozatá bárbína v kostýmu skautky, černej tlusťoch v kostýmu supermana, polonahá indiánka a Van Helsing. Tahle banda si to rozdá s Michaelem Myersem, Freddym Kruegerem, Jasonem Voorheesem, Pinheadem či s Chuckym. Je to parodie na legendární horory. Dříve jsem tyhle praštěný parodie miloval a pokaždé jsem se u nich nachechtal. V dnešní době mi to přijde jako film pro puberťáky, který si získává diváky pomocí nahoty a oplzlých vtípků. Jelikož už mi není -náct, tak jsem se moc nebavil. - 30%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nu což já se občas i bavil. Je pravda že film je děsně blbej a většinou spíše nevtipnej. Ale prostě jsem nedokázal vypnout. Pěkně to odsralo pár masek vrahů, jako třeba Chucky který vypadal spíše jak Z Vymýtače Ďábla. Jen škoda že film nebyl jak začátek, ten si myslím byl výbornej. pár odkazů na jiný filmy bohužel film jako celek nezachrání, ale i tak, já to klidně přiznám já se bavil. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama