Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Vydařená a vtipná parodie, při které jsem se však nedokázala odpoutat od srovnávání se Žhavými výstřely. Přišlo mi, jako by se tvůrci snažili do děje naházet co nejvíce gagů a různých parodií, až z toho byl samotný výsledek příliš přeplácaný. Tím se také trochu upustilo od děje, který mi přišel spíše jakoby jen takové lehké pozadí na vyhraněném prostoru s největším množství komediálních scének. Které samostatně fungovaly zdatně, ale při postupném se kupení jedna přes druhou, bez nějaké větší návaznosti, působily často roztržitě. "Spávala mi u nohou a olizovala mi palce." -"To je ona?" - "Ne, její fotka." :) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tak čo máš?“ – „Lupy, vši alebo len suchú pokožku, neviem.“ Paródia predovšetkým na buddy sériu Joela Silvera SMRTONOSNÁ ZBRAŇ, kde tradičné duo Gibson/Glover nahradil snaživý Emilio Estevez (MLADÉ PUŠKY) a vtedy ešte ani zďaleka hviezdny Samuel L. Jackson. Hoci je snímka prepchatá roličkami slávnych hercov (Charlie Sheen, Whoopi Goldbergová, Bruce Willis) a celkom podarenými vtipmi („Nič ste nevideli.“), zostáva skôr úsmevnou, ako vtipnou. Nevraviac o nedostatočnom rozpočte a pachuti béčka (trocha ako podobne ambiciózne, no v konečnom efekte priemerné MLČANIE ŠUNIEK). Dialógy sa však mimoriadne podarili („Ako chutí ľudské mäso?“ – „Ako kura.“). ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

tak o tejto paródii som až do jej náhodného zhliadnutia nevedel, a prekvapilo ma to - jednak to, že som o takej skvelej paródii nevedel, jednak, že nie je až takou "slávnou" paródiou aj napriek množstvu cameí známych hviezd. pri hodnotení treba brať do úvahy špecifiká tohto zvláštneho žánru a ak človek tieto špecifiká a znaky ovláda a pozná, akceptuje a oddá sa len čistej zábave, musí uznať, že Nabitá zbraň je naozaj VYNIKAJÚCA PARÓDIA - asi najlepšia akú smo videl. Bavil som sa ako malý, normálne som našiel svoje kultové dielo tohto inak podivného žánru. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V 93 roce se ve filmu Nabitá zbraň 1 objevuje jako náhradník Dannyho Glovera jistý Samuel L. Jackson v hlavní roli. Docela důležitý milník kinematografie. Pokud se jedná o samotný film je moc fajn že parodie neznamená jen Mel Brooks nebo bratři Zuckerové společně s Abrahamsem. Snímek Nabitá zbraň 1 mi strašnou spoustu let unikal a jsem rád že mě neminul. Skrývá spoustu výživných scén. Cameo Bruce Willise potěší stonásobně. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľné... Paródia ktorá sa mi páčila a do úplne najmenších detailov bola prepracovaná. Kiežby sa aj dneska nakrúcali takéto paródie aj keď si myslím, že to asi nie je možné. Keďže by sa parodovali filmy ktoré sú vo svojej podstate tiež paródie. Pre mňa asi najlepšia paródia vôbec. Mňa to bavilo viac ako Scary Movie aj Horúce strely. Videné vďaka náhodnému prepínaniu kanálov. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Film byl originálně zamýšlen jako celovečerní ztvárnění seriálu Sledge Hammer, policajt s.r.o., jelikož tvůrce seriálu Alan Spencer měl s produkční společností New Line smlouvu k produkci filmu. Spencer ale snahu vzdal v důsledku velmi špatných scénářů. (HellFire)
  • Nabitá zbraň je filmovým debutem pro Denise Richards, kterou můžete spatřit jako jednu z dívek v červených šatech ve scéně s piánem. (HellFire)
  • Bruce Willis není uveden v titulcích na začátku ani konci filmu. (korbitch22)

Reklama

Reklama