Reklama

Reklama

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (562)

somnar 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že těch pět povedených vtipů ocení pouze anglofonní publikum, tudíž si zbytek diváků musí vystačit s klasickým arzenálem současným parodií - neexistující děj a více či méně trapné scénky těžící ze všeho, co je zrovna po ruce (tentokrát scénář Spider-Mana). Body k dobru za Leslieho Nielsena a jistou nekorektnost (niť nezůstane suchá na nikom od důchodců, přes Toma Cruise až k tělesně postiženým). P.S. Není to zdaleka tak hrozné jako Meet the Spartans. 50% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Superhrdina je zde jedním z mnoha podceňovaných filmů. Těch 49 % neberte vůbec vážně. To si pár nějaký retardérů dělalo srandu. FIlm jsem sice viděl už před mnoha, mnoha, mnoha, mnoha lety, ale dodnes si ho docela živě vybavuji. Zkrátka se mi líbil. Dost jsem se nasmál. Myslím, že se jednalo o vůbec poslední kvalitní snímek, kde si zahrál Leslie Nielsen. Zde prostě kvalitka neschází. Dokonce pár zdejších vtípků je velmi kvalitních. Zaslouženě dávám slabší 4*. ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Nó, moje hodnocení je asi dost ovlivněné tím, že jako poslední parodii před tímto filmem jsem viděl ptákovinu Meet the Spartans. Oproti tomuto filmu je tento mnohem více vtipný, lépe jsou zde parodovány původní filmy, nezachází se tu tolik do kanálního humoru, i když tomu prdění jsme se ani tady nevyhnuli, no a prostě to mnohem více připomíná takové ty celkem populární filmy alá Žhavé výstřely, a ty já celkem můžu. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Je to trápne a zvrhlé, ale je to zábavné. Nemôžem si pomôcť, ale nasmial som sa požehnane (je síce pravda, že film som nepozeral sám, ale s partiou). Osobne však nechápem tú malú rolu Pamely Anderson (meno tejto ceckane je tak dobrým reklamným ťahom? ehm), je totiž dosť od veci. Pochvaľujem si však rolu Leslieho Nielsena. Niektoré scény sú skvelé, niektoré sú zasa pravý opak. Očakával som niečo oveľa horšie. Milé prekvapenie. Čistý priemer. 50% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem zdrhnul z práce a vůbec toho nelituju. Krom vtipu dávkovaného v předvánočních prémiích moje eventuální výčitky svědomí poslala k ledu deštivá scéna v zapadlé ulici, při které se celý můj svět smrsknul na bradavky Sáry Paxton. Vašich 49% si namažte na chleba a udavte se jimi, vy kakabusové zatrolení, škarohlídi darebáčtí, vy přetrhdíla přemoudřelá, holoto jedna zakaboněná! (Filmfest Hurghada 2012, 61/67) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Drake Bell, ktorý v tomto filme Spider-Mana paroduje, mu o niekoľko rokov neskôr prepožičal svoj hlas v animovanom seriáli Ultimate Spider-Man (od r. 2011). (Macejko)
  • Podľa komentára mal Rip Torn hrať „Šialeného redaktora“, no z neznámych dôvodov bol nahradený. (Pat.Ko)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama