Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tvurci si tady trosku podrazej nohy, ono totiz jak chcete delat parodii na film, kterej ackoliv se bere vazne, tak sam o sobe vypada jak parodie. Tohle tak ve vysledku nektery sceny ze Stmivani, Novyho mesice a mozna i Zatmeni v podstate nijak nemeni a nejaka dobytkarna je tu tak jen obcas. Nicmene musi se tvurcum pricist k dobru, ze tady nedojde na zadny telesny tekutiny a podobne. Dalsi klad jsou herci, ktery sice absolutne neumi hrat, ale hlavni dvojka si naprosto dokonale tema gestama dela prdel ze svejch predobrazu Stewart a Pattinsona. Jinak k tomu neni moc co dodat, typicka sracka parodie, jakejch je posledni dobou spousta, ale sem tam se u toho clovek zasmeje a je to rozhodne zabavnejsi nez Stmivani. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

-- Tohle je fakt úplná blbost.. Když už se dívám na parodii, čekala bych, že se u ní zasměju trochu víc.. Tohle nebyla snad ani komedie.. Fakt nevím, jak to nazvat.. Vtipy byly trapné a zasmála jsem se fakt jen párkrát.. Ale když už, tak pořádně, takže 100% propadák to zase nebyl.. Asi jsem některé vtipy nepochopila i proto, že jsem Twilight neviděla.. -- ZMĚNA.. Twilight už jsem viděla, tudíž zvyšuji své hodnocení o 1*, jelikož jsem se pobavila konečně i na tom, jak přesnými kopiemi byly scény z Tupírů.. To je všechno dobré, co můžu říci :) ()

Reklama

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Vezměte list čistého papíru a kružítko. Ostrý hrot zabodněte do středu plochy a se vší pečlivostí a vyplazeným jazykem vykružte pěkné pravidelné kolečko. Pak papír připevněte na stěnu a 77 minut upřeně pozorujte kroužek v jeho středu. Ptáte se "PROČ"? Protože si při sledování užijete mnohem větší švandu než kdybyste koukali "Vampires Suck". ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sledovat parodii na Twilight je jako zvracet žaludeční šťávy do záchodové mísy, která se snaží vykládat vtipy, nicméně od dua Friedberg, Seltzer jsem viděl i trapnější počiny a vlastně si ti dva zaslouží poděkování, protože ve světle jejich opusu se ona slavná sací červená knihovna potopila do ještě hlubší žumpy. Trvám však na tom, že současný boom metrosexuálního pseudoupírství by si zasloužil ztrestat mnohem důsledněji.. A jen tak mimochodem, Jenn Proske, co se vzhledu i herectví týká, strčí tu osobní spermobanku…, pardon, chtěl jsem říct krevní banku, Edwarda Cullena Patyzóna hravě do kapsy.. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jason Friedberg, Aaron Seltzer | Hudba: Christopher Lennertz | Produkcia: Peter Safran | Distribúcia: 20th Centurty Fox | Štúdio: Regency Enterprises | Rozpočet: 20 miliónov $ | Tržby: 80,727,019 $ || Veľmi podarená a trafná komédia na ešte väčšiu komédiu zvanú Twilight. Len vypnúť kolieska, zo začiatku sa dobre baviť a ku koncu zaspať. V hore uvedených nárokoch na jedničku. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Film je parodií na ságu „Twilight“. (ash99)
  • V scéne, kde Beccin (Jenn Proske) otec je na gauči XXL zmrzlinu, sa pozerá na film Mucha (1958) (Melios)

Reklama

Reklama