Reklama

Reklama

Scary Movie: Děsnej biják

  • USA Scary Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zabiják v masce sleduje Cindy i její přátele. Má něco společného s tajemstvím loňského léta? Cindy a parta jejích nic netušících přátel se musí mít na pozoru... (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (680)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto brutalni (a jedna z nejlepsich) parodie, ktera je sice vsechno mozny, jen ne inteligentni, ale presto pobavi. Misty zacina bejt humor docela nechutnej, ale presto se to jeste drzi v prijatelnejch mezich. Navic diky prijatelne delce, sviznemu deji, dobre hudbe a dobre zvolenejm hercum to fakt nenudi. A plus je taky to, ze se na film da divat porad znovu a znovu a stejne se vzdy pobavim. Jednoznacne nejlepsi pisnicka byla rap pana Zabijaka (vykucham vas ...). Mozna bych dal i 5*, protoze takle sem se dlouho nenasmal (sledovat ty sparodovany horory je fakt zabava) a par vtipu je naprosto dokonalejch, ale precejen to je proste strasna uchylarna a druhej dil se mi libil malinko vic. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Paródia - žartovná, komická, výsmešná obmena, napodobenina vážneho umeleckého diela. Túto definíciu zo slovníka cudzích slov "Scary Movie" spĺňa do posledneho písmena. Preto jej aj prideľujem aspoň tú jednu hviezdičku. Lenže pre mňa, ako obdivovateľa horrorových filmov, je to skoro až urážajúca záležitosť. Nedokážem sa baviť pri primitívnom zosmiešňovaní scén, ktoré pokladám za klasiku horrorového filmu. Verím však, že pre poďobaných puberťákov, s ktorými lomcujú nevybité sexuálne pudy, je to parádna zábava. * ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

VSechny dily Scary Movie nemuzu ani vystat, je to vrchol trapnosti az na tenhle prvni dil. SLo znat, ze tvurci nejsou uplne zkazeni a jeste vi, co muze divaka pobavit, ne ho pohorsit. Nektere scery jsou perfektne zparodovany, dost jsem jsem bavil a to si myslim, ze je hlavni u tohohle zanru :) 3/10 ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Kdybych film hodnotil hned po prvním zhlédnutí,asi bych dal čtyři,protože jsem se nehorázně bavil.Pak jsem se ale na film rozhodl podívat znovu a to už tak dobré nebylo.Míra nechutnosti je přece jen dost velká.Přesto zůstávám na slušných třech hvězdičkách.Jasně že je to blbost,ale kdo by taky čekal něco jinýho?Některé fórky jsou skutečně povedené.Celkově je celá série Scary Movie relativně vyrovnaná,tedy až na dvojku,která byla hodně trapná.Tohle je slušná parodie.65 % ()

Galerie (38)

Zajímavosti (43)

  • Postava učitelky tělocviku, slečna Mannová, je ve skutečnosti opravdu žena. Ztvárnila ji americká amatérská kulturistka a herečka Jayne Trcka. (agass)
  • Ve školní jídelně je na jídelním lístku na tabuli napsáno “Same Old Shit“. (Stocki)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Mlčenlivý Bob zabijákem?

Mlčenlivý Bob zabijákem?

24.08.2006

Kultovní figurka na filmařské šachovnici, režisér Kevin Smith, poskytl další informace o svém příštím filmu, do něhož se pustí poté, co skončí s propagací aktuálních Clerks 2. Jak už ohlásil dříve,… (více)

Reklama

Reklama