Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (393)

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná oddychová záležitost, ke které se ale člověk vracet asi moc nebude. Pár scén je výtečných, ostatní průměrné až slabé, či trapné. Humorem je to typická americká teen komedie, která mě osobně moc nebere, ale zase neuráží. Pobavilo mě ale místy humorné poukázání na hororová klišé a neduhy. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Reklamy při Super Bowlu trvají dýl, než ty vydržíš, Malcolme !!" ;) Všechny ty nechutné hollywoodské novodobé parodie mi prostě nepřipadají vtipné, člověku nezbývá než zatnout zuby a protrpět se jimi přes všechny ty nechutnosti a trapnosti až k titulkům, aby nakonec zjistil, že se dvakrát opravdu zasmál a třikrát, čtyřikrát pousmál, přičemž přišel nenávratně o tři tisíce mozkových buněk !! Jednou za čas se však stane menší zázrak a z parodie tohoto typu se vyklube, ostatně zřejmě jen jako výjimka toto pravidlo potvrzující, velmi povedená komedie, což platí i v případě Tiddesova filmového debutu. Na této skutečnosti má zřejmě největší podíl Marlon Wayans, který se podepsal i pod scénář k této DUCHAplnosti, jako Malcolm, kupodivu velmi slušný herec, komik, scénárista, režisér a producent, na němž bylo vidět, že si natáčení opravdu užíval !! Jistě, Haunted House se chvílemi nevyhne tradičním a neodmyslitelným fekálním scénám, v těch sexuálně nekorektních mně osobně většinou za hranicí vkusu se přímo rochní, ale jinak tenhle slepenec slušně drží pohromadě, zejména díky té kostře "budeme spolu bydlet", a těch opravdu geniálních hlášek i vtipů, co se mě týká často i těch rasistických, nabízí velkou spoustu, takže nudit se určitě nebudete.. Mimochodem těch hororů, které si zde berou na paškál a které snadno rozeznáte, jsem napočítal velkou spoustu..;) Moc slušný průměr se záchvěvy geniality i (ne)snesitelným zápachem lejna a kožených tangáčů !! ()

Reklama

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2,5miliónaTržby USA $40,041,683Tržby Celosvetovo $59,900,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,913,920 //počet predaných kusov 83,250Tržby za predaj DVD v USA $5,827,937 //počet predaných kusov 321,552║ len a len humusárska trapošina, ktorá miestami dokáže nudiť rovnako ako parodovaný film a kde na jeden vydarenejší gag príde desať otravných žváchancov, strata času /10%/ ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Sice hrozná hovadina, ale já se u ní nečekaně dobře bavil. Zejména první polovina byla hodně vtipná, pak už to šlo trochu z kopce. Ale i přesto to celkově hodnotím jako povedenou parodii na moji oblíbenou sérii Paranormal Activity. Dávám sice pouze 3 hvězdičky, ale určitě se ještě někdy znovu mrknu. 66% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Varování: příliš mnoho parodie může vyvolat u citlivých jedinců nenormální aktivity. A zvýšenou koncentraci nadpřirozených sil lze snížit smíchem. Afroamerický pár, Malcolm a Kisha, se v srpnu roku 2012 ve dne v noci natáčejí. Jejich nahrávky většinou zachycují pikantnosti jako je kupříkladu sex, prdění partnerky nebo kálení partnera po domě a hlavně taky ducha, který se v domě usídlil a na jehož vypuzení si pozvou sensibila, odborníky na paranormální jevy anebo "gangsta" příbuzenstvo. S Marlonem Wayansem je to vždycky pěkný šrumec a ne jinak tomu je i tentokrát, kdy si s kolegou Rickem Alvarezem tentokrát střílejí z hororového subžánru found footage jenž s vehemencí chrlí přírůstky ve své kategorii.V největší míře je zaostřeno na sérii Paranormal activity a tak je třeba znát základní, ale mnohdy také detailní dění z prvního dílu, aby vám neunikly vtípky a narážky na něj. Pokud vám z nějakých důvodů série uniká a s úspěchem ji ignorujete lze v této parodii nalézt také řadu sexuálních a rasistických narážek, které s parodovaným subžánrem nemají žádnou souvislost. Parodují se výhradně found footage kousky a bez jejich znalostí řada gagů zůstane bez odezvy. Mám nakoukáno a proto jsem se bavil. Jen některé vtípky trpěly zdlouhavějším procesem dobrání se pointy, která nakonec ani nepřišla. Byl jsem však překvapený kvalitní režií debutujícího Michaela Tiddese. A Marlon Wayans je nespoutaný živel, který tentokrát šel poměrně do extrému. O parodii obecně platí, že kdo má nakoukáno, tak se baví. A tady tomu není jinak. Mé hodnocení: 80% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • V Malcolmově (Marlon Wayans)domě je možné vidět hned několikrát plakát ke hře "Saints Row: The Third". (Korbitch)
  • Film vznikl díky tomu, že Marlona Wayanse producenti neobsadili do nových dílu filmové série Scary Movie. Herec tak začal pracovat na tomto snímku. (Dlee)
  • Ve filmu je 2x noc číslo 11. (LERw!g)

Reklama

Reklama