Reklama

Reklama

Scary Movie 4

  • USA Scary Movie 4 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Co může být ještě neuctivější, vtipnější a děsivější než Scary Movie 3? Samozřejmě Scary Movie 4! Scénárista a režisér David Zucker se znovu sešel se scénáristy Craigem Mazinem a Jimem Abrahamsem, aby v tomto pokračování velmi úspěšné série opět posunul hranice komediálního žánru. Žádný blockbuster ani popkulturní ikona nejsou před jejich zběsilým humorem v bezpečí: oběťmi nemilosrdné parodie se stávají Válka světů, Nenávist, Vesnice, Hra o život, Million Dollar Baby, Zkrocená hora a celá řada dalších filmů... Tentokrát osud zavane naivní Cindy Campbellovou (Anna Faris), která se snaží budovat kariéru v oblasti péče o nemohoucí, do domu podivné staré paní (Cloris Leachman). Jako by nestačilo, že dům je ještě podivnější než ona obskurní důchodkyně a zjevně v něm straší, bydlí hned vedle skvěle vypadající kluk (Craig Bierko) a svět navíc sužuje akutní hrozba globální mimozemské invaze. Neohrožená hrdinka se však znovu vrhá do víru událostí a snaží se rozluštit hrůzné zprávy ze záhrobí, najít lásku na velmi zvláštních místech a zachránit svět před totální zkázou. Během hledání indicií, které mohou zachránit život nejen jí, ale i celému lidstvu, se setká s hrůznými leteckými katastrofami, pozoruhodnými nevidomými dívkami, vesnickými idioty, nedbale oblečenými rappery, psychotickými lidmi, kteří se připravují na přežití globální katastrofy, mimozemskými svěrači a dokonce i s populární televizní hvězdou Oprah! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Série se relativně Zklidnila. Totálně ujeté scénky vystřídaly vesměs klidnější, na sebe (ne)navazující epizodky, jejichž hlavním účelem je především zparodovat danou scénu v původním filmu. V tomto směru filmu nemohu vytknout vůbec nic, spousta menších čestných roliček je k sežrání a všechno okolo Války Světů je skutečná špička, stejně jako SAWový úvod..za ten přidávám body, protože první SAW mne naprosto znechutil. Kde ovšem nastává kámen úrazu? Ve scénách, kdy tvůrci tlačej pilu příliš do nohy. V ůvodní scéně s Charlie Sheenem se to dalo eště ustát, ale v dalších místech filmu už je to opravdu MOC. Když Cindy omývá stařenku její Močí, když Prezident USA vyšpuluje zadek na celý OSN, když Carmen Elektra vykonává potřebu v kostele.. v těchto místech Scary Movie 4 až nepříjemně sklouzává k oplzlému a nechutnému humoru nejslabšího dílu série, k 2ce. Anna faris hrát neumí, mnohé zachraňují Camea, byť vesměs dost nevyužitá ( z toho jedno naprosto nečekáne a přitom dokonale typově obsazené - alternativa za Tima Robinse z Války Světů), Leslie Nielsen má 3 scény, u mě vede ta závěrečná s kachnou a největším Plusem SM4ky je Graig Bierko, jakožto "alternativa" Toma Cruise. Ten člověk má dokonalej Timing, a podle mě bude i Velice schopným Hercem, a veškeré jeho kreace jsou prostě skvělé. P.S: neviděl jsem vystoupení Toma Cruise v té Show, ale po shlédnutí Scary movie 4 mám dokonalou představu, co tam ten chudák vyváděl... berte to jako doporučení.. já dávám čistejch 60% ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Myslím, že je na čase kriticky si uvedomiť, že posledné série kvázi úspešných paródií Scary Movie sú už len úbohou snahou pobaviť diváka originálnym humorom. Začínam mať pocit, že jednotlivé filmové pokračovania sa vzájomne kopírujú a vykradajú. Nechcem si ani len predstaviť, kam hlboko klesne ďalšia odnož Scary Movie 5. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že mám všechny filmy ze série Scary Movie shlédnutý ale pár dní nazpět jsem zjistil, že u čtverky nemám hodnocení. Tož jsem si čtverku pustil a zjistil jsem, že už jsem ji viděl ale i tak jsem se na ni podíval znovu aby moje hodnocení bylo objektivní.  Co k tomu dodat. První dva díly byly určitě nejlepší (u mě vede druhej díl), z dalších dílů už tak nadšenej nejsem. Humor Scary Movie vždy balancoval na hranici trapnosti ale tady už to podle mě bylo hodně za hranicí. ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle ne ! Vloni to byl Hostel, při kterém jsem málem usnul ve spánku a modlil jsem se ať už nikdo nikdy nepovolí nikomu, aby jel do naších československých krajin a točil tady cokoliv ho napadne modlil jsem se, aby na Tarantina spadla jeho sbírka videokazet a zavalila ho minimálně na 10 let, abych si odpočinul od všeho co nese nápis "Producer by QT" apod. reklamní taháky o kterých se možná Quentin doví sám až z telefonátu týden po premiéře, když si s ním nějaký redaktor chce domluvit malý pokec o tom jak vlastně našel toho zázračného klučinu. Bohužel se mi sen a modlitba nesplnili a objevil se někdo jiný. Někdo kdo se jmenuje David Zucker a myslí si, že jeho totálně nevkusné, brutálně vykradačné a nechutně nudné slepence všech filmů z minulého, předminulého a ještě dalších 5 let, jsou dobré filmy. On si to možná ani nemyslí, ale určitě se tak tváří a lidé mu na to vždycky rádi skočí. Sakra VY Američani!!! radši si běžte utratit prachy do mekáče nebo do Tacco Bell a nechoďte podporovat úmysli takových tvůrců jako je David Zucker. Možná někdy před lety natočil Bláznivé střely, které mu asi vystříleli mozek a možná ještě Připoutejte se prosím(což je mimochodem po letech poměrně hodně nudná parodie na sebe samo). Nechoďte na takové filmy, to jediné zabrání těm špatným a zlým lidem, aby takové filmy točili a já snad jednou budu šťastný v tomhle světě. Snad se dočkám... ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Ucházející scary movie které bych kvalitou přirovnal k 5ce, ale stále se mi líbilo více než číslo 2. Zde je poznat že kvalita šla lehce dolů a nejlépe bych hodnotil scény okolo leslie niesena a pak oněch dvou uhádaných černochů. Film ztratil na obrátkách ve Vesnice z filmu Vesnice, ale ponechám 3 hvězdy jelikož jsem se u filmu dobře pobavil. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (23)

  • Ve filmu je téměř na konci scéna, kde jde hlavní hrdina Tom (Craig Bierko) do talk-show k Oprah (Debra Wilson) a předvede tam značně bláznivé chování, kdy skáče po křeslech, roztrhne matraci, začne Oprah sahat pod sukni a tak podobně. Jedná se o scénu, která paroduje jednu skutečnou epizodu Oprah show (od r. 1986), ve které Tom Cruise obhajoval scientologii a předvedl podobně excesivní chování. (Mimesis)

Reklama

Reklama