Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počínaje Psycho, přes Základní instinkt až po Mlčení jehňátek, dostává hollywoodský thriller pořádně zabrat v tomto gagy nabitém filmu italského scénaristy, režiséra a herce Ezia Greggia. Mlčení šunek staví žánr thrilleru na hlavu a setkávame se v něm se spoustou parodovaných známych osobností buď ze světa showbyznysu (Michael Jackson, Sharon Stone), politiky (Bush, Clintonovi) nebo hororu (Alfred Hitchcock). Příběh se točí kolem pátrání FBI po nebezpečném psychopatickém vrahu. Špičkový tajný agent Jo Dee Fostar (Billy Zane) se ocitá v myšlenkovém souboji s šíleným Doctorem Animalem Kanibalem Pizzou (Dom Deluise) a ještě v tvrdším souboji s namyšlenými nadřízenými. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Tahle parodie si na paškál vzala především známe thrillery a upřímně se příliš nevydařila. Většina vtipů se míjí účinkem a herci působí spíš sebeparodickým (myšleno negativně) dojmem. Greggio chtěl nejspíš napodobit slavné filmy tohoto žánru, ale na to mu chybí smysl pro kvalitní humor, kterého bylo opravdu poskrovnu. 50% ()

NeosinneR 

všechny recenze uživatele

Príjemné sprestrenie noci. Samozrejme to nebola žiadna bomba, ale bolo tam pomerne dosť sekcií, kedy som sa s chuti zasmial. "Nevspomínam si na Vaše jméno. Víte, sem nikto nechodí, človek si těžko pamatuje tolik jmen." "Jane." "Ah, Jane, jako moje teta Maria." ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda parodie. Celkově mě to přijde dost ubohé, ale musím se přiznat že se mi tady pár vtipů líbilo. Vím, není to velká intelektuální výše, ani to není často moc vtipné, ale tohle má pár světlých míst. Možná proto, že to dělali Italové, možná proto že Mlčení Jehňátek je dobrý film, velmi kvalitní, takže se to zároveň originálu nevysmívá. Asi záleží na vkusu, a na náladě, ale mě osobně tenhle film nevadí. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Tento film si chcel zasurfovať na vlne paródií, s ktorými sa akoby roztrhlo vrece (Horúce Strely, Bláznivá strela, filmy Mela Brooksa) a podobne. Ale nesiaha im ani po členky. Príbeh je plný dier, vlastne mám pocit, akoby si tvorcovia vymýšľali scenár za pochodu a počet vtipov na aké-také pousmiatie, by som spočítal na prstoch jednej ruky (brúsenie noža, objavenie sa Johna Astina a odkazy na rodinu Addamsovcov - vec ako noha, atď.). Ale toho bolo extrémne málo. Neskutočná nuda. Fascinuje ma, že som pri tom nezaspal. ()

drankeryth

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe som si znova pozrel tento od veci film a musim povedat, ze ma znova bavilo to pozriet az do konca. Videl som aj lepsie parodie, ako je tato, ale zas ani tento film nie je taky spatny ako ho tu opisuju ini ludkovia:) Bolo sa na com pousmievat pocas plynutia filmu, tie rozne kuriozity vo filme boli fakt super pre mna. Obcas tam nieco bolo trapne, ale nebolo tam toho prilis moc co by ma donutilo, ze sa to neda zkuknut. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Náklady na výrobu filmu činily 3 miliony $. (Benjamin-L)
  • Ve filmu se objeví fotka a plakát herce Rogera Moora, který byl představitelem třetího Jamese Bonda. (Benjamin-L)

Reklama

Reklama