Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (179)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Doby, kdy Frank Drebin spojoval jednotlivé gagy svým, abych tak řekl, flegmatickým stylem a jen se u toho mírně (a vtipně) pitvořil (házel udivené pohledy do kamery), jsou nenávratně pryč, zdá se. Dnes tu máme hyperaktivního zmrda, který se křečovitě snaží nacpat cokoliv debilního do každého záběru, aby se mohl zasmát i ten poslední debil. Sází na křečovitost, přehnanost vytlačenou do nejvyšších extrémů, aby to hnulo i s věčně apatickým zhulencem před televizní obrazovkou, jelikož snad asi jen pro ně je určen tento snímek. Jako na objednávku pro vypatlance, nevím, nechápu. Zíral jsem na to užasle a nevěřil vlastním očím. Kupodivu však lze zde nalézt i skutečně vtipné pasáže a to třeba hned v konverzačním humoru (scéna o rozhovoru černocha s Mexikáncem na téma rasismus), což je u takového filmu vyloženě s podivem. Pasáže parodující jednotlivé originály fungují občas. Někdy si řekne, že to dobře zparodovali, prostě ne úplně tak hloupě, ale někdy zas přijde na řadu to zbytečné a trapné hnaní fóru do maxima a tam to právě padá. V půlce jsem to vzdal. krátká sonda do myslí zhuleného negra mi bohatě stačila. ()

CptPeroxid 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně o hvězdičku lepší než první díl a za to může hlavně scéna s panenkou v posteli. Jak už jsem psal u jedničky tak pan Wayans je slušný komik a tady předvedl své maximum. Dementních scén od prvního dílu ubylo a přibylo mi hororové atmosféry (s rezervou samozřejmě) i pár scén na leknutí, takže pro mě nadprůměrná hororová parodie. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Jednotka ma celom bavila, dalo sa na nej trochu nasmiať keď už nič iné. Netvrdím, aj tu sa nájde pár svetlejších humorných momentov, zvyšok je však len trápny pokus o zábavu. Ide o nudnú paródiu pár hororov ako napr. Sinister, Kliatba z temnôt, V zajatí démonov... Celkový dojem nič moc, snímok už začína zaváňať strateným časom. 40/100 ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ale jo, v první půlhodince jsem se nasmála skoro stejně jako u jedničky, i když nafukovací pes v samém počátku byl paradoxně i vrcholem filmu. Po půl hodince už to šlo ale ze tří hvězd strmě dolů, protože se povedené vtípky vesměs poschovávaly mezi kanonádu černošských a sexistických fórků, a když se z takovejch udělá hlavní náplň filmu na úkor parodovaného materiálu, začne to být docela zívačka. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

K tomuto pokračování bych mohl prakticky okopírovat komentář z prvního dílu. Že jde tedy o poměrně nezábavnou parodii, která je sice určitě lepší než veškeré projekty trapného dua Friedberg/Seltzer, ale ke klenotům typu Bláznivých střel, Žhavých výstřelů, či Scary Movie si ani nečuchne. Určitě je dobře, že se tu nevyskytuje úplně ten nejtrapnější styl parodování, jako právě ve filmech zmiňovaných przničů, na druhou stranu těch vyloženě povedených fórů je tu opět, stejně jako v jedničce, minimum, a zbytek je v podstatě jen nevýrazná a mdlá vata, která tak maximálně cukne koutky, ale aby vyloženě pobavila, to tedy fakt ne. Nějaký vyloženě zapamatování hodný gag se tu také nevyskytuje, a rozhodně nejvíc humoru se tu točí okolo sexu, což mi tedy sice vůbec nevadí, chvílemi je toho ale už vážně až moc a jdoucí zbytečně až na dřeň. Hvězdou celého filmu je jinak též opět výborný Marlon Wayans, který je vážně rozený bavič, jeho šílený grimasy mě nehorázně baví a právě on drží celý film hodně nad vodou. Zato zbytek hereckého ansámblu je jedna velká katastrofa, přehrávající tajtrlíci, bez špetky soudnosti, to je vážně děs. Zápletku tu pak samozřejmě nemá cenu vůbec nějak rozpitvávat, přeci jen jde o parodii, takže to se moc řešit nemůže, no a jinak nic výraznějšího, co by ještě stálo za zmínku, se tu už zkrátka nevyskytuje. Haunted House 2 je tak kvalitativně ve všech ohledech totožná s jedničkou, takže průměrná parodie, která na jedno zhlédnutí ujde, ale do dějin se fakt šanci zapsat nemá. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)
  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)

Reklama

Reklama