Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (537)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Opäť crazy paródia na horory (ale nielen na horory) so značným množstvom vtipných hlášok a situácii. Mne raz od času nevadí úplne vypnúť pri takomto druhu komédie a ak sa ešte jedná o paródiu na známe horory, aspoň si zaspomínam. Tá úvodná scéna filmu z Exorcistu bola vynikajúca. Väčšinu filmu som sa bavil a smial, preto 4*. Len asi vo filmoch Scary Movie sa môže stať aby tráva fajčila toho černocha Čmouda a ako si to Poltergaist rozdáva s Tori Spelling pekne do úst, atď... ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Až asi na 3-4 povedenější fórky jde o velkou porci neoriginality, nevkusu a trapnosti. Hlavně úvodní sekvence, v níž se "paroduje" Vymítač ďábla, tak to je samotný vrchol hnusu. Bratři Wayansové zkrátka neznají pořekadlo "V nejlepším přestat" a po relativně ucházející jedničce tentokrát natočili paskvil, jenž se místy zvrhává v parodii na film jako takový. Perličkou pak je účast dvou hvězdiček z TV seriálu Beverly Hills 90210. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Za ten průjem nechutností, fekálií (či jiných tělních tekutin) a vulgarit daleko za hranou by si dvojka zasloužila napařit „odpad!“, to nepopírám, navíc když se v něm často vyloženě hluše a nevtipně rochnila. Na druhou stranu, pořád dost nekorektních fórů trefilo terč, dějová kostra experimentu ve strašidelném domě nepostrádala hlavu ani patu (on zrovna parodovaný žánr velkou sofistikovaností neoplývá) a závěrečné dějství zvedlo nejen kadenci, ale též, ehm, "'„úroveň“'" (Titanic, M:I-2 vozíčkářský souboj, Charlieho andílci :)). ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Ač jednička také není žádný klenot a mnoho vtipů zasahovalo do hranice hodně trapných, přesto převládaly ty povedené. Tady jsme za hranicí té nejhorší nechutné trapárny po celou dobu filmu a mimo ni se dostaneme asi dvakrát a to jen na okamžik a ani né moc daleko, jen co dobrý vtip vystrčí prstíček, už ho malomocný sluha svým pahýlem stáhne zpět do vod hnisu, výkalů a slin. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nebylo zas tak špatné pokračování. I když velmi přibylo nechutných scén, přesto to bylo koukatelné a bylo tam i několik velmi vtipných scén, které mě dokázaly nahlas rozesmát. Takže pokud budu hodnotit z pohledu mě jako diváka, tak to byla průměrná parodie, která má silné i slabé chvilky, ale na kterou rozhodně stojí za to kouknout. Herci mají mnohdy velmi vtipné výrazy, a i to pomáhá ke rozesmívání (viz skupina černochů a jejich výrazy, že umřou). Prostě ač je tento film mnohými odsuzovaný, já ho považuji za zdařilý a uděluji tři hvězdičky, protože jsem se opravdu místy i bavil. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (31)

  • Když vejde kněz (James Woods) do místnosti, lze vidět kadibudku, která následně v další scéně zmizí. (KajusaK)
  • Předtím, než za Alex (Tori Spelling) přijde duch, nemá ponožky. Ve chvíli, kdy je i s duchem na stropě, však už ponožky má. (chleba24)
  • V scéne, kde si tvorcovia robia srandu z Charlieho anjelov (2000), stoja slečny pred striekajúcou fontánou, ktorá je však v nasledujúcom zábere fuč. (peiton)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama