Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Takový Twilight s vlkodlaky, nebo spíše vlky. Škoda, že film se více zabývá romantickou záležitostí než samotnou podstatou vlků. Bohužel, ikdyž je té romanci věnováno víc než dost času, tak uvěřitelná moc není. Hlavní hrdinkou je docela sympatická Agnes Bruckner, která je mimochodem stejný ročník jako já, dokonce jen o deset dní mladší. :-) Hugh Dancy se k ní ale moc nehodí. Myslím, že tento film měl daleko větší potenciál, zhatila jej ale směs nesmyslných záběrů, kdy pořád někdo někde skáče, běhá atd. Dobrý byl první souboj v kostele a pak samotný lov na Aidena. Přeměňování vlků za letu mi ani tak nevadilo, jen mohlo být trochu více efektně propracovanější, vše totiž působilo tak trochu pohádkově. Dokonce i vlci záporáci vypadali někdy tak trochu roztomile, než aby naháněli strach. Jinak docela pohodový filmek, který neurazí a nenudí. 65% ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Drama a horor? Ani omylem. Opravdu jen romantický příběh, protože ani ty noční honičky nebyly děsivé. Co se ale tvůrcům opravdu povedlo, byly ty proměny v letu z lidí na vlky. Klobouk dolů, tak perfektní proměny jsem dosud neviděla. Ne snad z dokonalosti technické, ale spolu s atmosférou to na mě působilo absolutně dokonale. Proto ta hvězdička navíc. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný vlkodlačí hororík, ktorý vlastne nie je ani hororom. Podpriemerné je takmer všetko od deju, hercov, trikov, réžie, nápadov až po premeny na vlkov. Bola to jedná veľká nuda s pár lepšími miestami, ktoré aj tak potešia iba minimálne. Čakal som a čakal kým sa to rozbehne, no rozbeh nezačal. Film si už zrejme nikdy nepozriem, bo by to bolo väčšie utrpenie ako na prvý krát. 35% ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Co mě vždy na takovýhle hororech dokáže pobavit, že jeden hlupáček dokáže rozvrátit tradici, která už trvá stovky a stovky let. Vlkodlaci si prostě v pohodě udržují své tradice, když v tom se najde blb, který jim to všechno poku*ví. Tenhle film je "horor", v tom h odokoukat. Celou dobu jsem věděl co příjde na konci. Můj kamarád to dokonce odříkal přesně a to o tomto filmu nikdy neslyšel, neviděl. Prostě je to průhledný film, kdy se modlíte aspoň za nějaký náznak překvapení. Já jsem od začátku fandil vlkodlakům, ale bylo mi jasné, že doufám zbytečně. A ta jedna hvězdička? Za ty hony, ty byly v pohodě... ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Motto (zlehčující - však hodno výsledného díla...): Jak sbalit šelmičku Vivian aneb konec vlkodlaků v Románii... ;-) . . . Krev, čokoláda (a absinth! ;-) - mohl to být démonický koktejl, leč vyšel z toho nakonec tedy spíše vlkodlačí guláš, trpící scénáristickým tápáním, zbytečnou ukecaností a spoustou laciných multižánrových klišé. Možná (zákonitě?) i trošku tou koprodukcí... Rumuni jak se zdá mají věčnou smůlu. Člověk by si řekl, že po Draculovi byl Ceausescu poslední úpír a vlkodlak v jednom, ale ejhle - v Bukurešti a okolí se potuluje už 5000 let jedna vlkodlačí smečka, kterou nakonec až podezřele snadno zlikviduje jeden mladý Amík, miloučký a švarný až běda - že se do něj zamiluje vlkodračice Vivian, která měla být vyvolenou vůdce smečky Gabriela a jít s ním vstříc novému věku a ku slávě druhu... Nu, vše dopadne nakonec vskutku nechutně hollywoodsky (ten závěr mě fakt naštval, jinak bych snad i tolerantně - mmj. i za místy úžasné záběry staronové Bukurešti a některé ty >speciální< efekty dal i tři hvězdičky), že člověk má až pocit, že zase někdo zytečně se snažil o co největší podbízivost a prodejnost filmu, který mohl být pěkným a stylovým milostným horůrkem a stal se nakonec spíše slátaninou, upatlanou ze všech možných ingrediencí... - - - P.S. Hned v popisu filmu zde je blábol - Vivian jako malá se samozřejmě neproměnila v žádného vlka, protože vlkodlaci(!) jak všichni víme (že ;-) se už tak narodí! A ti lovci kdysi v Pensylvánii byli lovci vlkodlaků a proto její rodinu (která se z vůle jejího otce odtrhla od smečky a z toho důvodu byla slabá - jak vyplývá nakonec z děje) vybili. Tak co si to tu zase kdo (HCE) vymýšlí za pitomosti (?!)... - - - - - (Poprvé viděno 12.7.2008 na dvd, komentář zde jako 33. - 12.7.2008) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama