Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už hrabě Drákula a z těch novějších Van Helsing nás učili, že upírům, vlkodlakům a podobný havěti nejlíp natřem frak tím když se natřem česnekem, prostřílíme se skrz stříbrné kulky nebo alespoň vždy s sebou nosíme dřevěné krucifixy, což by nás mělo každopádně ochránit. Když se vlkodlakům v tomhle filmu dostane do krve stříbro stačí nějaký přípravek a všechno je v cajku. Ne není to častý problém tohoto filmu, ale prostě nemohl jsem si nevšimnout nesmyslnosti, u které nechal rozum stát. Krev jako čokoláda je prazvláštní přirovnání. K hybridu tohoto kalibru se ale koneckonců vcelku hodí. Příběhově absolutně nesmyslné. Čekal jsem parádní řežbu a jedinýho čeho jsem se dočkal tak nezáživných honů na člověka, což byla jediná akce. Jenže jeden z nich byl také nejlepší scéna celého filmu. Zbytek pak nestojí ani za tu námahu. --- Je to, co teď cítíš strach nebo něco jiného? ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Drama a horor? Ani omylem. Opravdu jen romantický příběh, protože ani ty noční honičky nebyly děsivé. Co se ale tvůrcům opravdu povedlo, byly ty proměny v letu z lidí na vlky. Klobouk dolů, tak perfektní proměny jsem dosud neviděla. Ne snad z dokonalosti technické, ale spolu s atmosférou to na mě působilo absolutně dokonale. Proto ta hvězdička navíc. ()

Reklama

goniss 

všechny recenze uživatele

nedávno jsme ten film našla na exteráku a vzpomněla jsem si na něho. Je blbý že před dvěmi lety, kdy jsem ho viděla se mi brutálně moc líbil a v té době to byl jeden z mých nejoblíbenějších filmů, když jsem na nho skoro zapomněla.. ale věřte, že ho vážně ráda mám. Ani ne tak pro jeho děj.. miluju ho hlavně v částech, kdy se lidi proměňují na vlky a běhají lesem.. jako normální lidé takovou schopnost nemáme, mě se to ale hrozně líbí, a kdybychom takovou schopnost měli, převtělit se do zvířete, nikdy bych nebyla člověk.. ty zpomalené záběry kdy ti vlci běží a skáčou mi nahazuje husí kůži a vždycky mi až vypětím vykopne noha sama od sebe.. nechápu jak to ten film dělá, ale dělá to.. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Něco jako Underworld, ale slabší. O hodně slabší. I když je tady Hugh Dancy, který je vcelku roztomilý, je jinak obsazení zbytečně nevýrazné. Speciálně samozřejmě hlavní představitelka, která na mne jako vlčice opravdu nepůsobí. Jinak klasicky protřelý příběh o zakázané lásce tedy nenadchne, ale kombinace krve a čokolády zas tak špatná není. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Že to tomu Dancymu strašně slušelo :o) Ale teď vážně, i když jsem na to koukala kvůli němu a slintala jsem, když se usmál, líbilo by se mi to i tak. Romantika vs. Vlkodlaci :o) Vlkadlaci, kteří nejsou počítačově zmršeni, ale „hrají“ je vlci, nebo předpokládám, že nádherní českoslovenští vlčáci (http://arqeva.tym.cz/wp-content/uploads/2008/11/valkyra_z_molu_es_brno2008.jpg )Takže nádherný herec a nádherní psi, překonají slabší scénář, kdy se dějová linie raději zabývá lovestory než příběhem o vlkodlacích samotných. Na jednu stranu škoda, ale na druhou stranu jsem si mohla představovat, že ta vlčí dívka jsem já :o) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama