Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

juta 

všechny recenze uživatele

Další vynikající parodie se skvělými hláškami a hlavně s humorem. 1čka a 3ka jsou prostě nejlepší. Opět jsem pukal smíchy. Není tu žádná hluchá scéna a do každé se narvalo něco, co bylo vydařeně vtipné. Tentokrát si vzal David Zucker na paškál filmy Kruh, Znamení a Matrix a pěkně je skloubil dohromady tak, že celý děj dával smysl. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli si tahle záležitost může říkal movie, ale scary to rozhodně bylo. Bál jsem se, že toto martýrium uměle poslepovaného sledu vtipů, které jsou zřejmě tvořeny podle bestsellorvé příručky pro scénáristy "Jak správně a řachácky po americku parodovat", nikdy neskončí. Ale skončilo, v mém případě už po půl hodině. Naštěstí jsem se přeci jen párkrát (nevýrazně) zasmál, proto *. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 9/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +rozhodně obsazení (potěší Anna Faris, Charlie Sheen, Leslie Neilsen, Anthony Anderson, Simon Cowell a Ja Rule), překvapivě některé scény byly hodně zábavné (parodie na Eminema -ovšem více jich bylo nudných nebo trapných (parodie na Matrix)/// Scary Movie trojka oproti předešlím dílům paroduje Kruh, Znamení, Eminema, Matrix a Majkla Jacksona (určitě jsem si teď na něco nevzpoměl). A je taky více sci-fi. To je asi část, která u mě vyhrává (redakce, Bílí dům). Po hororové stránce se asi moc bát nebudete (což asi byl záměr), jenže smát se asi taky moc nebudete (což asi záměr nebyl). Když to srovnám s předchozím dílem, tak jsem se asi pobavil méně. Přesto bych film neodsuzoval a jelikož takové filmy mám rád (těším se na Scary Movie 4,5, Děsnej doják a Děsnej biják), tak budu k tomuto filmu mírnej. Jednou se dá./// Celkem 65%/// ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

S prvními dvěma díly to nemá mnoho společného (hlavní hrdinku alespoň odbarvili), ale vzhledem ke kvalitě dvojky je to dobře. Parodie na 8 Mile se do filmu moc nehodila a navíc obsahovala jediný opravdu povedený fórek, čímž na začátku docela zbytečně zdržovala. Jinak celkem slušný průměr asi na úrovni jedničky – od Zuckera jsem ale čekal trochu víc. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Třetí díl této série je opět díky několika velmi vtipným scénám koukatelný. Opět má tento film silná i slabá místa, ale to tak u parodií bývá. Ale spíše jsem se podivil, kolik filmů najednou zde lze zparodovat. Prostě i napotřetí je to průměrná podívaná, u které se člověk solidně pobaví. Takže i tentokrát uděluji tři hvězdičky, protože jsem se prostě a jednoduše velmi bavil, a o to u parodií jde. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Když George (Simon Rex) nastupuje na farmě do autobusu, skřípne se mu hlava do dveří a upadne mu čepice. V dalším záběru má čepici zase na hlavě. (JayCZ)
  • Ve scéně přibližně v 17. minutě, která paroduje snímek 8. míle (2002), muž, který dvojici rapperů říká, že byli ubozí, má před sebou skleničku, která v dalším záběru není. (chleba24)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama