Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

maverick10 

všechny recenze uživatele

(smrtonosna zbran, star trek ci zakladni instinkt) Opravte to pane Skote!!! Willisovo rozstrileny karavan . . . filmovy fanousek musi tleskat nad paradni parodii, kterych je posledni dobou velmi malo. Proto jsem rad za kazdou takovouhle objevenou. Tady musite byt ve strehu protoz e mraky vtipu vam v pozadi uniknou a tak se tesim az to skouknu znovu. Jsem rad za kazdou takovouhle paradni parodii bez fekalniho humoru s napadem. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Vydařená a vtipná parodie, při které jsem se však nedokázala odpoutat od srovnávání se Žhavými výstřely. Přišlo mi, jako by se tvůrci snažili do děje naházet co nejvíce gagů a různých parodií, až z toho byl samotný výsledek příliš přeplácaný. Tím se také trochu upustilo od děje, který mi přišel spíše jakoby jen takové lehké pozadí na vyhraněném prostoru s největším množství komediálních scének. Které samostatně fungovaly zdatně, ale při postupném se kupení jedna přes druhou, bez nějaké větší návaznosti, působily často roztržitě. "Spávala mi u nohou a olizovala mi palce." -"To je ona?" - "Ne, její fotka." :) ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době opět nějaká parodie. Tato se sice nevyrovná svým bratříčkům v čele s Bláznivou střelou, ale tak nějak neví co by nabídla. V jednu chvíli se bavíte a za chvilku se nudíte, asi největší slabina tohoto jinak zajímavé snímku. Potěšili mě hlavně známé tváře ve vedlejších rolích v čele s Brucem Willisem, Whoopi Goldbergovou a Charlie Sheenem. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak vzhledem k tomu, že se tady jedná o parodii hlavně na Smrtonosnou zbraň i když tu jako tradičně najdete odkazy i na jiný akční pecky, tak očekávání byla nemalá a naštěstí nezklamala. Nutno uznat, že Estevez a Jackson jsou dobře obsazeni a stylisticky navíc ještě co nejvíc upraveni aby se podobali na Gibsona s Gloverem. Výsledkem je stará dobrá parodie klasickýho stylu u který je mi jenom trochu záhadou, že nezabodovala víc v kinech a tak z chystaného pokračování nakonec nic nebylo. Škoda.80% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Podľa toho, čo produkuje v Hollywood v posledných rokoch (Epic Movie, Disaster Movie), dnes už môžem posúdiť, že zlaté časy bláznivých paródií sú za nami (česť výnimkám ako Tropic Thunder). Aspoň pre mňa vyvrcholili v deväťdesiatych rokoch aj v podobe takých kúskov ako Nabitá zbraň (+ Horúce strely, najlepšie Nielsenovky, Chasovky atď.). V každej scénke sakrastické odkazy na akčné kultovky, hlášky ako z veľkej knihy, hrdinovia, na ktorých smrteľne vážny výraz sa stačí pozrieť a hneď sa smejem - tomu vravím plnokrvná paródia. V tomto konkrétnom prípade si pridajte čerešničky ako "Scottie, oprav ten kávovar" alebo John MacLane so zničeným karavanom (či Emiliovu guľatú prdelku;-)... ale načo sa snažím vymenúvať, je to zbytočné - perly hodné svojho žánru sa v Nabitej zbrani sypú z obrazovky každú druhú minútu. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Postavy Samuela L. Jacksona a Emilia Esteveze "Colt a Lugar" nesou jména dle pistolí. Generál Mor-tars je zase pojmenován po automobilové společnosti General Motors. (HellFire)
  • Emilio Estevez a Charlie Sheen, který se ve filmu také objeví, jsou ve skutečnosti bratři. (Ryšty)
  • Produkce počítala s natočením druhého dílu a vznikl i plakát, na němž bylo napsáno "No tak, věděli jste, že k tomu dojde". Po neúspěchu v kinech byly ale práce na druhém dílu pozastaveny. (HellFire)

Reklama

Reklama