Reklama

Reklama

Astronaut Mark Watney (Matt Damon) během mise na Mars málem zahynul v prašné bouři. Zbytek jeho posádky planetu opustil v domnění, že je mrtvý. Ale Watney přežil a ocitne se tak omylem sám na nepřátelské planetě. Má k dispozici jen hubené zásoby a tak musí využít veškerý důvtip, invenci a technické znalosti, aby nejen přežil, ale také nalezl způsob, jak vyslat signál na Zemi, že je naživu. V okamžiku, kdy se mu to podaří, začne miliony kilometrů daleko od něj NASA a mezinárodní tým vědců neúnavně pracovat, aby dostali tohoto „Marťana" domů. Zatímco členové jeho posádky souběžně prokazují svou odvahu na téměř nemožné záchranné misi. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Bonaparte.

Bonaparte. (hodnocení, recenze)

Vidím v tom spíš Moon se skvělým Rockwellem, než Interstellar. Každopádně se velmi těším.

na příspěvěk reagoval Ampi

kelley

kelley (hodnocení, recenze)

P.S. o Prométheovi nemluvě... Poslední dobou bývám sci-fi filmy příliš často zklamán, než abych měl odvahu se na něco těšit.

kelley

kelley (hodnocení, recenze)

Jen aby to nedopadlo jako "Mise na Mars" nebo "Rudá planeta"... stejně stupidní - jen s větším rozpočtem. Trailer bývá často lepší než samotný film...

kkarx

kkarx (hodnocení, recenze)

Návrat do 90. let ve stylu Armageddon? Ten začátek traileru je obzlášť americky patriotický a patetický.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

bloodcountes

nu Atlas mraků jsem snad nikdy nedokoukal. Nejspíše spadá pod stejnou kolonku jako ... jo Počátek což je u mě definováno jako taková vznešená rado-by scifi nuda.

na příspěvěk reagoval bloodcountes

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

bloodcountes

Interstellar je zásadní především v Nolanových režijních rozhodnutích - především v jeho důvěru ve starý dobrý celuloid (navíc 70mm IMAX) a důraz na praktické efekty. Zároveň jde o film, který velice střízlivým způsobem pojímá vědecké teorie a je "fi" jen tam, kde to žánr nutně vyžaduje. Nemyslím si, že jsem člověk, který se dá strhnout kultem.

Pokud jde o Atlas mraků, ten jsem neviděl.

na příspěvěk reagoval bloodcountes

bloodcountes

bloodcountes (hodnocení, recenze)

L_O_U_S

asi už nikdy nepochopím proč se někomu zdál tak převratnej, zásadní, nejdůležitější - jestli kvůli těm hrátkám s časem... mě to fakticky vůbec neoslnilo.... nevidím na něm nic tak zásadního, ale to už je asi povaha kultu, že prostě vznikne, i když z rozumového a logického hlediska to není pochopitelné ani nijak podložené. Prostě se to stane.:) Noaln má prostě štěstí, že mu ten mišmaš lidi tak adorujou :)) ačkoli možná je to tím, že poslední (dlouhou) dobou se nic pořádnýho kromě Atlasu Mraků nestalo. Já považuju za  zásadní a přelomovou věc Atlas mraků, hlavně ze scénáristického hlediska, ale někomu tam možná přebejvaj ty historický pasáže nebo ta současnost a někoho možná prudí ta myšlenka reinkarnace, nicméně celkově se nebojím říct, že  to bylo zjevení ve svém žánru. Ale IS ???

na příspěvěk reagoval L_O_U_S, SeTTi

kluviM

kluviM (hodnocení, recenze)

Kniha bola strhujúca. I keď trochu fádna vo svojej technickosti. Proste sa príliš snažil byť korektný v technike a trochu mi prišla ochudobnená nejaká literárna rovina. Ale fajn.

Zdása že film sa drží dosť presne predlohy.

Mám od filmu veľmi vysoké očakávanie, takže asi budem nespokojný, fakt som zvedavý.

Charpy

Charpy (hodnocení, recenze)

movieband

a co ti konkrétně vadilo na Counselor ?? jA ted právě dočítám knihu a to jsme ji koupil včera odpoledne,  hezky se to čte a doufám že to bude věrné předloze a budou zachovány i vtípky

na příspěvěk reagoval movieband

bloodcountes

bloodcountes (hodnocení, recenze)

L_O_U_S

taky doufám, že to bude co nejvíc vědecký, že to bude hodně o marťanském survivalu a zároveň se bojím, aby tam nebyly zase tuny kukuřičnejch keců a těch "lidských příběhů" a psychologických diskusí a soubojů jestli zachraňovat nebo ne  - trochu to z traileru zaznívá, jenom aby toho nebylo moc, aby to nebylo to hlavní. Na to jim kašlu.

na příspěvěk reagoval L_O_U_S

KimCid

KimCid (hodnocení, recenze)

pecka kniha je boží snad i film bude.Jinak je roztočená další kniha a to robokalipsa

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

Niekto písal, že je to krížený MacGyver s Interstellarom ...

na příspěvěk reagoval luka4615

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Deryll , TheDarKnig

Bohužel, je to snad poprvé, co to píšu, souhlasím s tím, že Scott, už není to co býval.. Counselor byl pro mě dodnes jeho nejrozporuplnější snímek. Po dnešku je to EXODUS.. Asi jsem od toho čekal trochu víc, možná sem do něj vkládal velké naděje, po tom, co sem viděl u Noeho od Aronofskeho, který byl ptákovina na entou... Snad se to nepodělá u tohodle filmu, protože trailer vypadá vcelku slušně.. ostatně, jak na všechny jeho filmy, ale výsledek je vždycky trochu jiný.. Minimálně poslední dva filmy, šli tak trochu mimo Scotta samotného

na příspěvěk reagoval Charpy

Uživatel movieband smazal svůj příspěvek.

etkrson

etkrson (hodnocení, recenze)

No při sledování The Martian budu čekat kdy tam za závěsem vyskočí Matthew McConaughey, protože Ridleymu se Interstellar musel hodně líbit...

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Deryll

No já si to opravdu myslím, že ten film je něco výjimečného, co se objeví jednou za min. deset let. Ale tak, když se ti to nelíbilo, tak se ti to nelíbilo. S tím nic nenadělám :)

na příspěvěk reagoval movieband

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Tobe to mozna prijde dobry ale ja proste nevim nevim...nejsem z toho buchvijak unesenej ale rad bych se mejlil(dobrejch filmu neni nikdy dost) Jo ja vim ze to toci "Beta" Nolen a prave proto to nemuze mit vic jak 3* pac je to pro me jeho nejhorsi film (a rikat o tom ze je to genialni dilo? ale notak:)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, movieband

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Deryll

Souhlasím, že Ridley už není to co býval. Ale trailer a vše kolem tohoto filmu zatím vypadá skvěle a Interstellar je geniální mistrovské umělecké dílo, ale od Nolana, ne od Ridleyho.

na příspěvěk reagoval movieband

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Intershit je volovinka max na 3* (a to sem byl este hodnej) Prometheus(beze slov) a tohle me z traileru taky vubec nepresvedcilo ...Proste pan Scot uz neni co byval minimalne od doby co mu exnul bracha...

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, movieband

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

luka4615

Nejhorší na Prometheu je to, že když už ho stříhali, tak se do toho měli pořádně opřít a udělat z toho alespoň trochu akčnější film. Nebo alespoň vystříhat ty nelogické scény.

na příspěvěk reagoval luka4615

Související novinky

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

20.04.2024

Čeká nás další film, jenž mnozí z nás budou možná s nadějí vyhlížet jako jeden z nejočekávanějších v daném roce. Alespoň to tak vypadá na papíře. Studio Amazon totiž sune kupředu svůj snímek Project… (více)

Hvězdy hollywoodské hudby rozezní Obecní dům

Hvězdy hollywoodské hudby rozezní Obecní dům

09.03.2023

Světové hvězdy filmové hudby zavítají do Prahy na Composers Summit 2023. Druhý ročník kromě workshopů a přednášek nabídne ve dnech 14. a 18.dubna dva unikátní koncerty. Ústřední melodie oceňovaných… (více)

Lord a Miller poletí do vesmíru

Lord a Miller poletí do vesmíru

18.05.2020

Režiséři Chris Miller a Phil Lord si konečně vybrali svůj příští režijní projekt. Bude jím sci-fi od autora Marťana Andyho Weira. Hlavní roli v dosud nepojmenovaném snímku pak ztvární herec Ryan… (více)

Weir, Lord a Miller chystají nový projekt

Weir, Lord a Miller chystají nový projekt

18.11.2019

Originální. To je slovo, kterým se v Hollywoodu příliš neplýtvá, o to zajímavější jsou ale případy jeho užití. Proto nám dělá radost, že vás můžeme informovat o novém originálním projektu autora… (více)

Reklama

Reklama