Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Učitel Shunsuke Kobayashi se rozhodl navštívit rodiče malého Toshia, který se dlouho neukázal ve škole, aby zjistil důvod jeho dlouhé absence. Kobayashi v domě nenachází nikoho kromě samotného Toshia, od kterého se nepřímo dozví, že rodiče odešli společně na nákup. Teprve až po chvíli čekání si všimne, že okolní místnosti jsou ve velkém nepořádku a s Toshiem taky není něco v pořádku. Navíc se pod střechou domu začíná uvolňovat smrtící kletba… (Pumiiix)

(více)

Diskuze

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

Bezdík: páni,teď si mi to natřel,tejden z toho neusnu :-D přesně když narazim na někoho jako si ty,začne hádka.přesvědčen o svojí dobrosrdečnosti,rozumu a nadřazenosti,skrývající se za ´´uvědomělá´´ slova,pan správňák ;-) takovejch jako ty tu je až hanba.přesně tak,tuhle diskuzi ukončíme,protože je mi z tebe na zvracení.

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

Bezdík: sám si začal první soudit,nevidíš si do huby amatére.když se mi nelíbí ju-on tak evidentně koukám na telenovely a pohádky a nejsem hororvý fanoušek...přeber si to,pak si to přeber znovu a neotravuj mě blbečku.

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

Bezdík: to víš že jo,ty mi tak raď na co se mám koukat,jestli je pro tebe  Ju-On základ duchařiny a bál ses,tak tě upřímně lituju.ty se asi taky necháš ovlivnit každou píčovinou a sem moc rád,že mám vlastní mozek.telenovely?pohádky?vo čem to vůbec meleš?běž si ho vymrskat k Ju-On 2 a neraď mi ty amatére.

mi0

mi0 (hodnocení, recenze)

Ja som asi divny... ale riadne.. cele som to pozrel a aboslutne nic to so mnou nespravilo. Nazhaveny komentarmi, ze je to vyborny horor som si k tomu sadol a po hodine som ostal sklamany... Absolutne ziadna lakava scena.. mozno dve take, ktore akoze mali navodit hrozu, ale u mna akosi nic :(( Precoooo....

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Člověk by vážně nevěřil, že i přes tu amatérskou neinvenční kameru dokáže Ju-on vzbudit tak neuvěřitelně paralyzující hrůzu, že ty hororovější pasáže jsem bez výjimky do jedné dokázala sledovat jen skrz prsty.

Související novinky

Další vlna NENÁVISTi

Další vlna NENÁVISTi

10.12.2005

Herečka Sarah Michelle Gellar se opět vrací k roli mladé dívky, která bojuje s nadpřirozenými silami. A není to Buffy, přemožitelka upírů. :) V pokračování filmu Nenávist, si opět zahraje mladou… (více)

Reklama

Reklama