Reklama

Reklama

Zmeškaný hovor

  • Japonsko Chakushin ari (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrůzostrašný film ve stylu slavného Ringu (režie H. Nakata) a Nenávisti (režie T. Shimizu) je prvním Miikeho počinem na poli čistého hororu. Několik mladých lidí postupně obdrží na mobilní telefon záhadnou hlasovou zprávu z budoucnosti, v níž uslyší své vyděšené reakce z okamžiku vlastní násilné smrti...Nejen že tito lidé pochopí, jak krutý jejich konec bude, ale dozvídají se také přesný údaj o tom, kolik času jim zbývá. Objevme temnou stránku nástroje naší každodenní existence, jemuž bez obav svěřujeme svou absolutní důvěru: našeho mobilního telefonu! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Báára

Báára (hodnocení, recenze)

No, opravuji se, má asi víc než 5 měsícu, kolem půl roku...ale i tak... jak by ten dudlík našla, i kdyby si ho byla schopna dát do pusy?

wwikki

wwikki (hodnocení, recenze)

miluju horory, ale nebojím se u nich a to sem jich viděla už opravdu hodně...toto byl první horor u kterého sem se lekla....super..

GabRa5

GabRa5 (hodnocení, recenze)

Čekala jsem něco na způsob Ringu (Kruhu), tak jak bylo na zadní straně obalu uvedeno. Bohužel jsem byla docela zklamaná. Nějaké lekačky tam byly.

Curlyman

Curlyman (hodnocení, recenze)

pravdu povediac cakal som od toho viac jak som dostal. je to podobne nieco ako sme uz videli, mna to velminenadchlo mozno kvoli ocakavaniu ale ani ma to velmi nesklamalo prva hodina bola sama nuda druhapolovica to sa uz dalo podobu s Nenavistou to ma ale nie je to az take dobre ako The Shutter co ma podobu tiez ale ten film je maximalne podareny a husty... davam 3-4......3+ alebo 4- sam neviem :)

JPetrucci

JPetrucci (hodnocení, recenze)

Je pravda, že tenhle film je tak trochu míchanice již viděných prvků a vzorců, které tvoří v dnešní době již více hororů,ale přesto musim jako fanoušek hororů říct, že na mě působil a že se z mého pohledu velice povedl..Samozřejmě se vývoj děje ve filmu dal předpovídat, ale ačkoliv to není nic nového, přesto mě to bavilo a nejednou jsem se přistihl, jak pokukuju po svém mobilním telefonu, nedej Bože, aby mi někdo zavolal...:) Musím tedy říct, že OMC se řadí v mém žebříčku hororů spíše do horních pozic, a proto dávám 4*

Reklama

Reklama