Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve fantastickém světě, kde se meč a magie prolínají s prvky dobrodružné sci-fi, stojí temné království Krull. Tam se mladý král vydává na nelehkou výpravu s cílem vypátrat svou unesenou nevěstu a zachránit zemi před vesmírnými vetřelci. Vydejte se na cestu do tajemných časů a na místa, která nepatří ani do minulosti, ani do přítomnosti. Podivuhodné mytické bytosti zde provádějí svá neuvěřitelná kouzla a všem vládne hrozný, všemocný Netvor. Je to planeta Krull, která ožívá v této nádherné dobrodružné podívané. Princ Colwyn se vydává na nebezpečnou výpravu, aby zachránil svou mladou nevěstu, kterou Netvor drží v zajetí. Ale zabijáci a vetřelci na něj pod velením ďábelského monstra začnou dorážet na každém kroku. Colwyn se musí nejprve dostat ke vzdálené jeskyni a najít legendární zbraň zvanou Glaive, která je klíčem k neobyčejné síle. Při svém pátrání se Colwyn stane svědkem událostí, které přesahují i ty nejdivočejší představy. Nakonec musí stanout tváří v tvář Netvorovi a s pomocí kouzelného Glaiveu zachránit svou planetu před úplným zničením. (Cinemax)

(více)

Diskuze

SONITA

SONITA (hodnocení, recenze)

Chcelo by to remake ale zaslúžilo by si to prepracovanejší scenár hlavne nám lepšie priblížiť motívy jednotlivých postáv a viac sa dozvedieť o tých tajomných netvoroch. Hoci by to bolo aj o polhodiny dlhšie hlavne nech to má grády.

Uživatel SONITA smazal svůj příspěvek.

Longin

Longin (hodnocení, recenze)

Viděl jsem jenom část jako malej, alepamatuju si scénu, jak tam byl rozmačkán ten kyklop. Ještě několik týdnů potom jsem měl noční můry :D

Petike

Petike (hodnocení, recenze)

Ľudia, nie je toto dielko trocha inšpirované Majipoorskými kronikami od R. Silverberga a podobnými dielkami krížiacimi sci-fi a stredoveko ladenú fantasy ?

Lorge

Lorge (hodnocení, recenze)

Teda já to viděl nějak v osmi a pamatuju si jenom jak sem bulil, když tam nechali tu hvězdu. Teď to budu mít pučené od kámošky a tak se těším až si znova zabulím ::D

Đ@veKiN9

Đ@veKiN9 (hodnocení, recenze)

Tak tenhle film musím právem považovat do filmů zlaté éry rozšiřujícího se sci-fi. Když se podívám na rok vydání, musím žasnout nad efekty. Jsem trochu smutný, že film není tak známý jako jiné sci-fi té doby. Tu dobu myslím dobu Hvězdných válek a Vetřelců. Viděl jsem ten film, když jsem byl ještě malý (12 let) a úplně mě uchvátil. Sám bych tohle dílo označil za sci-fi pohádku s prvky fantasy. Oprávněný je také výrok: "Excalibur se potkal s Hvězdými válkami a vznikl Krull). Škoda, že jsme se nedočkali pokračování :-(( A taky mě pořádně štve, že ČT to vysílala opravdu jen jednou!!! Ale co naděláme.

Reklama

Reklama