Reklama

Reklama

3:15 zemřeš

  • Česko Horor v Amityville (více)
Trailer

14. listopadu 1974 dovedl policii zoufalý telefonát do domu DeFeových, kde nalezla šest těl obyvatel domu, zastřelených ve spánku. K vraždě rodičů a čtyř sourozenců se přiznal Ronald DeFeo, který tvrdil, že mu to přikázaly hlasy. O rok později, 18. prosince 1975, se do domu přistěhovali George a Kathy Luzovi se svými třemi dětmi. Mysleli si, že to bude dům jejich snů. Mohl být, pokud by to byly noční můry... Rodina Lutzových v domě vydržela pouhých dvacet osm dní, během nichž byli terorizováni démonickými silami. Film 3:15 zemřeš, natočený podle skutečné události, zachycuje jeden z nejděsivějších příběhů o strašidelných domech, které kdy byly vyprávěny - protože se skutečně stal. (SPI Film)

(více)

Diskuze

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Tak jsem se na to podívala dnes a možná jsem to už před několika dlouhýma rukama viděla ,ale vzpomínám si velmi mlhavě, že jsem si to moc nepamatovala jen něco málo . Takže aktuálně hodnotím . Film je to průměrný plný hororových klišé a možná ještě kouknu na originál abych viděla to porovnání .

Limetka14

Limetka14 (hodnocení, recenze)

Nejlepší bylo že se mě po tomhle filmu všichni lekali protože prej vypadám jak Judi...;DD

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

GlaDOS: samozřejmě je jich asi dost lepších. ale spousty? poradil bys mi ty spousty? třeba do pošty děkuju.

GlaDOS

GlaDOS (hodnocení, recenze)

Viděl jsem spousty lepších hororů. U mě průměr. Na zabití jednoho večera je to dobré.

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

K tomuto kousku jsem se dostal az ted, ikdyz jsem o nem slysel uz mnohem driv.No musim uznat,ze jako horor(co jsem posledni dobou videl) se mi hned po Nenavisti(2004) libil asi nejvic. Obsahuje urcite spousty chyb,ale hold ja je u filmu techto typu moc nehledam pokud nejsou primo do oci bijici.Tady az na slaby konec a par debilnich dialogu se mi libilo uplne vsechno. Dobry herecky vykony, bal jsem se o celou rodinu, akorat ta pointa hlasu ktery kaze chytni a zabij se mi zda trochu trapna.

AWATS

AWATS (hodnocení, recenze)

" ... chyť je, zabij je! " :-D Tak toto mi znělo v uších snad ještě týden po shlédnutí a dnes, když tohle píšu, tak jako bych to slyšel znova a to jsem to viděl, je to tak aspoň dva roky ;-) dobrý horor ****

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

V pohode priemerný horor, s dobrým námetom... ale viac ako na 3* to podľa mňa nemá...

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Souhlasím s fedoo. Stačil jsem nakoukat plno horrorů v jednohlasném dabingu z VHS a těm dnešním parodiím na horrory se směji.

fedoo

fedoo (hodnocení, recenze)

Nechápem. Tí, ktorím sa to páči zrejme žiadny iný horor nevideli, pretože toľko klišé sa len tak nevidí. Prakticky všetky podobné horory sú stále ale stále o tom istom. Tie isté scény, situácie, postavy. Zasvoj život som videl do desať originálnych hororov, ktoré by sa mi naozaj páčili.

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

Celej všude plno lekaček, děj docela slušně gradoval a atmosféra houstla, ale ten konec byl strašnej a celej film neuvěřitelně sráží. Škoda.

Czujnik

Czujnik (hodnocení, recenze)

Mně se to líbilo. Je to napínavý, žádnej mega krvák a párkrát jsem se i lekl..... dobrý

HoperTomi

HoperTomi (hodnocení, recenze)

Toto je výborný HOROR fakt suprový nekdy sem se lekl no ale bylo to supr takhle dobrý HOROR sem ješte nevydel kouknite si ho!!! segra porad odesla prec po 5 minutach:)

tengelei

tengelei (hodnocení, recenze)

Pro mě při prvním zhlédnutí hodně strašidelné,při druhém kvalita prudce klesá.Na jedno podívání.

Showman

Showman (hodnocení, recenze)

"Tak sorry Lloyde, zůstat v tomhle hotelu je pod mou úroveň"- Jack Torrance Čistokrevný odpad.

martasek

martasek (hodnocení, recenze)

Nevim jestli jste to tu uz nekdo napsal, ale ten chlapek v hlavni roli, to je snad kopie Jasona Leeho ne?

TotalNoob

TotalNoob (hodnocení, recenze)

4 Dzelgier:3:15 stavim vysoko nad dům voskových figurín(pokud myslis verzi z roku 2005).Sice nepřináší nic nového ale u domu voskovych figurin sem usinal nudou,navic mi prislo trapny jak se postavy chovali ala kinder viz.marka co si nechala ustipnout prst..

kuba86

kuba86 (hodnocení, recenze)

Jen by me zajímalo jestli to je podle skutečnosti a nebo nebo je to jen tak ledabyle pohozené?? dik odp. na mail diky...

Dzelgier

Dzelgier (hodnocení, recenze)

no jako...bylo to takový nemastný neslaný...obas i strašidelný...ale až tak hrozný to nebylo...viděl jsem horší třeba dům voskovích figurín

_Josh_

_Josh_ (hodnocení, recenze)

Jedna velka pohadka. 3 hvezdicky jen za to,ze jsem se parkrat lekl.

dark_neck

dark_neck (hodnocení, recenze)

tento film ve mě zanechal pochyby, jestli se podobná věc opravdu odehála, nebo jestli je vše vymyšleno...pátral sem a pátral, až sem našel databázi seriových vrahů. Opravdu existoval člověk jménem Ronie DeFoe z Amityville , který vyvraždil celou svou rodinu ve spánku mezi 3.00 - 3.15 . brr... každopádně film nic moc

Padler

Padler (hodnocení, recenze)

tak u tohohle hororu sem se lekal celkem casto, nevim, jak vy, ale ja, si radsi historii svyho baraku zjistim

 (hodnocení, recenze)

tak po prečítani par recenzii som si sadal k tomuto filmu skepticky,ale atmosfera celkom dobra ,niekedy sice dost "americka"kliše ale dnes sa tomu len ťažko da vyhnuť.koniec prekvapivy-ale celkovy dojm dobry-takze za 3

in4mator

in4mator (hodnocení, recenze)

Film plný hororových klišé, u kterého jsem málem usnul. Za zmínku stojí snad jenom trochu nečekaný konec.

Kirkman

Kirkman (hodnocení, recenze)

Musím říct že tento film na vylekání je solidní příběh pokulhává ale jinak solidní film.Už se porozhlížím v koupelně raději!!

 (hodnocení, recenze)

Kdyby se film trapně netvářil, že je točen podle pravdy, tak by to byl průměrný americký horror.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Asi najvdacnejsi horovy namet a takto to dopadlo! Ma to neskutocne neprestava stvat, ved mali vsetko - velky posadnuty dom, neuplnu rodinu s postupne salejucim otcimom, deti komunikujuce s onym svetom, silnu matersku postavu, knaza, jazero (!!!), sirsie (a zaujimave) pozadie udalosti nez sa javi... FAKT VSETKO, co potrebuje dvojhodinovy, totalne pohlcujuci psychicky terror! Vysledok je vsak rovno na trest smrti alebo aspon dozivotny zakaz cinnosti.

 (hodnocení, recenze)

tenhle film mně bavil..strašidelný dům,poamalu šílijící manžel tajemné hlasy..bezva...

marcoss

marcoss (hodnocení, recenze)

Horor typu hounted house,ozem vam slubit momenty,kedy to s vami naozaj pekne hodi,urcite dobry pribeh,na horor aj s docela zaujimavym dejom.Oplati sa vidiet,doslova povedane,pozerajte az do poslednej minuty....

faraon

faraon (hodnocení, recenze)

"Papierik s datumom a presnym casom kedy sa ma nieco stat" - zda sa vam to originalne?

 (hodnocení, recenze)

Né že by to bylo to nejlepší mezi horory co kdy světlo světa spatřili, ale na takovou zlatou střední třídu to nejspíš bude. Celkem jednoduchá časová linie, kdy se opakuje příběh který se už jednou stal s tím rozdílem že jde o jinou rodinu. Tatínek se zblázní a jde povraždit svojí rodinu, nebo mu to přikáza dům alias události které se v něm minulosti stali. Maminka je superhrdina a zachrani celou svoji family i se zlím tatínkem. Celkem ujety, ale určitě to zaujme.... nejlepší scenu bych označil konečnou, aneb super výkřik malé holky.. pokud se chcete trošku bát, tak tento film pro vás chvilku děsu určitě namicha.

 (hodnocení, recenze)

Me ösobne se tento film nelibil, byl ojen druhorady beckovy horor, je to porad dokola namety na horory posledni dobou at uz jde o duchy, domy, atd... snad se dockame zlepseni v novem roce

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Filmu hodně škodí, že jej autoři popisují jako příběh dle skutečné události. Film se obejde i bez toho.

MRK

MRK (hodnocení, recenze)

Dobrí herci, pár skvelých akačiek, ale frakt drsná brutalita a k tomuto hororovému žánru sa mi určite nehodí rozkrájaný pes a neucelenos , pretože dej začína dňom prvým , pokračuje dňom 15 a kebyže do kina nejdem so skvelým doprovodom umriem od nudy.

Související novinky

Ptačí zob

Ptačí zob

06.07.2006

Už jsme tu dlouho neměli remake. Těšíte se? Bude to maso. Ale co maso, přímo masochismus (diváků vůči sobě), sadismus (filmařů vůči divákům) a narcisismus (filmařů vůči nim samotným). Ale nebudeme to… (více)

Jste Otrlý divák?

Jste Otrlý divák?

16.02.2006

Když nepočítáme sledování odpoledních telenovel, je jediný způsob, jako to zjistit: sebrat se a jít do pražského kina Aero na některé - a nebo rovnou na všechny - snímky uváděné v rámci přehlídky… (více)

A další předělávka

A další předělávka

11.02.2005

Specialista na filmovou akci Michael Bay nasměroval svou produkční společnost na konkurenční žánr. Po předělávce Texaského masakru a vedle jeho připravovaného prequelu, si pod svou záštitu vzal také… (více)

Reklama

Reklama