Reklama

Reklama

Do tábora v poušti, kde armáda provádí likvidační práce, přijíždí jednotka Národní gardy. Tábor však je opuštěný a vojáci vyrážejí na záchrannou výpravu. Netuší ovšem, že jejich protivníky jsou degenerovaní kanibalové, kteří mají hlad a chuť na ženy...  Wes Craven, autor hororové klasiky Hory mají oči z roku 1977, se jako spoluproducent podílel na stejnojmenném remakeu (2006), po němž následovalo toto pokračování, kde se též podílel na scénáři. Do tábora u opuštěného dolu v poušti Nového Mexika, kde armáda provádí likvidační práce, přijíždí jednotka Národní gardy. Tábor však je opuštěný, vojáci zahlédnou jen světelný signál na vysoké skále. Gardisté vyrážejí na záchrannou výpravu, netuší ovšem, že jejich protivníky jsou degenerovaní kanibalové, kteří mají nejen hlad, ale také by se rádi rozmnožili. Dvě ženy v jednotce jsou pro ně tudíž obzvlášť lákavýmn soustem. Boj o přežití se přiostřuje... V režii Martina Weisze hrají Michael McMillian, Jacob Vargas, Jessica Stroupová, Daniella Alonsoová ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (456)

lamps 

všechny recenze uživatele

Wesi, Wesi, jestlipak víš, proč byla jednička tak úspěšná a otevřela dvěře tomuto geniálnímu a úžasnému pokračování? Protože měla hustou atmosféru, moment překvapení, úchvatně gradované finále a spoustu hororově skvěle zvládnutých scén, z nichž občas opravdu přebíhal mráz po zádech. Zato tahle slátanina je nic, jedno velké nabubřelé nic, které je sice nanejvýš hnusné a nechutné, ovšem příběhově úplně jalové, samoúčelné a zoufale nezáživné, snažící se skrýt režisérskou i hereckou impotenci za hromadu nadržených a brutálních hnusáků. Navíc všichni hlavní hrdinové mi byli od začátku naprosto ukradení, a jestli jsem dvěma pěkným "hérečkám" smrt nepřál, tak tím to úplně haslo. Hledáte-li tupou vyvražďovačku s potoky krve a vyhřezlými střevy, tak ANO. Ovšem dáváte-li přednost stejně jako já hororu, který má smysluplný příběh a pořádnou atmosféru, tak NE, NE, NE. 30% ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Ta nejneschopnější vojenská jednotka, jejíž členové si občas zapomenou kulomet u latríny, anebo se jdou vyčůrat za roh, ač ví, že potvory mohou vyskakovat odevšad, je hodinu a půl nudně porcována zmutovanými hnusáky. Úvodní porod i hrabání v mozku znechutí, ale vylézání mrtvol z obrovských nádob na hovna spíš rozesměje... Aja forever. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 9/10/// +brutální, pořádně krvavé, slušná atmosféra -hudba je i u pokračování celkem nevýrazná, slabší a méně zajímavé postavy/// Dvojka má ještě brutálnější scény než první díl, ale zase to není takový "příjemný" šok jako napoprvé a už vás ledasco nerozhází. Popravdě dal bych si napodruhé opět nějakou rodinku nebo klidně i skupinku teenagerů než bandu neschopných vojáků. Naštěstí poslední půlhodinka je nabitá neustálou akcí, takže by jste se nudit neměli. Jen poradím, nad filmem nepřemýšlejte, jinak by to nemuselo dopadnout dobře./// Celkem 69%/// ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si po dnešní jedničce udělal opáčko i u dvojky a měl jsem správné tušení. Tohle pokračování se mi líbilo více, je to svižnější, akčnější a to hlavní, je to brutálnější, počet úmrtí mluví samo za sebe (Barbar Hovnan TOP). A jak už jsem psal v komentáři u jedničky, Hory mají oči definitivně patří do mé top dvacítky nejlepších brutálních Hororů. Opět viděno v krásném Full HD. Přeji si trojku ! ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Strašlivě nudné pokračování poměrně vydařeného prvního dílu. Zatímco jednička měla skvělou atmosféru, dobré herce a talent Alexandra Aji, dvojka nemá nic. Režisér se spoléhá na trapné lekačky, z nevýrazných herců vyčnívá jedině blonďatý strup Jessicy Stroup a z mutantů se staly jen špatně používané béčkové rekvizity. O nedostatku invence a naopak o dostatku nelogičností se zmiňovat nebudu. Za tu námahu tenhle film nestojí. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Hory mají oči 2 se začaly natáčet v létě 2006 v Ouarzazate v Maroku, kde se točil i první díl. (WolfR)
  • Myšlenka na pokračování napadla producenta a režiséra původního filmu, Wese Cravena, při rozhovoru s producentem Peterem Lockem. (WolfR)
  • V tomto pokračovaní se měla vrátit i postava z předchozího filmu, Brenda. Bohužel její představitelka Emilie de Ravin měla povinnosti a smlouvu k seriálu Ztraceni, takže se nemohla natáčení zúčastnit. (WolfR)

Reklama

Reklama