Reklama

Reklama

VOD (1)

V SAW 5 pokračuje Hoffman v práci Jigsawa. Jeho tajemství je však skoro prozrazeno a on se musí vydat na lov, aby zabránil svému prozrazení. (oficiální text distributora)

Diskuze

SidVicious

SidVicious (hodnocení, recenze)

Pátý díl to už uplně pohřbil.První díl od kterého by nikdo nečekal že pokračování dopadnou takhle.O něco lepší než čtverka ale bylo nutné tohle natáčet.Už dávno tam není Jigsaw. Myslím že měli nechat saw odpočívat v pokoji

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Saw V jsem chtěl dát 3* ale nešlo to podle mě jednoznačně nejslabší díl série ale pořád je to Saw

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Saw je pořád dobrej. A saw VI dokázal,že ještě není konec,že je to pořád ještě super série...

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Nejlepší na pětce byl konec a skvělé flashbacky,které jasně ukázali jak se stal Hoffman Jigsawovým následovníkem.....

Pilouš

Pilouš (hodnocení, recenze)

Možná potěším všechny fanoušky, když tady oznámím že na internetu už koluje SAW VIDEO GAME, která by pár věcí v příběhu měla osvětlit .

Modráček

Modráček (hodnocení, recenze)

Žralok: Tak to je zlý sen :)) budiž udělen pomyslný bod za odvahu mě deptat :)

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Šestka de do českejch kin za nedlouho a už několikrát sem tady čet že je potvrezená osmička takže si to nerozmyslí ještě dlouho :-)

Modráček

Modráček (hodnocení, recenze)

Proč má někdo potřebu natáčet furt to samý už po páté? To není normální. Další díl už si doufám rozmyslí.

Miyamoto

Miyamoto (hodnocení, recenze)

Žádný nápad, prostě 5 lidí, kteří se angažovali na incidentu kolem domu... Žena co jej prodala za úplatek, muž co jej zapálil kvůli penězům na drogy... Jen řemeslně natočený film, na který se nevyplatí koukat, natož pak chodit do kina.

Jasper

Jasper (hodnocení, recenze)

Proč by netočili další a další díly, když náklady jsou malé (naposledy tuším točili hned 2 díly najednou) a výdělky více než dobré. Poslední díl vydělal 10x více, než byly náklady... Pokud to takto bude pokračovat, tak se můžeme zcela jiste "těšit" každý rok na nový díl :D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Ačkoli sem velkej fanda týhle série tak pětka je jasně nejslabší díl. Děj minimální, a ten konec je strašně moc nataženej aby to bylo alespoň o půl hodiny delší. Výměna režiséra kterej přišel s druhym dílem rozhodně NEPROSPĚLA. Snad bude šestka lepší ale mam z ní celekm strach a myslim si že by to šestym dílem měli ukončit než z toho bude vážně jenom křeč uměle udržovaná při životě kvůli penězum.

dorkas

dorkas (hodnocení, recenze)

uz sa v tom stracam, dej a celková nadväznost uplne chaoticka - čo je moc, je proste moc :(

radar76

radar76 (hodnocení, recenze)

5.díl je opět napínavý jako byly ty předchozí.Pasti jsou dokonalé...Tento díl mi přijde lepší nežli 4.díl

SpeedyCZ

SpeedyCZ (hodnocení, recenze)

V kině to dávali na konci října, DVD přichází koncem května. Distributor se opět pochlapil :-D

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

hlavně si pamatuju chvíli kdy jsem si Saw (jedničku) podotýkám :D pučoval v půjčovně st ím, že to bude něco zajímavýho ale asi nic extra, a pak mě to jako jeden z mála thrillerovejch fimů ke konci neskutečně uzemní a já jsem natěšenej ! na další díly...příště už radši budu mlčet :D

jamesjimbo

jamesjimbo (hodnocení, recenze)

ale ten čas svinsky letí, si pamatuju ten čas, když byla saw 1 novinka a byla to bomba... a už büde šestej, takový bomba to už asi nebude :)

rawu

rawu (hodnocení, recenze)

Tento film horor má jednou ročně ukázat lidem pohled na zvrhlost,brutalitu,krev,utrpení,zlobu a podobné věci.. Kam až bude sahat tento filmový serál.. vý filmová studia v USA.. Pokud budou vždy diváci ,kteří budou koukat na tyto tipy filmu...Bude mít produkce takovýchto snímku vždy co dělat.Já osobně nehodlám ztrácet čas tímto seriálovým filmem dobudoucna..

v1r0z

v1r0z (hodnocení, recenze)

Podla mna najlepsia cast ..... Ja mam opacny nazor nato ako vy mne sa nepacili prve casti ......

tyrrel

tyrrel (hodnocení, recenze)

První a druhý díl byli určitě lepší. Nicméně příznivcům SAW série tato část neubírá na kvalitě. Krásně otevřený konec pro 6.pokračování. Jen té zpětné retrospektivy by mohlo být trošku méně.****

Americ

Americ (hodnocení, recenze)

Tak som to konečne videl a musím povedať že je to zatiaľ najhorší diel celej serie,neviem kto vymíšlal tie pasce ale asi to bol niekto kto neuvažuje logicky nedotiahol žiadnu z ních len sa zrejme spoliehal na to že to režisér nejako zamaskuje ,tomu sa to však naneštastie nepodarilo ďalšiu časť si už nechám radšej ujsť.

IllIlIlIIl

IllIlIlIIl (hodnocení, recenze)

spinosaurus: priklad chronologicke posloupnosti: 1.past = Cecil.......pak dalsi treba nejake pasti (neni presne casove vymezeni nekterych pasti, jestli byla driv nez jina kuprikladu).......dalsi past: amanda se saskem........dalsi past Hoffmann se saskem......pak koupelnova past...atd......

IllIlIlIIl

IllIlIlIIl (hodnocení, recenze)

tom riddle ma pravdu......mrkni se jeste jednou na ty dily.....nemyslim to ve zlem, ale opravdu se na to mrkni...

Spinosaurus

Spinosaurus (hodnocení, recenze)

Ty jseš vážně ignorant. Vždyť se ta past odehrávala ještě před pastí na Paula (ostnaté dráty) a navíc, když toho poldu Jigsaw zatrest chytil a kecal tam s nim, tak měl ještě vlasy, takže se to odehrávalo dlouhou dobu před jedničkou.

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Spinosaurus: SPOILER!!!! To neí chyba v návaznosti, tahle past se odehrává před "koupelnovou" pastí, ne před pastí Amandy.

Spinosaurus

Spinosaurus (hodnocení, recenze)

NAŠEL JSEM VELKOU CHYBU V NÁVAZNOSTI. Když ten policajt připraví tu past s kotvou (hraje si na Jigsawa) tak se na obrazovce objeví šašek a dává mu pokyny. Jenže tahle past se odehrává ještě před prvním dílem a toho šaška poprvé použije Jigsaw na Amandu (ukázka ve 3. díle). Do té doby používal jen přehrávače.

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama