Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Pach krve 3 je síce kravina ale rozhodne zabaví. Kvalitatívny prepad je tu opäť hmatateľný a s béčkových vôd sa to potopilo do céčkových, s Asylumom zrovnateľných, vôd. Už to nie je ten kvalitný Hixploitation avšak sledovať bandu väzňov ako a snažia ujsť pred policajtmi a zdegenerovanými buranmi a pritom majú na chrbtoch naložené ťažké tašky plné peňazí mi prišlo škodoradostne smiešne. Škoda tých nechutných CGI efektov. možno by som prihodil o jednu hviezdu viac, nebolo to úplne na zahodenie. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Obávám se, jsem se právě dodíval na brutální vraždu série Wrong Turn. První dva filmy mám poměrně rád, jedničku považuju za slušné odpočinkové hixploitation (3*), dvojku pak za zábavnou, splatterem říznutou vyvražďovačku (4*), ale třetí díl je neuvěřitelně špatně zahraná a zrežírovaná nudná fraška, u níž jsem se už po půl hodině modlil v její předčasný konec, aby se chudinka dlouho netrápila. Foxové, shořte v pekle za to, že jste osud téhle série vložili do rukou Declanovi O´Brienovi, což je, eufemisticky řečeno, velice nedostatečně talentovaná osoba. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Stejně zábavné jako jednička. Výběr degenerátů sice nebyl takový, protože po lese se proháněli jen dva, ale o to prováděli uprchlým trestancům i raftařům roztodivnější kousky. Zejména očičko se mi líbilo. Pobavily i ne zrovna dokonalé triky. Známé tváře tentokrát zastupoval Tamer Hassan. Wrong Turn je jistota, na jejíž primitivnost a nechutnost se můžu spolehnout. A to se vyplatí. 70% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na pomezí jedničky a dvojky. Levného looku se tahle série už asi nezbaví, ale trojka je tak trochu návratem k atmosféře jedničky, ale zároveň si uchovává řadu splatterovských prvků, v čemž se sice asi úplně nevyžívám, ale některé mordy byly dost vtipné - i tím okatě umělým želé provedením. Skupinka vostrých uprchlých trestanců v hlavní roli, namísto sexuchtivých teenagerů, je v rámci série taktéž příjemným osvěžením. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je opravdu moc. První dva díly jsou celkem povedené a nabízí solidní přírodní atmosféru, krvavé scény a nemilosrdné zabijáky. Toto pokračování, které samozřejmě není poslední, dopadlo hodně špatně. Odfláknutá práce se spoustou debilních situací. Mutanti ztratili svůj "půvab" a jsou už pouze k smíchu. Napětí tu není žádné, některé gore scény byly docela slušné, ale co naplat, děj byl nudný a nezáživný. Nejlepší je to, jak se všichni kdesi v pustině pořád a pořád rozcházejí a pak na sebe pokaždé zase náhodně narážejí, to bylo v tomto případě úplně extrémní. Komisař Rex a nesmrtelný killer, který ovládá cirkusové kousky, byli taky trochu mimo. Ve výčtu blbostí bych mohl pokračovat dál. Na druhou stranu Janet Montgomery, kterou jsem čirou náhodu viděl před dvěma dny v "Hory zalité krví", byla fajn, i když ne po herecké stránce. 20% Musel bych to zkouknout naráz, abych díly spravedlivě seřadil podle (ne)kvality. K tomu se ale zřejmě nikdy nedostanu, takže to zkusím aspoň od oka: I, II, VI, IV, V, III. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Keď sa väzni dostanú von z horiaceho autobusu, jednému z policajtov niekto hodí nôž do krku. Pri detailnom zábere vidno, že nôž je gumený a hýbe sa zo strany na stranu. (DJ Rocco iNc)
  • Walter (Charles Venn) má ve filmu zbraň Colt Trooper Mk III ráže .357 Magnum. (dc125)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno