Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

obitus 

všechny recenze uživatele

Potřetí a zase jinak. Tvůrcům nelze upřít snahu o jakous takous originálnost, kdy zmutovaným vidlákům staví do cesty místo ječících modelek řvoucí hory masa v podobě uprchlé bandy trestanců. Je jen škoda, že tahle dějová linka s mutanty až tak nepočítá a nebýt několika málo scén, mohl hlavního záporáka hrát libovolný český strejda, který si po sobotách hraje v lesích na myslivce. I přes to jsem se ale docela bavil a neměl bych problém si třetí Pach krve pustit za rok znova. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Kvalitou níže než díly předešlé, opět pár nelogičností, ale na to si hold člověk při koukání hororu musí zvyknout. Vraždy nebyly zas tak brutální, jako ve druhém dílu, což pro diváka je spíše dobře. Účast Tamera Hassana potěšila, dobře že vydržel až do konce, protože držel pomyslnou "kvalitu" a spád filmu. Některé vraždy jako rozčtvrcení chlapíka v úvodu, nebo sekera, která jednomu vězňovi vzala kus obličeje, byly sice na efekt, ale bylo dobře vidět, že je to počítačově udělané, takže trochu amatérské. Ale tak...až někdy za pár let si budu chtít dát všechny díly Pachografie, tak tento díl také nejspíš zkouknu. Což o čtvrtém pokračování říct nemohu. 55% ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Moje ego mi brání dát plný počet, ačkoliv jsem byl hodně napjat a celkově se mi to líbilo. Víc než ty dva předchozí díly, a už jsem se trošku naučil se na toto dívat, už tolik ty oči nezakrývám :-) Přesto ovšem pár věcí lze vytknout, zejména pak nikterak oslnivé efekty a celkem už předvídatelný děj, i když některé momenty byly pro mě nečekané, ale těch moc nebylo. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

nelogické chování hlavních hrdinů spolu s nesmrtelností toho zmutovanýho týpka, která hraničí až s trapností, zabíjí tento film, kterému očividně chybí postava typu Henryho Rollinse (z dvojky) a rovněž více mutantů.. ve výsledku rozhodně slabší než extra zábavná dvojka i než průměrná jednička.. a jestli chcete z filmu vidět jen to nejlepší, můžete ho s klidným svědomím vypnout už v čase 4:36 - mimo jiné tak budete aspoň ušetřeni trapného (a tím myslím opravdu trapného) konce.. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Zase nam to spadlo o stupinek niz,postavy padaji,neustale se znovu probiraji,kecaji same stupidity,rezijni uroven spatna,triky jsou na dnesni dobu dosti lacine,animovana krev vypada misty opravdu trapne.Jedem mutant se svym potomkem nevypada uz vubec strasidelne, ani nebezpecne.Celkove po skvele jednicce,koukatelne dvojce prislo opet zklamani.Dalsi skvele zabita serie. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Na začátku filmu by měl mladíkovi v zeleném tričku, kterého sekáček rozdělí na 3 části, sekáček podle umístění ran naporcovat i oči, k čemuž však nedošlo. (dominikciz)
  • Skoro na konci, když odjíždí přeživší dvojice ukradeným náklaďákem mutantů, je jasně vidět, jak na háku vzadu plandá klubko, asi ostnatého drátu. Když však později jedou dál, nevlaje tam nic a navíc, když se objeví mutant a chytá se háku, není na něm nic ani v detailu. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama