Reklama

Reklama

Texaský kat

  • USA Texas Killing Fields (více)
Trailer 1

Texas City, Texas. Detektivové z oddělení vražd se potýkají se sérií nevyjasněných úmrtí, ke kterým v posledních letech došlo v bažinaté oblasti zvané Vražedná pole. Pragmatický detektiv Mike Souder (Sam Worthington) a jeho newyorský kolega Brian Heigh (Jeffrey Dean Morgan) jsou jednoho dne povoláni k případu pohřešované dívky ze sousedního okresu. Nemají žádné stopy, dokonce ani tělo nebylo objeveno. Když ale zmizí Anne (Chloe Moretz), mladá dívka, kterou si Brian vzal pod ochranná křídla, oběma detektivům je jasné, že Anne musí hledat někde v polích. Ani jeden z nich ale neví, jestli se z Vražedných polí někdy vrátí… (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

 (hodnocení, recenze)

cz název : Texaský kat ,dvd vyjde 14.3.

Fildas

Fildas (hodnocení, recenze)

Trailer vypadá zajímavě, jen nevím jestli Worthington je dobrá volba na tento tip filmu, nezdá se mi na to nemá na to ještě charisma.

JayZak

JayZak (hodnocení, recenze)

Ten Worthingtonův texaskej přízvuk :D, obávám se, že ten(Worthington) to bude kazit..

zipper111

zipper111 (hodnocení, recenze)

Jelikož tam hraje Sam "Neumím vůbec hrát, protože mám pořád stejně blbej výraz" Worthington, obávám se, že se to nepovede... ale třeba překvapí.

farb

farb (hodnocení, recenze)

Na imdb už je anglickej trailer, a vypadá to velmi zajímavě.

chemicquei

chemicquei (hodnocení, recenze)

Nějak se to tady v ČR zaseklo, na IMDb je jenom pár časově rozházených premiér od června až do prosince, a to jenom v USA a třech evropských státech. Neni to škoda?

st.jim

st.jim (hodnocení, recenze)

Sam Wortington bude hrát Texaského detektiva, co bude spolupracovat na vraždě s NY policistou, který vyšetřuje nevyřešené vraždy. Producentem je Michael Mann, což se vlastně nabízí :))) Jen doufám, že tam Sam nebude zase vylepanej, jako mariňák.

Sartorius

Sartorius (hodnocení, recenze)

Krimi / Drama / Thriller / Worthington / Chloe Moretz ? Neví někdo, o čem to bude?

Související novinky

Reklama

Reklama