Reklama

Reklama

Po prvním masakru v roce 1974 se podezření obyvatel městečka obrátilo proti rodině Sawyerových. Rozvášněný dav dům Sawyerových obklíčil, vypálil a celou rodinu do posledního člena vyvraždil. Když se o několik desítek let později dívka jménem Heather dozví, že po své babičce zdědila nemovitost v Texasu, rozhodne se společně s několika kamarády vyrazit na výlet a svůj nově nabytý majetek si prohlédnout. Po příjezdu zjišťuje, že zdědila velkolepé sídlo. Hrůza, která se ukrývá ve sklepení, na své objevení ale teprve čeká. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (391)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"V poličce zaprášené, Husquarna leží... v hlavičce vymetené, myšlenka běží. Svou pilu nastartuj, lásku zubatou... sestřenku ocejchuj, krásku kozatou." Jo jo, krev není voda aneb zbytečné házení výchovného hrachu na zeď. Slušně vychovaná, hodná a milá dívenka, povahově téměř Matka Tereza... a stačí čmuchnout si benzínových výparů a uslyšet libý zvuk nastartované pily a z kozaté princezničky je rázem krvelačné monstrum, důstojný sparingpartner svého bratrance při jatečním porcování (ne)lidského dobytka. Tohle přehození výhybky v hlavince slušňačky mě zaujalo a oceňuji ho zaslouženými třemi, na cimprcampr rozkrájenými hvězdami. Srovnávat s ostatními dřevorubeckými dokumenty a masakry potřebu necítím, film jsem si užíval, jako by to byla má úplně první motorová pila, kterou jsem kdy nastartoval. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Čas letí, v kůži maskovanej retardovanej zavalitej a s částmi lidských těl výjimečně umělecky nadanej Leatherface zůstavá. Aby ne, je jednou z největších hororových ikon a sedmdesátá léta přežije už navěky. Tak tohle je fajn špinavá buranská brutalitka, jejíž zajímavou, ovšem poměrně přehnanou zápletku spousta lidí nerozdýchá, i já už se v závěru musel smát... Jo a kozy hlavní hrdinky nám teda mohli ukázat :/ ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Jen těžko bude nějaké pokračování texaského masakru lepší, než to z roku 2003. Tam bylo všechno dokonalé - atmosféra, herci a hlavně Leatherface. Tady to moc neklapalo. Zde se jedině dobře dívalo na Alexandru. Z chlápka s pilou žádný strach nešel, jak stavbou těla, tak ani maska ve mě nevyvolala pocit strachu, nebo úzkosti. Příběh docela zvláštní a SPOILER: dost mě překvapilo, jak se Alexandra tak rychle spřátelila se zabijákem, když před několika okamžiky zabil jejího kluka a další její kamarády... ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Jedna fajn naháněčka, moc fajn kozy Alexandry Daddario a neúnosná hromada scénáristického odpadu a retardace. Má to spád a chvílemi i atmosféru, ale ve srovnání s geniálním originálem a s povedenými remaky (z roku 2003 a 2006) se to nechytá ani jako záměrně přiblblý fanmade product pro dnešní mládež (jo, kéž by záměrně). Chci depresivní a minimalistické pokračování, které vtáhne kladné postavy do nepolevujícího víru odporné atmosféry morální i fyzické dekadence, ne tenhle umírněný blábol... /20%/ ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Černovlasá blbka si nepřečte dopis, blb, její přítel, se pokusí prorazit pancéřovanou bránu. Temné dědictví nakonec přinese štěstí jen dědičce. Žádný zázrak, ale místy ucházející gore, kopka mrtvol a kožená tvář potěší. Jen mi uniklo, co se stalo se synem starosty. Proč digitální oheň? Digitální gore? Kamera slušná, hudba standardní. Na jedno podívání dostačující oddechovka. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (30)

  • Jedna zo skutočných piesní Treya Songza je počuť v pozadí, keď jeho postava hrá biliard. (Arsenal83)
  • V jedné verzi scénáře mělo být jméno Leatherface (Dan Yeager) Jebadiah Sawyer, ale bylo později změněno na Jedidiah Sawyer. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama