Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia mladých trestancov využije perfektnú možnosť skrátiť si trest. Ich úlohou sú pomocné práce v hoteli menom Blackwell, ktorý v sedemdesiatych rokoch vyhorel, ale čoskoro má byť zrekonštruovaný. Nanešťastie je hotel aj obydlím fanatického vraha Jacoba Goodnighta, ktorému odviazaná partia mládežníkov skríži cestu a on si z nich urobí svoje najnovšie trofeje. - Pamätal som si, že sa mi to pri prvom zhliadnutí dosť páčilo, ale teraz pri druhom som si užíval každú minútu a nechcel som, aby táto naháňačka skončila. Nutno podotknúť, že ide o čistokrvný Slasher, ktorý obsahuje aj všetky nedostatky tohto hororového subžánru, ale pokial divák akceptuje tento fakt a nehladá v tom logiku, mal by si to bez výčitiek užiť. Najviac ma na See No Evil fascinuje prostredie do ktorého je dej zasadený lebo ten majestátny hotel je pre mňa pastvou pre oči a vďaka plíživej kamere a šikovnému strihu som si vychutnával každú scénu. Plus je všetko v sprievode špičkovej hudby žánrového veterána Tylera Batesa. Tvorcovia podla mňa ideálne pracujú aj s postavami, pretože charaktery sú odviazané ako sa na tínedžerov patrí a len hladajú s kým by sa vyspali, akou zakázanou látkou by sa posilnili alebo čo by rozbili, takže sa divák nemôže dočkať toho, kedy ich obrovský Kane začne likvidovať. Ten toho v osobe Jacoba Goodnighta vela nenarozpráva, ale ide z neho aj napriek tomu rešpekt. Len mi jeho mimika tváre strašne pripomína Caina Velasqueza, ktorý je jedným z najslušnejších a najpokojnejších fighterov vôbec, takže som mu jeho hranie neveril na sto percent. Vraždy potešia milovníkov gore a niektoré ako napríklad scéna so psami alebo s mobilom sú silno zapamätatelné. Obrovským plusom je aj stopáž necelých sedemdesiatpäť minút, ktoré sa bezpochyby oplatí zainvestovať, pretože toto je horor ako stvorený k odpočinku po náročnom dni v práci. Velká škoda, že tvorcovia sa po tomto projekte akosi vytratili, lebo túto šancu od Vinca podla mňa využili naplno. + herečka z Shutter + herečka z The Osiris Child + herec z Wolf Creek ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Nejdem tu písať o tom, aké je to neskutočne blbé a, že už sme to nespočetnekrát videli. S krvou, vytrhanými očami, švábmi, červami, sekerami, hákmi sa nešetrilo, k tomu všetkému sa pridal dvojmetrový killer Glen Jacobs alias Kane, partia mladých väzňov, či čo to bolo, starý schátraný zavšivavený hotel a vznikol nám tak pekne krvavý a brutálny filmík, ktorý vyznávači bezduchých vyvražďovačiek zaiste ocenia... ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Téntokrát nejede skupina mladých kamarádů někam na víkend, ale skupina věznů jede uklízet schátralý hotel. Už to samo o sobě je blbost nebot by to neuklidili , ani do soudnýho dne (8 pater) k tomu je hlídají jedna ženská a chlápek co přišel při akci o ruku a tak má protézu. A v hotelu je stará žena co to tam má na starost. Skupina 8 věznů je od začátku naprosto nesourodá a dělají jeden problém za druhým. Pak se polovina v noci vydá do horních pater si vrznout, další část chce zdrhnout a zbytek hledá poklad. To , že tam nejsou sami je snad jasné a tak jednoho po druhém jakýsi magor masakruje, bere si jejich oči a dává si je do sklenic s vodou. Dějově nic převratného, ale přece dobře koukatelné, Kdo bude ten štasný nakonec je taky skoro jasný od začátku aspoň ta ženská část. Celkově se to dá hodnotit jako slušnou vyvraždovačku s dobrou atmosférou i nápadem. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Zručně vyfrézovaný slasher ve špinavých kulisách starého hotelu. Prostředí temných chodeb a zákoutí poskytuje ideální podmínky pro pořádnou naháněnou a rozhodně si s tím autoři dali velkou práci, což dotvářelo už tak ponurou atmosféru. Zabiják je mohutný psychopat, jehož zálibou je vydloubávání očí, lámání kostí o zeď mu také není cizí a zdejší škodnou loví převážně hákem připevněným na řetězu. Pro své oběti tak připraví několik bolestivých zabití a pro diváka super zábavnou vyvražďovačku. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

kdyz jsem videl uvodni obrazek k filmu na dvd, rekl jsem si super to bude neco na zpusob horor-komiks, protoze jsem si myslel ze hlavni antihrdina je nejakej hulk s rohama, a ono ouhle ..... to je jen jeho hak. Kazdopadne me film spis zklamal, ale nic jsem od nej taky neocekaval, ale byla tam jedna dobra scena s mobilem, jak ji ho nacpal do krku.... ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Natáčení filmu probíhalo ve Warner Roadshow Studios (nyní Village Roadshow Studios) v australském městě Gold Coast nacházející se na jihovýchodě státu Queensland. Natáčelo se 32 dní. (noelcoward73)
  • V jedné z prvních verzích scénáře neměl Jacob Goodnight (Glenn Jacobs) oční víčka. (Polgedney)
  • Všechen prach a mouchy byly přidány do filmu digitálně pomocí CGI. (Polgedney)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno