Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

oLí 

všechny recenze uživatele

2/10 To byla sračka tyvoe ! Jak se režisér vyžíval v těch nechutných scénách bylo moc trapný. Samý přeháňky, do "napínavých" scén se člověk nevžije, protože se spíš směje, než že by se bál. Kane je sice řádnej butcher, rád bych viděl jeho duel s rusákem z RockenRolly. Obrázky ušly. Jinak bída neskutečná. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Pusťte mě dolů, prosím!!!" .... ,,Áááááááááá!" Slasher těžící z poetiky texaských masakrů, hor s očima a dalších špinavých vyvražďovaček o sběrateli očí. Když je máma magor, je pak syn magor dvojnásobný (nebo dcera, vzpomeneme-li si na Carrie). Tematicky tedy nic nového, ale musím po letech uznat (a zvedl jsem o jednu hvězdu), že místy je tenhle snímek fakt zábavný. Skvělá práce s hákem (nejlepší je asi zásek pod dolní čelist), vydloubávání očí, krmící se skupinka roztomilých hafanů či ohánění se sekerou zrátka rozesmějí. Švábi, špína, potkani, rez, prach. A taky se tu poměrně dost létá - děvčata létají, matka létá i Jacob létá. Jo, staré hotely mají své kouzlo! ()

Reklama

(mOnkey) odpad!

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné řady rychlokvašných průjmů americké provenience. Středem zájmu je opět přehnaná brutalita, která se marně snaží zakrýt stupidní děj, nulovou atmosféru a chatrné výkony přítomných estrádníků z cirkusu, a která člověka vyděsí snad jen tím, kolik snímků podobného ražení tvůrci vykradli. Marná snaha, nic lepšího než odpad z toho nevykouzlíme. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Příběh a scénář je strašně, strašně hloupej, plný nelogických a "neuvěřitelných" věcí. Hlavní postavy jsou místy často hodně směšné. Experimenty s kamerou, střihem a obrazem použité v tomto filmu jsou už tak ohrané a všední, že mi už pomalu začínají lézt dost na nervy (hlavně když jde vidět, že tyhle "hrůzu"nahánějšící triky nahrazují zcela nehrůzunahánějící obsah filmu - což ale není případ tohohle). Když je skoro každý druhý střih doprovozený hudbou nebo zvukem, začíná se mi otvírat kudla v kapse. Hlavního záporáka hraje zřejmě zase další nabouchaný wrestler, který svou vizáží přesně zapadá do role přitroublé hory svalů, která ve filmu pronese jen asi tři slova. Ale navzdory tomuhle všemu, se filmu povedl parádní kousek - bavil mě, a bavil mě dost. Bavil mě právě zrovna hlavní záporák, který přecharakterizovanou a nesnesitelnou omladinu kosil poměrně neotřelým způsobem. A o to hlavně v těchto filmech jde, no ne? 3,5* ()

stOKYi odpad!

všechny recenze uživatele

Ako niekto môže takéto bezduché kraviny natáčať nepochopím.. a čo ešte viac nepochopím ako môže taká maximálna filmová degenerácia zarobiť 18 milionov dolárov + niekoľko miliónov za predané DVD. Ľudia sú asi naozaj hlúpi ak pozerajú filmy ktoré sú úplne predvídateľné a to čo náhodou nieje predvídateľné tak je maximálne nezaujímavé, po prípade sme to videli už v 100kách iných filmov. Ale čo sa čudujem, v dnešnej dobe scenár filmu asi tvorcom veľa nehovorí. Tí sa asi nedržia Zinnemannovho hesla že "na filme je najdôležitejší scenár, scenár a scenár a ostatné je už iba na poriadné vykreslenie už zase len spomínaného scenára" ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Jedná sa o prvý snímok, ktorý produkovalo WWE Studios. Do hlavnej roli obsadili dlhoročného wrestlera pôsobiaceho v tejto spoločnosti, Glena Jacobsa (Jacob Goodnight). V spoločnosti pôsobí pod prezývkou "Kane" a v štýle "veľkého červeného monštra". (AdamesWWE)
  • Pracovní název filmu byl Eye Scream Man, později se uvažovalo o pojmenování The Goodnight Man, nakonec však zvítězil See No Evil. (Terva)

Reklama

Reklama