Reklama

Reklama

Cry_Wolf

  • Česko Krutá hra (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spolužáci Owen, Dodger a Tom jsou členy místního Klubu lhářů. Jednoho dne je nedaleko školy nalezena zavražděná mladá žena. Partička kamarádů roznese fámu, že vrah, který si říká "VLK" se chystá znovu zaútočit. Situace se však zvrtne v okamžiku, kdy začnou mizet osoby, které předtím označili. Nikdo z nich neví, kde končí pravda a začíná lež. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Vyrida 

všechny recenze uživatele

ÁÁÁ tady ho máme! Takový můj osobní černý kůň teen vyvražďovaček. Nevím čím to je, ale mám tento film nesmírně rád a i po sté se na něj rád podívám. Nejsem sebevrah ani masochista, ale herci mě baví, chci hrát jejich hru a na konci se rád dozvím zajimavé vyvrcholení... Jo pravda není tu moc krve ani vlastně moc hlášek, kterým by se člověk zasmál, ale k čertu s tím, když tu je sebranka sympaťáků a ( jen moje ) Lindy Booth v hlavní roli. Kdo genialitu filmu nepostřehl dal mu dvě hvězdy, ale až ti ostatní pravdu mají... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

BACHA! HOROR TO NENÍ! Film se tváří jako klasický teen slasher, jenže není. Místní klub lhářů roznese fámu o sériovém vrahovi, co údajně zabil mladou ženu. A fáma se chytí - jenže klub lhářů se pomalu stává obětmi této fámy... Víc o ději neprozradím, byl by to spoiler. Zajímavé postavy, film mě mystifikoval od začátku do konce. A nutno uznat, konec mě dost překvapil. Jinak souhlasím s Cervenakem, i já se filmu vyhýbal, ale nakonec jsem byl velice mile překvapen. Dal bych 3*, ale něco takového se jen tak nevidí, takže jednu hvězdičku rád přidám. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Nemám moc rád filmy, které se snaží tvářit strašně chytře, ale přitom nahodí v úvodu takových vodítek, že je po 16 minutách nejenom jasné, kam to bude směřovat, jak, ale také, kdo za tím stojí. Takže konec mě naštval, protože přesně takhle jsem si v té 16, minutě řekl, že to takto bude pokračovat a takhle to skončí. A ono jo. Nic navíc. Když se mi u 6. smyslu povedlo přijít v půlce filmu na pointu, tak jsem se alespoň mohl bavit tím, jestli jako jo, nebo ne, a bylo fajn vidět, že si s tím rejža aspoň trochu vyhrál, aby diváka mátl. To tady chybí. Btw, v poslední době snad není film, který by nezačínal noční, ale i denní honičkou v lese. :-( ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jedno z největších překvapení poslední doby. Název i televizní upoutávka na mě působily rozpačitě, ovšem film si mě velmi rychle získal. A to především napjatě dramatickou atmosférou, která se podařila nejen udržet, ale především i stupňovat. Body navíc dávám také za originální nápad a přesvědčivé výkony mladých herců. Z nich pro mě osobně nejvíce vyčnívala Lindy Booth. Nenechte se mýlit, nejen díky svému vzezření, do kterého jsem se během pár okamžiků zcela pomátl. Ona sehrála své party vážně dobře, závěr nechť mluví za vše. Skvěle zahrané! Sečteno a podtrženo, vzhledem ke všemu, co jsem napsal, a ke sklonům přidávat filmům, které jsou zde podle mého názoru podhodnoceny, pálím čtyřmi ostrými. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si zase chtěla po čase střihnout nějaký pěkný horor, abych vybočila ze zajetých kolejí a dokázat si, jak jsem tvárná a měnitelná a otevřená všemu a ono ejhle, horor byl tím posledním žánrem. Spíš šlo o docela dobré školní drama v kombinaci s poirotovskou krimi strategií v "rukou" intrikána vraha. O hororu vážně nemůže být řeč. Zápletka slušná, pointa víc než dobrá, hlavní hrdina aspoň dokázal, že není jen slaďouš, ale že má taky v hlavě. Jen škoda, že mu to nikdo neuvěří. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Jeff Wadlow dostal šancu natočiť svoj celovečerný debut po tom, čo v roku 2002 vyhral milión amerických dolárov na filmovom festivale Chrysler Million Dollar. (misterz)
  • Natáčení probíhalo na univerzitě v Richmondu. (Lajty)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama