Reklama

Reklama

Na začátku filmu vidíme, jak se ve zdroji pitné vody probral znetvořený muž, ze kterého odpadávají kusy těla. Tohoto muže pak zabil autobus plný studentů místní střední školy. Na tu samou školu je toho dne dovezena pitná voda, která ale pochází ze zdroje, kde ležel nakažený muž. Nikdo nic neví, proto všichni vodu pijí. Toho dne také vrcholí přípravy na ples. John a Alex jsou dva kamarádi, kteří nepatří mezi populární osoby, a tak na ples nemají žádné partnerky. John je zamilovaný do dívky jménem Cassie, ale ta chodí s Marcem a ten je dosti majetnický. Alexovi se podaří v den plesu svést jednu dívku a dočká se orálního sexu, ale netuší, že je dívka nakažená neznámou nemocí z vody. John se stále snaží získat Cassie, nevypadá to však dobře, takže se nakonec rozhodne na ples nejít. Alex na ples chce, protože mu ona dívka slíbila, že se na plese možná ukáže. Alex tedy Johna přemluví a na ples jdou. Ples se ale změní v noční můru. Lidé, kteří se napili vody nebo punče, který je vyrobený z nakažené vody, začnou brzy zvracet krev a jeden po druhém umírají. V tu chvíli už školu obklíčili ozbrojení muži, kteří chtějí všechny pozabíjet, aby zabránili nákaze... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Uživatel tXtX smazal svůj příspěvek.

Uživatel Jello Biafra smazal svůj příspěvek.

Habansz

Habansz (hodnocení, recenze)

Ja jsem s filmem rozhodne spokojeny. Uz kdyz jsem 1. dil videl poprvy v TV, uchvatil me natolik, ze jsem si koupil DVD a videl jsem ho snad 10x. Na filmu je asi nejvic zarazejici to, ze i kdyz je to tu brane s velikou nadsazkou, neco takoveho se stat opravdu muze a co hur, treba uz se to opravdu stalo. Uz u 1. filmu byl reziser inspirovan prave touto nemoci, kdyz mu zacala kuze z obliceje odpadat.

na příspěvěk reagoval Jello Biafra

Nivenx

Nivenx (hodnocení, recenze)

Moje hodnocení tohoto filmu je následovné: Cabin Fever 1 od Elita Rotha byla super, moc se mi líbila. Potom přišel ohlas o dvojce a já se těšil. Dal jsem 2 hvězdičky za krvevé cákance co celý film naplňovalo. Žádná extra zápletka. Ti West to neumí!! Nepamatuji si z toho filmu žádný záběr, který by mě chytil a to je hodně špatné. Už nikdy Cabin Fever 2!! Veliké zklamání pro mě.

Bizzaremifo

Bizzaremifo (hodnocení, recenze)

to bola, ale sprostost, po pre mna velmi dobrej jednotke, je toto absolutne stipidny film, bez deja, dialogov, s otravnymi hercami a nulovou atmosferou. Maximalne hudba sa dala zniest...inak pre mna jasny odpad

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

SPOILER !! A mrtě masakr byla ta závěrečná kreslená scéna !! Hodně pesimistický a reálnej pohled na to, jak rychle by se takový svinstvo šířilo.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

No nevím ale u pár filmů oddělávaly takhle "silnější" scény. Takže by mě celkem zajímalo.

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Já to viděl v DIV-X. Ale proč by to tam být nemělo ? Myslíš, že to oddělali ?

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Viděl někdo to DVD z Magicboxu??(SPOILER) Je tam taky ta nechutná scéna s penisem kde vyteká to semeno s krví?:-)

na příspěvěk reagoval Jello Biafra

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

To jo: Ten jeho kamarád, ty bylo nějaký přerostlý EMO. Fůůůj !! Komediální prvky byly ještě celkem v normě. SPOILER !! Ale třešnička na dortu bylo koupání s "hrošicí." U mě osobně to naprosto zachránil ten pesimistickej konec.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Zpracování je lepší z důvodu že je ten film podstatně dražší. Kreslený intro a outro bylo výborný. Ale prostě já nemůžu dát víc jak 60%. Herci byly sice dobří ale víc jak polovina děsně nesympatičtí(třeba ten kamarád hlavního hrdiny tomu jsem přál chcípnout hned), ale film nenudí. Ale dost mi tu vadily ty komediální prvky, jednička byla více atmosféričtější a příjemnější.

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Druhý díl pro mě osobně předčil jedničku hlavně z důvodu, který je celkem zřejmý: Koho z vás aspoň na chvilku nenapadlo: "Ty vole a co když je to pravda ?!" Začátek a konec kreslený, lepší herecké výkony a celkevé zpracování bylo o poznání lepší. Hlavně ten zmíněný konec: Jasná ukázka toho, jak rychle by se taková hnusárna šířila. Stoprocentně sto procent !

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Mně se teda líbila jednička víc, přišla mi více hororovější. Ačkoli je pravda, že jsem ji viděl už před dlouhou dobou. Tohle mělo spíš prvky komedie.

gunsmoke01

gunsmoke01 (hodnocení, recenze)

Do konce jsem nepochopil jestli je to pokus o horor, thriler, nebo komedii. Je to strašná slátanina a nestojí za ztracený čas. Jednička byla proti tomuto oskarové veledílo.

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnocení, recenze)

Aha, tak to promiň... Znám zdejší velký módy - 1) Hodnotit neviděné 2) Rozebírat to v diskuzích ... a tak sem to bral jako nějaký ironický rejpnutí :)
Náhodou, tyhle moje tři hvězdičky jsou poměrně hodně pozitivnější (CF1 jsem dal jenom dvě), tak to ber spíš jako doporučení, než opak :)

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

To nebyla otázka. Ne, vážně. V dost případech na tebe dávám, a teď se mi do toho filmu kvůli tobě vůbec nechce.:P

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnocení, recenze)

Pedestrian: rozumim v pohodě anglicky, takže nemusim čekat na titulky, a jako středoškolák mám většinou čas zkouknout odpoledne nebo večer film, kterej se ráno objeví. I když už se tohle období chýlí ke konci... A příště plís otázky bez toho sarkasmu, u mě to neni oprávněný :-P

BLADER

BLADER (hodnocení, recenze)

Len ktovie, kedy to vyjde, napísaný rok 2009 a už je december...

petero

petero (hodnocení, recenze)

The House of the Devil zaujal, uvidíme či to nebola len náhoda.

Lhurgoyf

Lhurgoyf (hodnocení, recenze)

Writer/director Ti West is reportedly upset over the editing Lionsgate did for the film and wishes he could "disown it".

fcreading

fcreading (hodnocení, recenze)

Tak teda pokračovanie, Eliho jednotka sa mi páčila, uvidíme čo vznikne z dvojky.

Reklama

Reklama