Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (620)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ještě lepší rozměr tenhle úpadek jedné série získá, dáte-li si ho ve stejný den, jako A Haunted House 2. Chtějí-li Weinsteinovi ještě někdy vyprodukovat výbornou část Scarie Movie, měli pokorně s prosíkem zase zaklepat u Wayansů. Protože pětka Scary Movie je sice lepší než předchozí čtyřka, ale jen o trošku. Je-li HH2 nabušené výbornými, zábavnými a funkčními vtípky, v SM5 na jeden takový vtípek přijde dalších cca 20 miut nudné a suché vaty. Pokouší-li se v rámci možností HH2 o pestré a originální vtípky, SM5 jede dál pořád jen v tom samém padání, bouchání a trapném ksichtění. Ono je svým způsobem zázrak, že se parodická série dočkala už tolikátého pokračování, ale ta cena za to je příliš vysoká. Značná část druhé * je za Lindsay. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mama mia, tohle smrtelné zlo je píseň černé labutě a počátek konce jedné parodické série. Člověk pod tím humusem s prvky grotesky může najít neotřelé věci (třeba bazénovou lux-párty), ale kdo by se v té stoce hrabal? Vždyť Pár nenormálních aktivit je proti tomu vytříbená komedie se sofistikovaným humorem a věřte mi, že doteď bych spíš připustil, že se Charlie Sheen stane radikálním katolickým knězem, co odjede do Kolumbie vypalovat pole s kokou, než napsat něco takového.. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Pátý díl série Scary Movie bohužel klesl na úroveň bijáků pánů Friedberga a Seltzera a servíruje nám utrápené parodie Černé labutě, Chaty v horách, Paranormal Activity, Zrození planety opic či Počátku. Za zmínku tak stojí jen stojí výstup Charlieho Sheena a Lindsay Lohan, kteří si zahráli parodii sami na sebe, scénky Snoop Dogga, narážku na Černobílý svět, závěrečné nepovedené záběry a pár dalších úsměvných momentů, které by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Je škoda, že Zuckerovi viditelně docházejí nápady a hloupě vykrádá sám sebe. Bohužel v pátém díle série už to prostě nefunguje. 30% ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Je poměrně zajímavé, nakolik se Scary Movie stalo sérií, ve které už nelze očekávat parodii ostatních filmů, ale spíše přenesení vlastních žánrových postupů, zavedených ve třetím díle, do jakéhosi parodizačního rámce. Pátý díl má stejné problémy jako ty předchozí, od začátku působí značně vyčpěle, neobsahuje žádné dobré nápady, spíše se snaží vytěžit ze značky, kterou série stále má, a nepůsobí komplexně. A v neposlední řadě to bohužel není ani vtipné. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoci, ale mě se tento pátý díl parodující hlavně film Mama líbil hodně. Nasmál jsem se u spousty scén a narážek na všelijaký nový horory. Podle mě by parodie na horor měla vtipně fungovat a já se bavil opravdu hodně. A to jsem podle ukázky čekal, že to bude úplná srágora. Pro mě určitě nejlepší díl po jedničce. Za mě 85% :) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Piaty diel Scary Movie prichádza po siedmich rokoch od uvedenia poslednej časti, čo je najdlhšia prestávka medzi jednotlivými pokračovaniami tejto série. (S3MIR)
  • Natáčanie filmu odštartovalo 4. septembra 2012. (Sufferer)
  • Ve filmu se objevili tři herci z předešlého dílu a to Simon Rex, Charlie Sheen a Molly Shannon. Zajímavostí je, že každý ze jmenovaných herců hraje jinou roli, než hráli v předešlém díle. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno