Reklama

Reklama

V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz

  • USA The Conjuring: The Devil Made Me Do It (více)
Trailer 3

V zajetí démonů 3: Na ďáblův příkaz je mrazivým příběhem plným hrůzy, smrti a neznámého zla, které šokuje i zkušené výzkumníky paranormálních jevů Eda a Lorraine Warrenovi. Jeden z nejnapínavějších případů jejich skutečné kariéry začal bojem o duši malého chlapce a pokračoval způsobem, kterým si ani jeden z nich nedovedl představit – historicky první obhajobou v americké historii, kde se vrah odvolával na posednutí ďáblem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (388)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s množstvom nekvalitných hororov z posledných rokov je na tom Conjuring 3 stále dobre. Určite to nie je film, ktorý by známu sériu ponoril do bahna, z ktorého už niet úniku, ale z hlavnej trilógie ide zatiaľ o najslabší kúsok. Udeľujem mu šesť bodov z desiatich a dúfam, že sa prípadného pokračovania ujme nový režisér, alebo sa k sérii znova vráti James Wan. Viac v mojej recenzii. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Satanistický protipól Lorraine je fajn nápad, to by se ale k nové postavě neměl scénář chovat jak k dalšímu zbytnému strašákovi, proti kterému je démonická sestra z předchozího dílu komplexním arcipadouchem. Hlavně ale v tom roztěkaně mechanickém pátrání samozřejmě strašně chybí Wan, který dokázal hrůzu plíživě natahovat a precizně rytmizovat. Tady tak zbyla hlavně ta Warrenovic láska. ()

Reklama

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Já to mám asi trochu jinak než většina zdejších komentraktoristů, ale já se na tento snímek dívám jako na film podle skutečných událostí a né jako na duchařský horor. A kroutím hlavou a naskakuje mi až husí kůže, že nemohu uvěřit, co se to na tom světě děje? Srovnávání s prvníma dvěma díly se mě taky netýká, protože i když jsem je viděl, tak si je díky mým problémům s dlouhodobou pamětí nedokážu vybavit. Ale, co se týče tohoto snímku jsem byl uspokojen hlavně tím příběhem, který pojednává o dvou reálně žijících pátračích po paranormálních jevech, kteří se s pomocí kněze nebo nějakého podobného páprdy v černém taláru snaží vyhnat démona z malého chlapce a to nemyslím sexuální metodou jako to dělá řada jeho kolegů, ale starou dobrou metodou, která je nazývána jako tzv. excorcismus. Chlapec  se zdá být fakt vykolejenej, protože se na tý posteli kroutí jako nejlepší cvičitel jógy na světě. Ale po menších komplikacích mu naše dvojice s pomocí hodného strýce v černém pomůže, ale tím zlo nezaženou, jelikož se přestěhuje do jiné osoby, která díky povedené vraždičce skončí až u soudu aniž by věděla, která bije. A tady začíná práce našich specialistů, kteří se budou snažit vypátrat, co se vlastně stalo a odkud vítr vane? Víc psát nebudu, jelikož bych spoileroval, ale pro milovníky napětí, všech možných rituálů, nějakých těch vraždiček, obživlých mrtvých a celkově té atmosféry tajemna prostupujících až do morku kostí je to uspokojivá jízda a souhlasím s hodnocením 70%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Statočný neznamená, že sa nebojíš.“ Tretie V zajatí démonov a do tretice mám zase ten istý pocit, ako po minulé dva razy – že som svojím spôsobom nevďačný. Nadávam na béčka, hromžím na céčka, vyjadrujem hlbokú nespokojnosť, ak niekto mieša horor s humorom... Ale keď sa objaví čistý, vážny a dobre natočený a zahratý áčkarský horor, neviem mu dať viac, ako 3*. Problém je v tom, že je síce pekné, že sa herci snažia a ich postavy nie sú zle napísané (na tejto sérii je veľmi fajn práve ten ich silný manželský vzťah, ktorý prekoná nejednu doslova pekelnú prekážku), ale zároveň to nie je niečo, čo by strhlo. Rovnako tak strašiace scény sú síce poctivé a mäsité, ale v podstate je to jedno veľké klišé. A pravdupovediac tie skoro dvojhodinové (niekedy aj viac) stopáže sérii tiež nepomáhajú. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $39miliónov║Tržby USA $65,631,050 ║Tržby Celosvetovo $206,431,050 ▐   V prvom rade chyba zveriť takýto dobre rozbehnutý projekt úplnému rutinérovi ako je Michael Chaves. Dobre už aj démoni 2, nebola taká príjemná duchárska maznanica ako prvý diel ale čo to ešte ponúkla. Tu to je akosi postavené len na vode, že vraj najdesivejší príbeh od Warrenovcov. Na úvod vymítanie ako hovado a potom kde nič tu nič. Ten akýsi povestný démon tu je strašne prispatý, priam monotónny. Postavy dosť nevýrazne, ako tak to tu tiahne len ústredná dvojica Warrenovcov. Dúfam že už túto sériu na ktorú sa už nelepili, kadejaké vedľajšie blbyny ako Mníška či Annabella nechajú už späť, lebo len zbytočne prilievajú olej do ohňa, ktorý len troška tleje, dohorieva a nechutno dymí.   /55%/ ()

Galerie (34)

Zajímavosti (24)

  • V severoamerických kinech film utržil 65,6 milionu amerických dolarů, v celosvětových souhrnně 206,4 mil. (NIRO)
  • Film se natáčel v americkém státě Georgia, zejména ve městech Atlanta a Newnan, kde se nachází historická budova, v níž se odehrával soud. Pak se dále natáčelo ve městech Palmetto, Buckhead a Fayetteville. Točilo se zhruba 80 dní. (Trajektt)
  • Když jedou Warrenovi s policistou v autě, z rádia hraje píseň „Suspicious Minds“ od Elvise Presleyho. Na konci filmu pak zní „Brand New Day“ od Vana Morrisona. (Duoscop)

Související novinky

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

28.06.2021

Vin Diesel a jeho gang dorazili do amerických kin zhruba měsíc po čínské premiéře, a nutno říct, že tak učinili s velkou parádou. Okamžitě totiž stanovili nový pandemický rekord, kdy za první víkend… (více)

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Premiéra Tenetu dočasně zrušena

Premiéra Tenetu dočasně zrušena

20.07.2020

Studio Warner Bros. dočasně zrušilo plánovanou premiéru nového snímku Christophera Nolana Tenet. Rozhodnutí padlo poté, co byl film již dvakrát odložen. Studio je stále rozhodnuto pustit film do kin… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno