Reklama

Reklama

Spirála

Obsahy(1)

Doktor Takayama zemřel náhle za zvláštních okolností a jeho přítel, patolog Andou nachází v jeho břiše podivný vzkaz. Celý případ je víc než zajímavý a podezřelý. Andou se pouští do pátrání a zpočátku nemůže přijít na uspokojivé vysvětlení. Pak ale objeví souvislost s tajemným videozáznamem a rozhodne se na něj podívat. Brzy se s ním a okolo něj začnou dít strašlivé věci. Krutá a nelítostná síla už ho má ve své moci! Spirála podivných úmrtí se opět roztáčí! Volné pokračování "Ringu". (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

JP84 

všechny recenze uživatele

Začnu nejdříve komentářem k některým komentářům,podle kterých je tohle spin-off nebo nějaký alternativní konec.Ne,tohle je originálnější než Ring 2.Vychází totiž z knižního pokračování Kruhu,ale zároveň se snaží držet reálií jež nastavil film.Pokud jde jde osamotný film,řeknu asi toto:tenhle film jsem už viděl celý dvakrát,přesto si z něho pamatuji pouze dvě nebo tři scény,což svědčí o tom jakou má kvalitu.Jeto jedna velká nuda,která spíš uspí než postraší. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

"Alternativní" pokračování japonského Ringu mě lákalo už jen z toho důvodu abych zjistil proč ho diváci doslova odmítli. Nečetl jsem knižní předlohy, takže film nemoho hodnotit z pohledu (ne)věrohodnosti originálu. Co tedy o nepříliš pozitivně přijaté Spirále říct? Fanouškům Ringu série mohu jen doporučit i kdyby jen měli porovnat toto poněkud... zvláštní vysvětlení událostí. Fanoušci japonských hororů zřejmě budou poněkud zklamáni, ale i tak je na snímku možné něco zajímavého najít. Ostatní lidé budou zřejmě celkem znuděni a možná i otráveni. Rozhodně se nejedná o ultimátní horor jako například Ju-on, ale film na mě zapůsobil zvláštní atmosférou a já se celkem bavil... tak co... Čtyři hvězdičky ať trošku zvednu jeho nevalné hodnocení :) ()

Reklama

May 

všechny recenze uživatele

Ne moc zajimave pokracovani Ringu, ve kterem je vsechno vysvetlovano premirou faktu a logickych souvislosi, ktere utapi veskere kouzlo duchariny. Utahane tempo, temer nulova zapletka, hruby nedostatek lekacek a hlavne straslive nepoutajici radoby pribeh, ktery si hraje na neco vic diky svemu intelektualnimu potencialu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak z tohohle jsem měl šílenej guláš, co se dělo před chvílí? Co se děje ted? Kdo je tohle? Kdo je tamto? Co chtějí udělat? Měl jsem v tom šílenej guláš. A do tedka nějak nevím o co šlo. každopádně film je natočenej dost zajímavě. Režisér jde vidět že přesně věděl co chce udělat, a udělal to výborně. A další pozitivum je že mi bylo špatně, fakt ty obrazce, a všechno okolo. Nepůsobilo to na mě dobře. Film sice za moc nestál, ale za to jak to bylo natočený dám aspon 2*. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ak toto malo byť voľné pokračovanie dovtedy neprekonaného originálneho Kruhu, tak to asi tvorcovia nemysleli vážne, lebo tu sme sa dostali z hororovej atmosféry do akejsi kvázi detektívnej zlátaniny, ktorá len podlomila charakter a pointu prvotného námetu. Veľmi zlé. Japonci to asi mali zabaliť. 25 % ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno