Reklama

Reklama

Papežův vymítač

  • USA The Pope's Exorcist (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film Papežův vymítač, který je inspirován skutečnými zápisky otce Gabriela Amortha, hlavního vatikánského exorcisty (Russell Crowe), sleduje Amortha, který se snaží vyšetřit děsivou posedlost mladého chlapce. Nakonec však odhalí po staletí staré spiknutí, které se Vatikán zoufale snažil utajit. (Falcon)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Slušnej bizár... 🙄😶
Upřímně trochu přes čáru běžnosti HBO. 
Slušnej vizuál... Ale, jinak slušnej blábol kde jsem nejednou musel, odvracet oči v sloup. 
Ten konec jsem nepochopil vůbec... o co tam šlo. Asi o to to ukázat co nejvíc prasáren a koz... Upřímně už u té scény kdy ten 6 letej kluk sliboval tomu knězy solidní mr#ačku ... Jsem nahodil velky smíšeny pocit. Nic méně, to byl jen takový otvírák... Když otevřete šáňo a vytryskne korek..😶

Ale, vizuál naprostá špička.... 

 

Jsem vymítač... 
A psychycky labilní lidi nejsou můj obor... Proto se cítím vinen za to co se jí stalo" o_o

Ano? Stejně jako Posednutýho nevyléčí psychiatr tak Exorsista není doktor...   má to logiku? Ano... 

Flekoun58

Flekoun58 (hodnocení, recenze)

Není to vůbec špatný horor, ale upřímně jsem čekal o trochu víc. Nebylo tam mrazení v zádech, což u hororů musí být. Na druhou stranu jen u málo kterých hororů dnes mrazí v zádech. Chyběl tomu o něco lepší příběh, ale co musím pochválit jsou určitě filmové efekty, masky, atp. To se celkem podařilo.

ramislav

ramislav (hodnocení, recenze)

Vsichni porad tady jen nadavaj, vsem se nic nelibi... Nahodou, za me dobry (hodne dobra byla prvni polovina filmu). Take se mi libil ten neortodoxni pristup Gaba a navic ten demon (hlas) byl fakt sympatak, ktery vsechny a vsechno fuckuje :D

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

No strašidelné to síce nebolo ale ako zabitie nudného večera úplne v pohode ..navyše démon bol dosť pohode síce sme ho nevideli ale hlášky mal super 

KUFI

KUFI (hodnocení, recenze)

ja myslel ze Vavra maka na KCD2 a on si misto toho hraje ve filmech

Xspy

Xspy (hodnocení, recenze)

Tak realita nebude tak efektní , jak je třeba pro úspěšný blockbuster. Nicméně pár efektů by se dalo zkousnout i "podle pravdy " .Podle traileru soudím , že vnitřní a vnější běsy budou náležitě vizualizované, aby nebylo pochyb i pro většinové publikum o čem že se to mluví .

Vlastně i ten exorcista dneska potřebuje remake a doba by tomu přála .Mysteriózní krimi letí stále .

na příspěvěk reagoval mm13

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Ako vidím , tu cenzor úraduje o 106 , ale v iných diskusiách kde si všetci len nadávajú alebo pri diskusiach o herečkách, kde je to len o porno predstavach diskutujucich, tam sa zase neukáže. 

futislav

futislav (hodnocení, recenze)

fantassia

Obávám se, že představa toho, že se budou vinní zpovídat je jenom útěchou bezmocných. Ale když nic jiného, pomáhá postiženému, aby se nezbláznil.

fantassia

fantassia (hodnocení, recenze)

úchylárny jsou dílem ďasů a spoludílem lidí, kteří jsou plní ďasů, ale aby si ty své mohli nechat, tak ukážou na druhé a ideální je kněz pedofil, jenže on se bude za to zodpovídat, ale ty se budeš zodpovídat, že sis chtěl nechat toho svého ďasa a nechtěl ses ho vzdát.

na příspěvěk reagoval futislav

fantassia

fantassia (hodnocení, recenze)

martinbucek

Všechny sexuální prasárny včetně pedofílie jsou dílem zloducha, ovšem u pedofiílie je to mnohem horší, protože ničí nevinné a bezbranné, ale kněží, kteří to dělají, není až tolik jak hodně se o tom mluví, je to svinstvo, ale podílí se na tom i politici a další skupiny, abyste nemysleli, že je to výsada kněží. Sami  se na tom podílíte, kdykoliv k tomu mlčíte, sledujete péčka nebo sami děláte nějaké prasárny, či je druhým schvalujete, jste toho pak součástí a nepomůže vám jen když budete ukazovat prstem na druhého i vy jste tím vinni

Příspěvek byl smazán administrátorem.

meti

meti (hodnocení, recenze)

Kdyby  to alespoň režíroval Carpenter, moha to být sranda. 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Sebule

Sebule (hodnocení, recenze)

Neočekávám od toho nic speciálního a Crowe mě taky moc nenalákal. Podle mě film, který by mohl jít rovnou na VOD, ale samozřejmě těžko usuzovat podle traileru, třeba se z toho vyklube pěkné překvapení :-)

fantassia

fantassia (hodnocení, recenze)

bratr.Milan

Úplně přesně, udělají z toho neskutečné divadlo a princip a podstata uteče, ostatně jako vždy u těchhle filmů, což je ale prapůvodním účelem zpodstatnělého zla. Dobře by se na to dívalo, kdyby si nebrali do huby G. Amortha, ale evidentně zasadil zlu velké rány, že se ho snaží zlehčit i tímto primitivním způsobem, senzacechtivostí

Příspěvek byl smazán administrátorem.

bratr.Milan

bratr.Milan (hodnocení, recenze)

Film inspirován zápisky otce Amortha, slovo inspirován je klíčové. Otec Amorth by se asi divil, co z jeho zkušeností exorcisty vytvořili (soudím podle scén z traileru). Posedlost zlým duchem samozřejmě jitří fantazii a je dobrým námětem na horor, ale skutečnost je trochu jiná. Kdyby skutečně natočili film podle jeho zápisků, byl by to asi víc "duchovní film" a drama než horor, ale to by nevydělalo tolik peněz, takže se asi solidního zpracování jeho zápisků nedočkáme.

na příspěvěk reagoval fantassia

Související novinky

Exorcista, kam se podíváš

Exorcista, kam se podíváš

26.04.2024

Běžný člověk by si skoro myslel, že hororové příběhy o vymítání ďábla jsou jedním z těch námětů, které stačí udělat pořádně jednou a dost (za všechny příklady Vymítač ďábla z roku 1973). Kolikrát… (více)

Do Karlových Varů dorazí herec Russell Crowe

Do Karlových Varů dorazí herec Russell Crowe

05.05.2023

Na nadcházející 57. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech dorazí jedna z nejvýraznějších tváří současného světového filmu, novozélandský herec Russell Crowe. Sám tuto informaci… (více)

Russell Crowe bude papežovým exorcistou

Russell Crowe bude papežovým exorcistou

28.06.2022

Novozélandský herec Russell Crowe se v poslední době v tvoření jen tak nezastavuje. Zatímco už za pár dnů ho diváci budou mít šanci vidět ve vedlejší roli boha Dia ve značně očekávané nejnovější… (více)

Reklama

Reklama