Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 2

  • Česko Smrtící nenávi2t (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když někdo zemře v záchvatu zlosti, zůstane po něm stín, který se postupně šíří na další oběti a nedá jim spát, dokud je nedožene k šílenství anebo sebevraždě... Dokáže někdo zastavit kletbu? Tambllyn se dostane pod stejnou kletbu, jaká postihla její sestru Gellar. Nadpřirozené síly, které naplňují člověka zlobou a nenávistí, spojí dohromady několik lidí, kteří se snaží odhalit tajemství a zachránit si životy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Druhý díl postrádá svůj největší prim....pocit strachu a napětí. Taky casting zrovna nebyl šťastný a "ségra" je strašně nesympatická a taky bez hereckého talentu, ale naštěstí se ve filmu vyskytuje minimálně, takže ostatní to jakž takž vyvažují. Ale jako filmík na jedno zhlédnutí je to fajn záležitost, která rozhodně nenudí. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

První Grudge měl atmosféru jako řemen a hodně nejistě se po něm šlo do ložnice spát. Pokračování jsme chtěli, a když byl potvrzen na režijní sesli opět Takashi Shimizu, byl jsem znovu s hrůzou v očích natěšený na další japonskou duchařinu, která se s nepříjemností sobě vlastní vplíží do mého obýváku. Dvojka navazuje na první díl dějem, ale to je tak asi vše. Všechno ostatní Shimizu po prvním díla zapomněl, zahodil, no prostě to tady není. Strašidelné scény jsou spíše k smíchu, děsuplný škytavý zvuk, ze kterého se nám ježily chloupky i v intimních partiích je zde téměř nevyužit a všechny atmosférické nájezdy kamer pravidelně míjí emocionálně vypjatý terč hororového žánru. Druhá nenávist selhává i u postav, které jsou nezajímavé a tři dějové linie se tak protnou aniž by vás to zasáhlo, nedej bože překvapilo. Tak silný kvalitativní propad kór od tatínka této ságy velmi zamrzí a hodně převažuju, zda mrhat časem nad pravděpodobně ještě horší trojkou. 30% ()

Reklama

LordBeeDoO 

všechny recenze uživatele

První díl nabídnul zajímavý motiv a docela děsivý děj. Druhý díl se na to snaží navázat, ale příběh je tak nějak nejasně komplikovaný, že tak nějak není jasné o co vlastně jde. Z filmu se vytratil motiv, prostě se jen vraždí. A hláška z filmu: "jen udělala všechno horší" docela vystihuje i film jako takový. ()

drackula odpad!

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne debilná zlátanina. To, že Takashi Shimizu postráda nápady je zrejmé hneď od začiatku. Už 6ty (!) krát zrecykloval ten istý nápad a snažil sa z neho vyžmýkať čo sa dalo. Dopadlo to však katastrofálne. Film je prepchatý troma dejovými líniami, ktoré sa potápajú navzájom a nedávajú priestor pre nejaké napätie alebo dokonca atmosféru. Zmoknutá dievčina po pár minútach začne liezť na nervy a jej chrčiace nástupy sú Shimizuho permanentné zadné vrátka v situáciách, keď už nevedel ako ďalej. A záver, je toho jasným dôkazom. Dopozerať tento film dokonca, bolo niečo strašné, a pokiaľ môžete, vyhnite sa tomuto recyklovanému gulášu. 10 % ()

Anticque 

všechny recenze uživatele

Naprosto nepovedený, dějově tápající a celkově po všech směrech špatný druhý díl jen potvrdil, že originál je originál, sice stejný režisér, ale na originální dvojku to nemá a nikdy mít nebude. Ve filmu jsem nezaznamenal pomalu nic, u čeho by se divák bál. Pořád samé chraptění a to je asi tak všechno, kdo se má na ty kxichty pořád koukat, když jenom čumej s otevřenou hubou a skutek utek. Více se těším na třetí japonský díl. Nebot tohle je jen směšná náhražka originálu. Dávám za 2 jenom ze slušnosti k této jinak úspěšné sérii.. Dávám 40% a už nikdy nechci vidět americký remake japonského hororu nebo případně pod vlivem alkoholu, jinak to asi nedám:-) ()

Galerie (105)

Zajímavosti (7)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 38. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Pro udržení napjaté nálady se herci vzájemně vylekávali a žertovali spolu. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama