Reklama

Reklama

Brazilský masakr

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Po úděsné autobusové nehodě zůstane v brazilském městě poblíž pláže bez pomoci skupina dobrodruhů. Zatímco čekají na příchozí pomoc, rozhodnou se zajít do místního baru a užít si tak alespoň nějakou party s místními. V baru si dají několik piv a několik sklenek caipirinha a seznámí se s milým místním mladíkem Kikem. Vše se příjemně vyvíjí. Ráno už není tak pozitivní, když cestovatelé zjistí, že jim chybí všechny věci a peníze. Nejen to, všichni, kteří s nimi v noci popíjeli v baru, se chovají odtažitě a nikdo jim nechce pomoci. Jediný Kiko jim pomoci chce a nabídne jim pobyt u jeho strýce v domě, který leží v hluboké a temné džungli a kde mohou v „bezpečí“ počkat na pomoc... Postupem doby zjišťují, že bělostná písečná pláž a nepropustná džungle kolem ukrývají temné, zatím neodhalené tajemství. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nezbývá než souhlasit s některými komentáři. O třídu výš než Hostel. Tematika je velmi podobná, jde sice o lidské orgány, výsledek je ovšem stejný - smrt. Chvílemi mi přišel film dosti napínavý a při sledování jsem přemýšlel, jak bych se asi zachoval já. Také je ovšem pravda, že brazilská džungle vypadá poněkud děsivěji, než scenérie nám známého ( a alespoň pro mě rozhodně velmi sympatického!) Slovenska. Na druhou stranu chápu amerického diváka při sledování Hostelu, pro kterého jsou naše končiny španělskou ( či bůhví jakou) vesnicí....Nejlepší pasáže tohoto survivalu se odehrávají v podvodních jeskyních. S gore se šetří, ale dojde na oko, vyjímaní orgánů i použití šípu pod vodou. Film lze chápat, jako řadu podobných, coby instruktážní, jak se nechovat v cizí zemi, páč zdejší postavy jsou jako slon v porcelánu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No upřímně řečeno už název sám mě připravoval na další naháněčkou s explotation scénami, kterých se točí na tucty. O to příjemnější překvapení bylo, že se jedná o zajímavý a především napínavý thriller, který sice do určité míry zachovává pravidla výše zmíněného žánru, ale je to prostě takové jiné, řekl bych že režijně až áčkové. a to samé platí o hercích, kteří ve většině případech hrají, což platí zejména pro nejznámější jméno a to Olivii Wilde. Takhle by se měly naháněčky točit. 70% ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Svižný thriller jak se patří. Děj šupajdí kupředu, nic se moc neřeší, napětí je slušné a prostředí je pro horor taky vynikající. Scény v podvodních jeskynních jsou parádní, zde je atmosféra určitě nejsilnější, protože stísněné prostory pod vodou navozují tu správnou klaustrofobii a beznaděj. Masakr to až takový nebyl, autoři mohli možná ještě přiostřit. Děj je chudý, ale o to tady nejde. Chování postav občas dost divné, ale ještě se to dá. Melissa a Olivia byly skvělé, možná to nejsou nejlepší herečky, ale mně se líbí a ve filmu je vidím rád. Celkově se jedná o solidní horor z netradičního brazilského prostředí s poměrně zajímavým a kontroverzním tématem. 60% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já jsem se u tohoto filmečku bavil víc než u Hostelu. Nejvíc na mě zapůsobila překrásná příroda a jeskyně. Pokud mě zaujme prostředí má u mě film napůl vyhráno. Navíc když se k tomu přidají solidní herecké výkony, atraktivní herečky a docela zajímavý děj je vymalováno. Neříkám, že jde o nějakou bombu, ale já jsem se při sledování ani moc nenudil a příjemně mi to uteklo. Sice tady není k vidění moc vraždících scén, ale i to se dá přežít. Jen ten konec mohli tvůrci ještě o něco vylepšit o nějaký ten menší masakr. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Prázdninový výlet po Brazílii nabral nečekané obrátky. Idylka se proměnila v peklo na zemi. Takhle si prázdniny nepředstavoval nikdo z nich ani ve snu. Tohle všechno už jsme ale někde viděli, ne? Proč jsem tedy na to koukala? Protože mě to zajímalo a navíc se příběh odehrává v neprostupné džungli, což je pro mě velmi atraktivní prostředí. Především mi šlo o nápad s černým obchodováním s lidskými orgány. Takže parta mladých lidí představovala velmi lukrativní komoditu. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Brazílii. (M.B)
  • Všechny postavy filmu poznáme pouze jménem, příjmení neřekne žádná z nich. (Pepinec)

Související novinky

Narkobaroni jdou po krku Owenovi

Narkobaroni jdou po krku Owenovi

31.12.2008

Jižní Amerika je v kurzu. Včera jsem se rozplýval nad mimořádně šťavnatě obsazeným Stalloneovým The Expendables, které se brzy začne natáčet v Riu, a dnes je tady Cartagena. To není jen název… (více)

Béčkové horory útočí

Béčkové horory útočí

20.07.2008

Pokud jste příznivci sofistikovanějšího strašení ve stylu třeba Osvícení či Šestého smyslu, neobtěžujte se číst dál. Dnes si totiž dáme porci hororů, které o kategorii A nezavadí ani náhodou. A právě… (více)

Reklama

Reklama