Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Již potřetí máme tu čest vidět pověstný dům v Amityville v akci. Prokletý dům koupí americký spisovatel John Baxter, který tady chce napsat velký román a odpočinout si od rozvodových tahanic se svou manželkou. Poté, co jejich dcera utone v jezeře u domu při nehodě na lodi, ji její matka začíná potkávat bloudící po domě. Baxter kontaktuje vyšetřovatele paranormálních jevů a ten začíná pátrat po zdroji ďábelské síly v domě. (Chatterer)

(více)

Recenze (52)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný film, aj s ohľadom na rok v ktorom vznikol. Podstatne slabšie ako iné časti a žánrovo podobné filmy z tohto obdobia.Snaha nadviazať na niečo pomerne úspešné nevyšla, niektoré scénky sú vyložene trápne. Sériu Amityville postihol podobný osud ako Exorcistu či Omen, a oveľa neskôr série Saw či Pach krve, že sa k réžii ozaj dostal každý a namiesto toho, aby niečo nové priniesol kúsok toho dobrého z prvej časti vzal. Strata času, oplatí sa pozrieť snáď iba tým, ktorý chcú vidieť všetky dostupné časti točiaace sa okolo domu v Amityville. 43% od užívateľov je zaslúžených... ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Prudký sešup ke dnu a ke všemu ve 3D :-). Najít na třetím Amityvillu nějaké pozitivum je téměř nadlidský úkol a nemůžou za to ani tak herci, ale především impotence producentů této "haunted house" série a tvůrčí týmu tohoto dílu. Do třetice stejná šablona, což ale ne vždy vadí, nicméně zde podaná absolutně bez atmosféry. Prostě nuda to je. A nezachrání to ani dvaadvacetiletá Meg Ryan. Podobný fail jako třetí Halloween. 20% ()

Reklama

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Až na pár dobrých scén sa jedná priemerný diel tejto série. Zo začiatku, teda skoro celý film sa medzi postavami rieši, či v dome naozaj straší. Málo akcie počas toho a bohužiaľ aj potom. Veľa vykecávania, spomalený dej. Ešte, že na stopáži trochu ubudlo, ináč by to bola fakt hrôza sledovať. Celá séria "Amityville": The Amityville Horror (1979), Amityville II: The Possession (1982), Amityville 3-D (1983), Amityville: The Evil Escapes (1989), The Amityville Curse (1990), Amityville 1992: It's About Time (1992) , Amityville: A New Generation (1993), Amityville: Dollhouse (1997), The Amityville Horror (2005). ()

charge odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší z dílů o smrtícím domě v Amityville a ještě k tomu 3-D, což mělo tuto duchařskou sérii asi vylepšit, ale jediný co by tam mohlo mít 3-D efekt jsou asi jen ty mouchy, jinak se tam celej film neděje zhola nic, očekával jsem nějakou pořádnou akci, který jsem se ovšem do konečných titulků nedočkal, přitom v předchozím dílu byla hororová jízda od začátku do konce. Zbytečný pokračování! ()

petero 

všechny recenze uživatele

Do Amityvillu prichádzajú reportéri a odborníci na paranormálne javy a vyženú z neho dvojicu súkromných špiritistov. Keďže dom nechce nikto kúpiť, jeden z reportérov využije lákavú ponuku a odkúpi ho. Zlo sa opäť preberá k životu a začnú umierať prvý ľudia ... Len mierny závan po pôsobivých démonických predchodcoch ktorí nemôže uspokojiť nikoho. To pchanie vecí k objektívu kamery je dnes vyložene trápne a ako pravý zlý film aj tento musí končiť veľkým výbuchom. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně s mečounem, který letí na kameru, je jasně viditelný drát. (Epistemolog)
  • Ačkoli se film natáčel v původním domě z předešlých dílů, dějem nenavazuje a nejde o přímé pokračování. (Epistemolog)

Reklama

Reklama