Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 2

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (180)

FaceMan 

všechny recenze uživatele

Je to úplná blbosť, ale ja som sa bavil. Malcolm je típek, za kt. idú problémy samy. Celkovo to bola jedna veľká jazda ako na kolotoči. Raz to malo skvelé stránky a druhý krát boli niektoré scény trápne. Ale verím že každý si tam nájde neakú tú scénku kt. sa mu zapáči a spraví mú úsmev na tvári. U mňa ich bolo viacej. 3 hviezdy :) ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Ujetina jako první díl opět nějaká ta vykrádačka spoustu černoškých keců a narážek na bíle a mexikánce. A opět nesmí chybět i nechutné forky, kde vrchol je jak Malcolm souloží s dřevěnou panenkou Abigail kterou jsme už viděli v horou V zajetí démonu u toho jsem se řezal jak hrom. 90 minut vesměs srandy. ()

Reklama

ZinedineCR7 

všechny recenze uživatele

Veľká škoda, že má táto séria vždy vynikajúcu iba prvú polovicu alebo prvé dve tretiny a zbytok je len zbytočné kričanie jeden po druhom. Veľmi dobrá paródia na Sinistra, Annabelle a démonov, ale má to v druhej polovici strašne veľa hluchých miest, najmä ,,vďaka" Cedricovi. Škoda, lebo podľa mňa táto séria mala nato, aby prekonala prvé diely Scary Movie... ()

CptPeroxid 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně o hvězdičku lepší než první díl a za to může hlavně scéna s panenkou v posteli. Jak už jsem psal u jedničky tak pan Wayans je slušný komik a tady předvedl své maximum. Dementních scén od prvního dílu ubylo a přibylo mi hororové atmosféry (s rezervou samozřejmě) i pár scén na leknutí, takže pro mě nadprůměrná hororová parodie. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice je to o fous lepší, než předešlý díl, ale pořád je to mizerná parodie navazující svojí tupostí na Scary Movie a podobné výplachy. Vedle mizerného obsazení tu dominují "vtípky" plné sexuálních narážek, na které už jsem mimořádně alergický. Opravdu by to nešlo bez nich? Nejlepší zámořskou parodií tak zůstávají Žhavé výstřely a vzhledem k současné tvorbě nebudou hned tak překonány. 10% ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)
  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)
  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno